kyrpä jooseppi biggest dildo ever

Mitenkä opettaa Uutta Testamenttia moniaistivammaisille,kun edes opetuslapset eivät aina ymmärtäneet Jeshuan allegorisia puheita Löysin uuden suosikkikanavan TV7!!! Siinä tuli ohjelma yliluonnollisista,erästä kultahippuja hikoilevaa enkelten näkijää haastateltiin ja sitten Nokia Mission Markku Koivisto -jonka aikana Nokian Kirkossakin hippuja kuulemma sateli-piti puolen tunnin puheen liikkuen motorisen levottomasti puhuen siitä,kuka on auktoriteettimme.

Nyt Patmoslaiset ovat huolissaan Haitin tilanteesta,avustuksia pitää saada ja heti. Lapsuuteni voimakkain visuaalinen näky oli tuo perinteinen maalaus,kun enkeli varjelee kahta lasta ylittämässä vaaroja täynnä olevaa siltaa. Uskon enkeleihin,en ole niitä nähnyt. Enkeli varjelee minua ja perhettäni ja on paikalla nytkin? Näyttäydy sanon minä epäuskossani! Vaan ei näy mitään,vaikka tihrustin juuri Kristallin lävitse. Jotain sinistä heijastui tv-ruudusta ja Krista-tyttöni väitti olevansa enkeli.

Nyt ne aikoo vaihtaa kanavaa;tytöt Pääsevät ripille ensi kesänä ja aika vahva meikki näkyy olevan molemmilla. No ei sentään tuonut ketään rotanviiksistä roistoa näytille. Minun pikkutyttöäni ei kukaan saa sillä silmällä katsoa,mutta poikien on pantava Nokian kaikki naiset,kun minusta ei semmoiseen enää ole. Muuan mottipää sanoi enkelistä,että se ilmentymä olet sinä itse. Ajan sisäkkäisyyksissä,kun menneisyys ja tulevaisuus ovat samassa pisteessä.

Olen jo vissiin toista päivää ollut raitis. Alkoholiriippuvaisuutta minulla ei koskaan ole ollutkaan,mutta humalassa olen rasittava paskapää ja muistikin menee aina väkeviä juodessa. Uskovaiset puhuvat siitä,että kun Pyhä Henki koskettaa-tulee humalan kaltaiseen tilaan ja kaikki vaan nauratta. Siitä lähteestä kun juo;ei janoa enää koskaan. Olen nikotinisti,siihen minulla on valtava riippuvuus. Onnistunko vähentämään edes sätkien käärimistä?

Toisaalta Jeshua sanoi,ettei se ole tärkeää;mikä menee suusta sisään -vaan se,mikä sieltä tulee ulos. Henki kulkee sisään ja ulos,minä hengitän;olen hengissä ja Hengessä mukana. Stonehenkeen haluan mennä lasteni kanssa,mutta pitänee tyytyä näyttämään heille,mitä manioissani olen mökille kyhännyt.

Toin valtaisia kiviä veneellä joka saaresta ja omasta Periniemestäkin löytyi mainioita laattakiviä,jotka nyt seisovat epämääräisessä järjestyksessä entisen pienviljelyksen mullissa.

Siellä poltan piippua ja suoritan shamanistisia muotomenoja kutsuen luonnonhenkiä paikalle. Saunatonttu siellä ainakin on ja puuliiteriä vahtii totisempi tonttu;kyllä aitassakin on pikku piruja ja paskahuusissa palleja kourii itse belsepuuppi. Minä olen tittelinkipeäkin muiden vaivojeni lisäksi. Jos ei muuten minusta tule Mestaria,keksin uuden lajin ja teen rekoordin. Lestit lentää länteen itään;yks on Mestari ja muut ei mitään! Mutta kyllä kaupungin työntekijöilläkin riittää mielipuolista kuvituskykyä!

Heillä on niin kummallisia titteleitä,etteivät ne kerro mitään varsinaisesta työn sisällöstä. Mitä tekee käytännössä kasvatuskumppanuuskoordinaattori tai terveyden ja ikäihmisten toimintakyvyn palveluiden tilaajajohtaja?

Kunnanlääkärin löytää yhdyskunta,ympäristö ja rakennuspalveluiden vastuualueen alta. Kun kaupungin organisaatiota muutellaan,perustetaan sitä varten muutossihteeristö,jossa istuu palvelutuotantojohtaja. Mitä kummallisuuksia tulenkaan kohtaamaan eläkkeelle siirtyäkseni?

Kuinka monta uusiosanaa sieltä vastaan tulee? Osaaanko täyttää kaavakkeet kaikki kolomesataa? Vai levitänkö vain käteni ja vaimo huolehtii asiani,kuten on tähänkin asti tehnyt. Sossu maksoi ensimmäisen sairaalamaksuni,mutta ei uusia silmälaseja. Kahden kuukauden vuokrat on maksamatta,mutta olen saamassa lomarahoja pitämättömistä lomista.

Silloin on mahdollista ostaa minulle uusi läppärikin? Hergen kolonialistinen sarjakuvakirja Tintti Kongossa ilmestyi mustavalkoisena ja tehtiin värillinen versio,jossa yritettiin silotella valkoisen rodun ylemmyyttä ilmentäviä rasistisia ja kolonialistisia kliseitä. Britanniassa rotujen tasa-arvon puolesta taisteleva komissio on määritellyt selvin sanoin rasistiseksi. Otava julkaisi kirjan suomeksi ja se lienee keräilijöiden arvostama? Minä arvostaisin voorumin väkewä kovasti,jos saisin 1.

Viattoman mihin kysyy Pikku-Bill? Filosofi George Steiner on pitänyt repliikkiä yhtenä parhaista kieytyksistä Franz Kafkan perusajatuksista. Kirjassaan Peter ottaa ilon irti tieteiselokuvien ja katasrofielokuvien hölmöilyistä.

Tunnustusta saavat aidot genrevaliot,joille Peter toisaalta viittaa kintaalla. Rick Almanin genreteoria on hedelmällinen alan uuden kehtiyksen ymmärtämiseksi. Siinä korostuu lajisekoituksen -kuten Bond- ja lajin ero. Se antaa taustaa uuden ajan itserefektiivisille genrekäsitykselle,joita ovat ilmentäneet Jean-Luc Godard,Kaurismäen veljekset ja Quentin Tarantino. Huikeaa hengen liitoa,jossa on irvikuvia ja lennokkuutta limittäin,ei voi kuin ihailla,sanoo audivisuaalisen arkiston ohjelmiston suunnittelija A.

Kirjassa on esitelty elokuvaa!!! Taivas ja taivaan ilmiöt saamelaisessa mytologiassa Saamalainen noitarumpu on kuin kompuutteri,jonka kanella taivaan ja maan kartta sekä ihmismielen kognitiivinen kartta taivaallisine,maisine ja inhimillisine symboleineen..

Aurinko on rumpukalvojen keskellä,myös nelikulmiota esiintyy. Beaivi nieida viittaa saamelaisten kokeneen Auringon neitinä. Wanhojen tekstien mukaan on Auringolle uhrattu poronhoidon sekä sairastapauksissa,joissa mukana heikkomielisyyttä. Kaamosajan jälkeen nousevalle Auringolle ripusettiin koivuun kodan kohdalle kakkua.

Myös Olaus Magnus tietää kertoa Auringolle suoritetuista uhreista,polttouhreja suoritettiin vain talviaikaan,jotta liekit eivät kilpailisi Auringon valon kanssa,uhrattiin ympyränmuotoisia esineitä. Aurinkomytologia on tehnyt jälleen tuloaan saamelaisuusrunoutuneen. Aurinko ja kuu asettuvat hyvän ja pahan semanttisen kentän vastapuoliksi.

Kuu Joskus kuu valaisi päivälläkin,mutta yö on varkaiden aikaa ja siitäpä eräs voro suuttui ja tervasangolla meni kuuta tervaamaan,mutta tarttui sinne itsekin ja siitä johtuen kuu on paikoin pimeä. Kokonaiskäsitystä Beaivi-mytologian suhteesta kuun jumalaan lp Mannu on vaikea luoda. Jumaluudelle kulttimenot ovat keskittynett vuodenvaihteeseen. Myytti taivaanvalojen varastamisesta on liittynyt Mannu-Stallu-uskomuskompleksiin: Öitä myöten kuu kiertää ympäri Lapin tunturimaata yhä ja yhä kadoten ja taas uudistuen.

Odda-jagi maano,uudenvuoden kuu astuu lapinkodalle ensimmäisenä. Sen perässä ankarana garraa-guavva-maano. Kevättuntuiset njuvtsa-maano ja gaaranas-maano joutsen ja korppikuut. Sitten tuntureille joutuu jo tsuongo-maano;hankikuu-jolloin Lannanmaa laatii toukopeltojaan Kesäkuussa kässe-maanossa,jolloin Lannanmaa elää jo heinäkuutaan,kesä paahtaa lappalaisia.

Seuraavassa rahkammaanossa etelä ajaa kesäloppuista lokakuutaan ja Lappikin korjaa vuodentuloaan;tapahtuu tuntureiden tokassa tuimat temmellykset-rykimäkuussa villipäiset hirvaat vallitsevat lappalaisen eloa.

Mutta kun tämä on ohi,tulee golggomaano,väsymisen kuu ja päivä on painunut tunturien taakse. Mutta tämän jälkeen jo joutuukin suuri juovla-maano,joulukuu,jota seuraa uusi vuosi uusine päivineen Tähtitaivas Samuli Paulaharjulle sanoi Utsjoen saamelainen Jos yksikin katoaisi,niin lappalainen sen huomaisi! Paulaharju piirrätti enontekiöisellä tähtikartan,hän sai siihen vain 8 nimeä: Heillä sanotaan pohjasen napatähti,pohjoisen perukoilla.

Se tähti ei liiku. Seulavainen,niitä on 3 tähteä peräkkäin. Kallanpojat,niitä on 5,kuusi tähteä;illalla itäpohjoisessa ja aamulla lännenpuolella. Pohjantähti on taivaalla keskus.

Siihen liittyy saamelaisten kuvitelma maailmanpatsaasta-puun,jonka huipulla Pohjantähti ikäänkuin akselin napana sijaitsisi. Rumpukalvojen ikonografiassa maailmanpuukuvat ovat harvinaisia. Pohjantähden nimi vaihtelee,suomeksi käännettynä se voi olla maailman patsas,taivaan patsas,napatähti,pohjannaula; nimi viittaa ideaan,kuinka taivas tukeutuu mahtavaan maasta kasvavaan puuhun tai patsaaseen. Uskottiin valtaisan patsaan olemassaoloon ja uhrattiin jumalille,jottei Maylmenradien antaisi maailman sortua.

Kointähden nimityksenä on ollut guovssonasti. Guovssu merkitsee sarastusta tai iltahämyä ja nasti tähteä. Venus on ollut saamelaisten tärkeimpiä tähtiä ja Kointähden nousuun saakka metsänpeikot ja muut pimeyden olennot rellestivät. Venus shamaanirummulla liityy ennustusfunktioon. Kallanpojat on nelitähtinen kuvio Sarvan-kalpan lähettyvillä.

Näiden nimitysten asettaminen nykyaikaiselle tähtikartalle on vaikeata. Ilmeisesti sarva eli hirvi on eri puolilla Lappia saattanut merkitä eri tähtikuvioita;Otavaa ja Kassiopeiaa. Oli laaja tähtikuvio,joka muodostui Kassiopeiasta,Perseuksesta ja osasta Ajomiehen Auriga tähtikuviota,mikä vastaa pohjoissaamelaisia tiedonantoja. Kallanpojat oli kolmitähtinen Orionin Aaroninsauva.

Savankalpa on Pohjois-lapissa osa laajaa hirvensarven kilpimäiseen osaan viittaavaaa muodostelmaa. Seulaset Plejadit on liitetty pakkasta koskeviin uskomuksiin. Seulasten on kerrottu ennustavan ihmisen iän! Kun syksyllä ensi kerran näkee seulaset,voi niistä päätellä elämänsä pituuden ja onnen: Tähtitaivas oli saamelaisille huomattava kohde;paitsi meterologiset ilmiöt,ennustamisen ja ajan määrittelemiseksi - se oli kello.

Kyllä minä Seulaset saatan löytää tähtikartan avulla,mutta ilman silmälaseja erotan vain hämyisiä valopilkkuja. Laseilla jo näkee paremmin,mutta kiikareilla ja kaukoputkella katsoen Mutta saako moista vilppiä harjoittaa? Muutoin alan olla siis kalkkiviivoilla. Minulta mitattiin testotasokin,joka muka on viitealueella,vaikkei minulla seiso kuin järki.

Kyllä se on loppumassa hiekka tiimalasissani Toisaalta jostain sisältäni portin löysin ja kuulin sanat;minulla on 50 vuotta aikaa elää Uskossa. Uskon ainakin itseeni,enkä ole ollut vaimolle uskoton;vaikuttaa siis hyvältä.

Aimoliittoon meidät vihittiin ,siihen 50 vuotta Kävi viime vuoden puolella Nokian Saalemissa ja jos Uskoon tuleminen on heistä kiinni,minähän elän jopa vuotiaaksi. Mutta Hämeenlinnan Saalemin etuovelta minut vietiin hullujehuoneelle,kun siellä aamutuimaan jumppasin;kylmä kun oli. Ei avautunut Saalemin ovi nollaseitsemän,vaan ambulanssi vei minut ensin teho-osastolle,jossa elintoimintojani seurattiin tarkkaan ja lopputuloksena tämä houru vietiin miesten suljetulle uskontoa harjoittamaan.

Meitähän on vainottu jo vuotta. Mutta Guovvahasat,Revontulet Saamelaiset ovat suhtautuneet niihin pelonsekaisella kunnioituksella ja joilla on myös ollut ennustustehtäviä. Taivaanvalkioille ei ole uhrattu,mutta niitä on härnätty esim. Katsokaa,vanha ukko ryömii kukkulan takana juusto kädessään! Riitti oli riskialtis,sillä ärsytetty revontuli oli vaarallinen;se saattoi laskeutua alas ja lyödä pilkkaajan kuoliaaksi Kolme naista makaa unessa olohuoneessamme ja minun tekisi mieli jo kovasti laittaa soimaaan vinyylinä Nils Aslak Valkeapäätä!

Venäjä aikoo kehittää uusia ydinasejärjestelmiä Yhdysvaltojen ohjuspuolustuksen takia ja strategisen tasapainon säilyttämiseksi. Yhdysvallat sen sijaan on luopunut ohjuspuolustuksensa tukikohdista Puolan ja Tsekin alueella.

Tuhansien ydinkärkien purkaminen on keskeistä Obaman aikeissa saada suhteet kuntoon Venäjään. Presidentti Dmitri Medvedin ja Obama eivät ole yhteisillä linjoilla,tarkempaa tietoa ei ole annettu. Elämmekö erään aionin aikakauden loppua.

Entäpä sitten homouden lisääntynyt julkisuus. Tytölläni oli muutama vuosi sitten hirvee villitys täyttää asunto ahdas kaiken maailman häkeillä,joissa gerbiilejä,hamstereita.

Ne ovat jo kuolleet,mutta sitten tuli kauhee villitys saada koira. Tyttö luki kirjaston kaikki koirakirjat,mutta minä olin vastaan,ettei kerrostalo ole koirille sopiva ympäristö. Tyttö tiesi,että pitää ostaa vain pentuja,jotka on rekisteröity-eli pennun vanhemmat on käytetty terveystarkastuksessa. Koskaan ei pidä ostaa pentua,jota ei pääse katsomaan ennen luovutusikää. Samalla on hyvä katsastaa sen elinolot ja emon vointi. Minä vartuin riistamiehen perheessä ja meillä oli yksi ajokoira ja kolme peräkkäistä pystykorvaa,suomalaisia sellaisia.

Oli meillä metsäsikakin lemmikkinä,se vasta veikeä olikin. Peräpäällään merkitsi kenkiimme hajumerkin ja terävillä hampaillaan vain näykki sormiamme.

Oli virhe päästää se takaisin luontoon. Mettäkulmilla yksi äijä sen ampui ja kehui,ettei mistään saa niin hyvää saapasrasvaa kuin Mäyrästä. Oli meillä lokkikin lemmikkinä,mutta se ei syksyllä päässsyt muuttolaumaan mukaan,kun kylän pikkupojat sen kiinni saivat ja kiduttivat kuoliaaksi;työntäen tikkujakin sen silmiin. Oli myös varis,joka erehtyi mökillä koiran ruokakupille ja koira sen tappoi. Minua itketti ja isä antoi minulle 5 markkaa. Joka oli iso seteliraha silloin.

Että murheita elukoista vaan saa. Koiran kuolema on monelle suurempi järkytys kuin lähiomaisen kuolema.

Hätäkeskupäivystäjien pinna on kireällä lisääntyvien turhia kyselevien ihmisten takia. Hätänumerosta kysellään kaikkea taivaan ja maan väliltä. Ajattelin ostaa Tarot-korttipakan ja alkaa ansaita rahaa ennustajana. Onhan minulla vuosikymmenten kokemus rajatieteistä ja asiakaspalvelusta.

Lääkärinä esiintynyt mies löi Lääkäriliitonkin ällikällä tehtyään pitkään töitä vailla koulutusta väärennettyjen paperien turvin. Etupäässä uusien reseptejä ja kuunnellen potilaiden tuntemuksia. Minähän voin yhtä hyvin väittää olevani parisuhde-seksuaaliterapeutti,selvänäkijä,meedio jne yms Kuinka perustetaan pohjainen puhelinlinja niin,että saan vaikka euron minuutti liksaa ollen empaattinen,sympaattinen,kaikkitietävä menttaalihoitaja,jolle kaikki mielenterveysongelmaiset voivat soittaa yötä päivää.

Kyllä minä osaan puhuakin,mutta puhukoon asiakas innoissaan siitä,että joku vihdoinkin häntä kuuntelee. Sitäpaitsi minulla on kaikki edellämainitut avut! Siis kuinka saan semmoisen ilmoituksen vaikkapa perjantain iltapäivälehtiin? Mayojen kivikirjoitus innoittaa maailmanloppuun Internetissä leviää tehokkaasti uusi tuhotaru. Sen perustan tuottivat nykyisen Meksikon ja Guatemalan seutujen muinaiset intiaanit -mayat. He muka olisivat ennustaneet täystuhon kivikalentereiden teksteissään.

Tuhovuosi on laskettu Guatemalan QuiriQua kivestä,johon mayat hakkasivat lukuja joskus 8. Tuo mayojen kalenteri nollautuu Silloin mayojen ajanlaskussa päättyy Sen jälkeen kalenteri on kuin tuhon merkiksi tyhjä. Yksi Baktun on gregoriaanisen kalenterimme laskuopilla päivää,noin vuotta. Yhdysvalloissa tuhopäivä on saanut hullutuksen mittasuhteet. Verkkokauppa Amazonista voi listata jo kirjaa,jotka liittyvät mystiikkaan. Ilmiötä siivitti miljoonalla dollarilla tuotettu katasrofielokuva ;tuho alkaa elokuvassa maankuorten repeilystä,koska Maan ydin on kuumennut liikaa.

Kaksi muuta leffaa on tekeillä. Joissakin teorioissa Maan magneettikentän navat vaihtavat äkisti paikkaa. Mayojen Baktun-kausia laski ensi kertaa mystikko Frank Waters Toinen mystikko Jose Arguelles kertoi kirjassaan ,että iso tappava säde iskee Maahan Linnunradan keskustasta.

Netin keskustelupalstat käyvät kuumina: Salaperäinen planeetta Niburu,jonka sumerilaiset mukamas löysivät tuhansia vuosia sitten-syöksyy maahan. Yhden teorian mukaan Niburu piileskelee Orionin tähtikuvion pimeässä kolmiossa. Toisten mukaan oikeasti löydetty kääpiöplaneetta Eris on salattu Niburu Mahariski sanoo nyt varoituksen sanasen: Maan magneettiset navat ovat monta kertaa vaihtaneet paikkaa,jättimäisiä asteroideja on maahan osunut,kokonaisia mantereita mereen vajonnut.

On harhaa tämä illuusio pysyvyydestä Nii-iin,olen joskus heittokentällämme -joka sijaitsee Nokian Kirkon kupeella,miettinyt,että mitä ne kellot siellä kumajaa?

Komeiden kaarienko vuoksi,kun urheilijan jäntereistä sinkoaa lesti,autonrengas,kumisaapas,kiekko,kuula,keihäs,paino? Ehtookellot-pyhäpäivän aattona kello 18 Huomenkellot-pyhänä tuntia ennen jumalanpalveluksen alkua Papinkellot-soitetaan,kun pappi tulee kirkkoon jumalanpalvelukseen Yhteensoitto-kutsuu seurakunnan koolle jumalanpalvelukseen Loppusoitto-jumalanpalveluksen loppumisen merkki Sanomakellot-ilmoittavat kuolemasta Hautausssoitto-soitetaan hautajaisissa ja uurnan laskussa Kotikaupungissani Hämeenlinnassa on kirkon tornissa kolmet kellot.

Niiden soitosta kuuluu,kumpaa sukupuolta vainaja on tai oliko hän nuori tai lapsi. Sanomakelloja soitetaan,kun omaiset sitä pyytävät. Ikä ilmoitetaan siten,että toisella kellolla soitetaan kymmenet vuodet ja lapsen sanomakelloissa on pienin kello käytössä.

Miehen kellot soitetaan isolla ja naisten keskikokoisella kellolla. Ensin soitetaan kolme lyöntiä,jotka ilmoittavat,että sanomakellot tulevat. Sitten soitetaan ikä ja sitten alkaa sukupuolenmukainen soitto.

Hautaussoitto soitetaan ennen siunaamisen alkua ja kun vainajaa ollaan kantamassa hautaan. Pyhäaamuisin kellot raikaavat koko ajan: Ensin soivat huomenkellot 09 suntionkellot ,papinkellot soivat Joka lauantai kirkkojen kellot soivat klo 18 pyhän alkamista ja jos pyhä on jo lauantaina,kellot soivat perjantaina klo Kas siinä tiukka referaatti kirkonkelloista,joita lienee tuhansia suomeni maassa.

Minulla on jossakin vinyyli täynnä vieraitten maitten kellojen kuminaa ja tekisi mieli panna kyseinen levy nyt justiinsa soimaan,mutta huomaan olevani taas omituiseen aikaan aktiivisena. Ehkä vien kirkonkellovinyylini mökille,siellä sitä saan kuunnella kenenkään rutkuttamatta yötä päivä Marjakarhulla kylässsä Tein yllätysvierailun rivitaloon. Rouva xxxx piiloutui vaatekaappiin,eikä tullut sieltä ulos lainkaan lyhykäisen vierailuni aikana.

Jotain hihitystä sieltä kuului. Vierailu jäi lyhköiseksi,sillä arvelin keskeyttäneeni jotain intiimiä. Marjiksella oli yllään rouva Marjikselta saamansa joululahja: Herrenfeinstrumpfhose eli miesten sukkahousut. Haaravälissä haarakiilan sijaan kalukukkaro,snadi sellainen. Kato nyt Aimo-rasvaprosentti se ja se! Nipisteli jollain vekottimella reisiään. Ota minusta nyt kuva! Jota ei julkaista voorumilla,mutta saat itelles!

Valitteli xxxx,että sukkahousuihin sonnustautuminen on aikaa vievää touhua,kuin penkkipaitaa pukisi päälleen. Vaimo onkin siinä usein apuna ollut. Yhdeksän kilometriä tätä lankaa painaa vain 40 grammaa! Pyytelin anteeksi ja päästin valkoisen valheen,että minulla on sikaflunssan oireita,enkä tohdi tautia taloon tuoda.

Läksin pois hiukan hämmentyneenä. Asunto oli kovin steriili,ei yhtään kuvaa seinillä Mrx parhaista posetuksista. Vain iltaisin palavan kynttilän edessä telineessä rasvaprosenttimittari Marjakarhulla kylässä II Ystävänpäivän aamuna xxxx soitti ja pahoitteli alatyylisiä ilmaisujaan,sillä vittu-sanaa hän käytti viimeksi vuonna lokakuun kolmastoista kello Tule käymään,katsellaan Vancouverin kisoja.

On minulla muutakin asiaa. Minä tässä juuri kirjoitan Bookielle Face-bookissa;tulen tunnin kuluttua? Vaimokaan ei ole kotona,vaan lähti illalla Ainoon ja Reinoon,eikä palannut kotiin. Olen vähän huolestunut ja haluaisin supportiota No hyvä on;tulen heti. Vielä kaamoksen pimeyttä ympärilläni soittelin ovikelloa.

Katselin asuntoa;minulla on valokuvamuisti;ja huomasin jotain muutosta. Mrx kalukukkaro näytti muhkeammalta ja olohuoneen kirjahyllyssä oli käynyt katoa,jäljellä vain kolme Anni Polvan kirjaa. Toki,ei siellä mitään ole. Avasin jääkaapin oven ja se oli muuten tyhjä,mutta siellä oli paketti HK: En siitä numeroa tehnyt;vanha jippo-jonka tekivät jo aikoinaan Ilkka Lipsanen ja Tom Jones. Sinulla on makkaraa jääkaapissasi? Kuule Aimo,minulla on keliakia;mutta ei siinä vielä kaikki-me musulmaanit emme saa syödä tavallisia lihatuotteita,kun eläintä ei ole teurastettu Koraanin oppien mukaisesti.

Ymmärtänet,että minulla on vaikeaa. Joudun näitä pillereitä korvikkeeksi syömään. Erikseen oli pieni pussi sinisiä Viagra-tabletteja.

Sinä kun niitä ennätyksiä teet ihan joka lajissa,jonka satut keksimään-minulla on nyt sinulle jotain näytettävää! Aion nyt syödä nämä kolme appelsiiniä kuorineen;sinä otat sekundaattorilla ajan ja kuvaat tapahtumien kulun.

Minäkin haluan You Tubeen! Ja niin tapahtui,mutta kun en ole mikään mäk kaiveri;kameraan ei taltioitunut mitään otosta. Kolmekymmentäkaksi sekuntia meni aikaa. Sinä tumpelo-et saanut digitaltiota aikaiseksi! Nyt minä näytän sinulle siemensyöksyn! Hiukan jo alkoi minulla hermo mennä huonoon kuntoon,mutta yllättäen xxxx osoitti alkeellista huumorintajua ottamalla appelsiinin siemenen sormiensa väliin ja naps!

Minne ovat kadonneet kaikki kehonrakennusaiheiset kirjasi? Vaimo vei ne kirpputori Novalle myyntiin. Meillä on rahat vähissä;pahuksen pillerit! Pelkästään Viagrat ovat 10 euroa kipale. Vaimosi kuulemma jatkoi iltaa Iisopissa valomerkkiin asti ja lähti sitten vielä taksilla Tampereelle.

Näin minulle on kerrottu. Hän on nyt Hatanpään selviämisasemalla,mutta kaikki hyvin. Annetaan hänen nukkua,kellohan on vasta aamukuusi.

Minäkin lähden tästä takaisin Sarpattiin,kun jäi veispoisbookisssa hommat pahasti vaiheeseen. Adios Amigo-pidä ittes miehenä! Asioista piti ottaa selvää ja netistähän tietoa löytyy: Appelsiinista syödään yleensä hedelmäliha,mutta se aromirikkain osa on itse asiassa kuori.

Siinä on toki jäämiä tiabedatsolista ja imatsaliilista,mutta ne ovat vesiliukoisia. Appelsini on banaanin jälkeen toiseksi eniten viljelty hedelmä maailmassa. Se on sitruspuihin kuuluva puu,joka lienee pomelon ja mandariinin risteytys. Ensimmäiset appelsiinejä muistuttavat hedelmät tulivat Eurooppaan ilmeisesti luvun puolivälissä Kaakkois-Aasiasta. Suomessa niitä nähtiin aikaisintaan luvulla. Vielä ja luvuilla pyhimyksiä ja paratiisia kuvaavissa Raamatun aiheisiin perustuvissa maalauksissa esitettiin appelsiineja,vaikka Raamatun tapahtumien aikaan appelsiini ei kasvanut missään Välimeren tai Lähi-idän alueilla.

Eilen Ystävänpäivänä halusin olla yksin,toki olisi tarjolla ollut runsaasti herraseuraa ja viintäkin vissiin.

Minä kävelin Salilta hautuumaan läpi kirkolle. Ovella luki,että kirkkoherran vaalit ovat iltapäivällä. Piti mennä kirkkoon sisälle;onneksi en niin tehnyt-kyllä tytär olisi nolostunut.

En tiennyt,että hän oli siellä kaverinsa Roosan kaa rippikouluun liittyen. Aattelin siinä kuitenkin,että mitäpä jos liittyisin takaisin kirkkoon siitä erottuani kauan sitten. Asettuisin ehdolle seurakuntavaaleissa jne pläp pläp. Kirkko on komea,Engelin käsialaa ? Omituista väkeä he kaikki ovat: Mielisairaanhoitajia tahi mielisairaita,urheilijoita tai jonkin sortin uskovaisia.

Kaikki ovat olleet julkisuudessa,mutta eivät sitä halua. Minäpä aion heitä ripotellen esitellä mielipuolisessa järjestyksessä! Esko Faven piti minua hulluna,kun ehdotin hänelle luvulla Nokian Elokuvakoululla,että pitäisi tehdä elokuva Mannerheimista.

Jo pelkästään Mannerheimin Aasian retkestä saisi jatkosarjan! En ole kyseistä elokuvaa nähnyt. Useita vuosia on jo ansiokkaasti vetänyt Nokialla Judoseuraa.

Paksu-pekka nosti minut masennuksen alhosta,oltuani kesän sisätiloissa katse sameana;vakavasti masentuneena. Kesä 09 oli pohjanoteeraus kolme vuotta jatkuneesssa masentuneisuuden tilassa,joka alkoi ,kun minulle niin tärkeä liikunta jäi kokonaan pois. Olinhan sentään SM-tasolla menestynyt viiden heittolajin ikämiesurheilija ja edelleen hallitseva Olympiapainon SE-mies sarjassa M Ennätyskuntoon pääsin käyden sata kertaa salilla vuodessa jopa niin,että keväällä käsittelin joissakin nostomuodoissa elämäni rautoja.

Rikoin selkäni maastanostossa ja sen viimeisteli olympiapaino. Selkä oli jo sökö ja takareisi revähtänyt,kun menimme Tähtien kisoihin Juha Mustoselle miehen mallia näyttämään Sumosauruksen kaa. Enkä Fat Ladya kyennyt heittämään kuin kahdesti,eka heitto sivusi SE: Kisoista suoraan Nokian Terveyskeskukseen ja sairaslomaahan sieltä kirjoitettiin.

Paksu-pekka vei minut omassa keskivartalon kriisissään salille lokakuusta alkaen. Hänellä oli loppukesästä painoa kg ja mies päätti kolmen vuoden kuluttua olla minun laillani kondiksessa viisikymppisenä. Meille miehille tulee sellainen vimma,olkoon se sitten vaikka 5kympin willitys,joka panee ryhdistäytymään. Paksu-pekka on oikeasti Pekka Tenhunen,menttaalihoitajaksi kutsuu itseään. Jossa mukana myös joku Valentino,viittä vaille valmis teologi.

Oli Pekka jossain toisessakin kokoonpanossa mukana,enkä viitsi mainita julkisuuden henkilöitä,joihin hän törmäsi Helsingin yöelämässä. Näin Hunen ensi kerran luvulla,kun hän kapakassa tumppasi tupakoita käsivarteensa saadakseen olutta ja kesällä näin hänet viimeisen kerran siellä Homeenlinnassa eräässä kapakassa,jossa hän istui vakipaikallaan;mikä se nyt on se kippola siinä Kirkon kupeella.

Jonkun aikaa kohtaamisen jälkeen näin hänestä kummallisen unen,joka nyt nousi mieleeni,kun Pekka kertoi joitakin päiviä sitten,että Hune kuoli viime vuonna. Tänne Nokialle on avattu Harju-Centeriin joku uusi kapakka,jossa tammikuussa kävi esiintymässä Pelle Miljoona.

Hänen yli vuotias roudarinsa Illi soitteli Pekalle,että tulisi punk-miehenä paikalle. Ei mennyt Pekka,nykyään raitis mies. Siinä kun tulimme salilta Sarpatin pihamaalla tuppasi seuraani Tapio Vartiainen.

Houruinhoitaja sekä tietysti rumpali hänkin. Ollut ainakin kerran yhtyeeen Nolo and Rähjä kokoonpanossa,mutta se ei ollut se laulun Tippuri-Tiina,joka sen viinin kaatoi siihen läppäriin,joka Tapiolta sitten korjattuna minulle siirtyi Tapion kanssa muistelimme mökkireissuja Pukarolle,miten minä jo sielläkin vuosi pari sitten olin alavireinen.

Ihan täyttä varmuutta emme saaneet,että minä vuonna se toimittaja Simo Husso sinne tuli tyttärensä ajamana vaimoni autolla loppuehtoosta,kun minä olin jo sammunut. Simo Husso oli alunperin tietysti houruinhoitaja,mutta itsepäisesti kuvitteli osaavansa kirjoittaa. Aloitti Nokian Uutisissa ja siirtyi sitten päätoimittajaksi Urjalan Sanomiin ja en ole tohtinut vaimoltaan Kaisa Morri-Hussolta kysyä,että missä se Simo nyt uutispuuroa syö;että mikä se on keskimmäisen lapsemme kummisedän nykyinen puhelinnumero.

Kerron kaikista ystävistäni ensin pintapuolisesti ja sitten paljastaen sisällä piilevän raadollisuuden ja lopuksi asetumme yhteispotrettiin Pukarojärven laidamil ja pyllistämme kameralle koko joukko ja sitten kuva julkaistaan YouTubessa liikkuvana clipsinä ja vain naispuolisilla nettinörteillä;jotka ovat vielä neitseitä ja missien mitoissa-on oikeus äänestää Kesän Parhaat Pakarat.

Jotta äänestysvilkkaus kasvaa,palkitaan minua äänestäneet 12 ensimmäistä pääsyllä Tosi Miesten saunailtamiin elokuun lopulla,kyseessä Pukarojärven Venetsialaiset. Tämä on ensimmäinen julkinen kutsu Ystävilleni,jotka ovat siis miehiä-mökkikausi lähestyy!

Kunhan lumet sulaa,jäät lähtee;pannaaan,pannaan.. Kiivetään puihin ja tutkitaan Aimo Mattilan aitan aarteita ja kuvapäiväkirjoja esiaviolliselta ajalta. Pannaan katsellen wanhoja kaitafilmejä-valkokangas pihalle ja projektori oven suuhun. Me sentään käytiin kaksin Lontoossa ja siitäkin reissusta on mökillä kuvakansio olemassa.

Mitäs jos musikaalisesti lahjakkaat ystäväni ottaisivat kaiken sorttisia instrumentteja mukaan ja pidettäisiin jammailuiltamat teemalla connecting pipolaarit? Ainoa toimittaja paikalla Simo Husso,mutta juotetaan se niin känniin,ettei muista dagen efter mitään. Toki minä harjoitan valokuvaamista,mutta ne kuvat eivät julkistu. Nyt tuli ikävä esiaviollista aikaa! Kuinkahan ne esiaviolliset kuva-albumit x monta siellä mökillä oikein säilyvät?

Onneksi tossa hyllyllä on tietsikkaan liitettävä ulkoinen levy,jolla liki sivua Wordilla mainitulta ajalta,runsas kuvitus! Mitä mahtoi miettiä vuodenvaihteessa Tuija Patjas os.

Leppänen,kun pöllähdin heille saunomaan yötä vasten? Tuija asui Sibelius-puiston vieressä entisessä tyttökoulussa ja kävimme yhdessä Poltinaholla lukiota,kirjoitimme samana vuonna;minä iltalinjalta. Mikä mielettömyys,että hän asuu nyt Metsontien alkupäässä,kun me asuimme vähän aikaa yhdessä Metsontie 16 yläkerrassa!

Me sentään Tuijan kaa käytiin kahdesti Inter-raililla ja kerran Egyptissä. On siellä kuvaisia albumeja,kun Raili Bäckin nyk. Unohtamatta Heikki Ojalan kanssa sekoiluja Lontoossa.

On satoja tahi tuhansia mökkikuvia,jotka eivät ole digitaalisesti tallessa. Niistä nyt tulee huoli. Toisaalta kun maan magneettiset navat vaihtavat paikkaa,kaikki digiaika tukehtuu,mutta minulla on negat tallella mökillä neuroottisen tarkassa järjestyksessä ja pimiötarvikkeet sekä vanhentuvaa valokuvapaperia,joista kyllä upeita sepiasävytteisiä mustavalkokuvia voin toki kehittää maailmanlopun jälkeenkin. Kun vain Etelä-Suomen järviylängöllä on ravintoa,runsaasti kalaa.

Ja mun kaverit maanpäällisessä paratiisissa ylistäen Mahavishnun wiisautta tallentaa jälkipolville pois kadotettu siviliseissoni. Ne 12 neitsyttä olisi hyvä saattaa tiineyden tilaan ennen maailmanloppua,heistä varttuisi uusi ihmiskunta. Paksu-pekka on käynyt Lemminkäisen Temppelissä;hän voisi Ior Bockin hommata Ylipapiksi johtamaan kulttimenoja.

Tapio Vartianen selibaatissa ollessaan voisi valita joukosta siittäjäksi sellaiset miehet,jotka kykenevät sepän alasinta 30 kertaa yhdellä kädellä nostamaan tai ovat siihen joskus kyenneet.

Aimoliittoon vihittävät tarkoin valitut immet,jotka eivät siis astrologisesti ole Neitsyt-tähdistöstä Jorma Uotinen voisi aitan ovella tanssahdella ja Helena Lindgren laulaa luikuttaisi jazzia,kun taas Heimo Hohto takoisi päätään aitan seinään,että miksi möin sen Apollo-vinyylin soomikax4ssä.

Paikalla olisi mormooneja edustamassa kaverini Helge Backman HML Peruna luku ja toki Harri Saksalakin,jehovantodistaja olisi paikalla,parapsykootteja,teosohveja ja Tapani Kuningas,Juhan af Granlundia ja Finlandiaa hymisisi vastarannalla helluntaiuskovainen äitini suku. I have a dream-höpisisi Tuomari Hurmio ja saisi sitten luvan laulaa,jos mä kurja matkamies maan Hector toisi katiskasta ahvenia ja Karjalainen huutelisi pöpeliköstä,että missä se Viljo on!

Niin ja ketäs minä vielä näenkään? Markku Koivisto seisoo katonharjalla hajareisin ja kultahippuja sataa kurkihirrestä roikkuvaan nyrkkeilysäkkiin,jota Juha Mustonen takoo hirveellä vimmalla. Pate Mustajärvi ja Anssi Kela hyppäävät seivästä takapihalla,mutta siihen änkee Pantse Syrjähtänyt ja haluaa,että mennään pojat limbolla! Love Recordsin äijä etsii kastematoja,kun kuorosotalaiset haluuvat mato-ongelle itse tekemillään ongilla. Niin ja wahvat miehet owat tekemässä kivilaituria niemen kärjen ympäri,jotta kirjoittaja voisi siellä yksin ollen tepastella tähtitaivaan alla miettien tulevien lasten nimiä.

Telttoja on pihamaalla tietty useita ja niissä kuunnellaan vanhoja kelanauhoja,kuuluupa yhdestä teltasta Niilo Ylivainion puhettakin C-kasetilta. Kun väenpaljous hiljenee lähtien astraalitasolla katsomaan,mitä maailmasta jäi jäljelle;yksin valvoo Shri Mahariski ja öljyä valuu jostain hänen päähänsä,sitä tihkuu kämmenistäkin.

On pakko voidella ensisyntyinen poikani Iiro,jotta rintakehäni perillisenä voisi kasvattaa lapsilaumaa,joka kupeistani siis lähtee uuen Sammon saattajaksi. Ovikello soi juur,kun pitäisi lähteä Pekan kaa salille. Toimittaja Arto Nyberg ja sympaattidopinkuppikunnan pikajuoksija Markus Pöyhönen tulevat tarkastamaan lääkekaappiamme. Mitään en o ottanu,mutta reseptit löytyy,änkytän. TV-kameramiehet koettavat saada lähikuvaa,mutta eivät mahdu asuntoon sitten millään Paksu-Pekan kiloinen psykofyysinen olemus tukkii porraskäytävän Teeveeykkösen auto ja Googlen nettikamera seurasivat jokaista askeltamme.

Kävelimme todella kissamaisesti;ollaksemme metabolisia miehiä. Arto Nyypäri veivasi akkunaa auki ja kyseli,missä otetaan haastattelut.

Kehotimme häntä hyvissä ajoin hakeutumaan Hinttalan museota vastapäätä olevalle sermoniapaikallemme,jossa Heitoguru oli jo kaivamassa esille heittorinkejä. Sisäinen anturimme ohjasti meitä Nokian Kirjakaupan suuntaan. Väenpaljous oli suuri ja syykin selvisi;Jari Terve oli siellä jakamassa nimikirjoituksiaan Ville Kiviojasta kertovaan kirjaansa Goliath.

Jari Sarasvuo koetti ängetä juttusille,mutta kehotimme häntäkin menemään Hinttalan kentälle ja ottamaan matalimman hyllyn takana piileskelevän,pyylevöityneen Simo Rantalaisen mukaansa. Tervoa tarkastellesssa hän näytti ihan aboriginaalilta,nenäkin sillai lytyssä. Oli taas ottanut kuppia ja unohtanut ulos pakkaseen,jonne oli isolla potkukelkalla lykännyt -Tommy Tabularasan. Ookko huonossa hapessa,kysyi Pekka Tommyltä.

Pääsi pizza housuun,vastasi tämä hätääntyneenä,joten Pekka lähti työntämään kelkkaa kohden viiden heittolajin hiekkakenttää. Matkalla Tommy kyseli,että voisiko hän ottaa painavan repun selästään;täynnä rupisia riimejä,rakkausrunokirjoja. Ne olivat hänen omia tekeleitään ja Mauri Antero Nummisen mainio kirja Kauneimmat Runoni ei ollut reppuun mahtunut.

Kirjoille tuli hyvää käyttöä myöhemmin,mutta Tommy tivasi Pekalta,että kuka on se Mahariski,joka hänen nettisivuillaan vuosituhannen alussa kyseli;että olenko koskaan nähnyt oikein viisasta miestä? No nyt hän oli,mutta mihin se nyt jäi;se Mahariski. Aboriginaalille oli selvinnyt,että poikkeuksellinen myyntipiikki kirjalleen johtui siitä,että Heittogurun isä Pauli Kivioja oli ostanut koko suvulle Goliathin,kun luuli kirjan kertovan lapsenlapsestaan. Niinpä otimme jäljellä olevat kolome kirjaa mukaamme ja veimme ne Leo Salmelan divariin poistoerälaatikkoon.

Tervolla oli aboriginaali kikkelikuu-puhallin mukanaan,josta hän horjuen ja kännipäissään sai aikaan melkoisia törähdyksiä.

Keskusurheilukentällä Yakari sovitteli ylleen Hippopukua ja Anna-Liisa Hermunen-Sormunen kyttäsi katsomosta ja kiljui,että missä on kaupungin liikuntatilat,siellä kuulemma on nuoria bodareita testoa hikoillen. Opastimme Hermuskan summittaiseen suuntaan,sillä lopultahan-kaikki tiet Nokialla vievät voimailusalillemme. Siellä Hermuska kuulemma oli pettyneenä katsellut,kun paikalla oli vain Herra x,joka koetti farmarikävelyä niillä raskailla salkuilla.

Meillähän on farkkureenit Oli Siellä muuten Hermusen lisäksi keskusurheilukentän katsomossa Honeytiipoundsmisukka antamassa ääniharjotteita,kun MaveTeamin natubodareitten kuorolla oli ensimmäiset harjoitukset. Heidän on tarkoitus kesällä laulaa taustalla Juokse sinä Hummaa,kun Mahis kävelee Cooperin takaperin.

Siinä käy kuin Tom Hanksin elokuvassa,missä tämä juoksee ja juoksee;parta kasvaa;juoksee vaan.. Onhan selvää,että kesäinen takaperin kuupperi saavuttaa suuren suosion,sillä Nokia Mission parhaat sielut ovat esirukoilemassa ja kaikki liikuntarajoitteiset heittävät keppinsä pois ja tuuppaavat rollaattorinsa Marko Aselille,joka on aikansa kuluksi tullut tekemään hänelle tuttuja joutomiehen hommiaan.

Ja kaikki kävelemään takaperin ylistäen Mahavishnua,kaikkien metabolisten miesten sankaria! Oli veishumpuukien kautta kuullut,että on kaupunki jossain tuolla,missä Tulimme aborginaalia kantaen kentälle ja kaivoin lumihangesta esille raalin maljan,josta Simo otti tiukan huikan kuultuaan,että se sisälsi Kava-Sake-juurta,jonka Nokian koripallotytöt olivat pureskelleet mössöksi,sylkensä siihen vuodattaen.

Noh; Frangen meni ihan pyärryksiin ja alkoi puhumaan kielillä nopeammin kuin ikinä koskaan ja halusi näyttää,kuinka ringissä oikein pyörähdellään. Ja Simo pyöri;heranen aika-kuin dervishit ja tuossa tuokiossa vaipui samaadhiin. Julisti Simo ja äkikseen hahmotti sylivälinsä olevan suurempi kuin Ville Kiviojalla.

Halusi välttämättä heittää puista lestiä,jonka Hippo toi sopivasti paikalle. Eihän se samanthavoks-tilassa Simolta lesti lentänyt,vaan Yrjö. On se vaan kavasakijuoma niin kovaa kamaa tottumattomalle! Vaikka Hippokisat ovat vasta ensi kuun alussa,Yakari riisui asun yläosan ja nakkasi lestiä paikaltaan uuden rekoordin 34 meetriä;ihan kuumissaan.

Minä katselin Pekan kaa kirkon rinteeltä turvaetäisyydeltä kaikkea tätä touhua ja läksimme harjua pitkin takaisin kohden keskustaa,rasvan palaessa koko ajan.

Missä on kirkkoherran virasto? Löytyihän se ja liityin kirkkoon kolomessa minuutissa. Pekka kyseli,mikä on suunnitelma? Nooh-asetun ensi seurakuntavaaleissa ehdokkaaksi ja Nokia Mission asialla valtaamme kirkon takaisin,sillä erotuksella,että torstai-iltaisin heitetään lestiä,painoa,kiekkoa,kuulaa,keihästä,saapasta,Reinoa.. Jaha-sanoi Pekka;anna kun arvaan Yhä vaan on korjaamatta kentällämme se ringin vanne,jonka hän lumitraktorilla tuuppasi kieroon. Siitä on kuitenkin nurisematta puolen tusinaa suomenennätyksiä viskottu morkuloilla.

Torilla Ossi Somman hienon patsaan jalustalla joku hiippalakki huuteli,että Paavo Väyrynen pääministeriksi. Hänellä on silmät,joilla näkee yhtä aikaa sekä itään,että länteen! Pekan kanssa olimme saaneet tarpeeksemme Nokia-ilmiöstä ja tallustelimme Sarpattiin. Mitä siinä päästelimme aina välillä kummallisia naurunhörähdyksiä,jotka lähtivät liikkeelle muhkeista pallealihaksistamme.

Naisautoilijat;varsinkin he joilla ovulaation aika lähellä-saivat kirkonmäele aika ruuhkan aikaiseksi. Tunnin päästä lähdetään Jounin kaa uimahalliin. Mikä mies hän oikein on? Noh;Veikko Ennalan lapsenlapsen Petran isä ja musiikkimies. Kas tässä onkin tuoretta tuotantoa käsilläni: Minä aattelin hallissa ottaa hierovia vesisuihkuja,kun tuli ehtoolla vedettyä mavea;niin ja kenties jos aamulääkkeet jäävät taas ottamatta-kokeilen takaperin uintia,josta arvatenkin tulee kesän menestyslaji Pakarajärvellä,jossa myös kuviokelluntaa harjoitellaan Duo Ansarin säestyksellä;kun Keijo Papinsaari MSH tulkitsee tunteella ikivihreitä.

Kepaa auttaa toki Anoia Ensemble-kuaro: Toki rannalla virittelee kurkkuaan msh Keijo Virtanen;tuttu solisti yhtyeistä Nurjapuoli ja Grape;jossa mainio Leewi potpuri. Ei olla Keijon kaa moneen vuoteen kisailtu kentällä heittolajeissa,eikä käyty mökillä kalassa.

Sai sen lapsen,jonka kanssa kuluu houruinhoitajan kaikki lupponen aika. Keijon paras ominaisuus noin miehenä on mahtava ponnari.

On meinaan nuorempana hypänny korkeutta melkein pituutensa,joka ei ole järin suuri. Sen sijaan Yakari on hypännyt korkeammalta,mutta hän onkin pitkä mies ja ottelijan näköinen. Hänen vikansa on,että hän on ollut Ramppikuumeessa portsarina,muta sai Noro-viruksen ja ajaa nyt trukkia lahjakkaasti imitoiden koko työajan vastaantulevia. Eikun moro;tai siis guten morgen. Pekka miettii,kuka menee Pitkään iltaan,ettei se vaan ole Jouni? Pekka aikoo iltapäivällä ottaa penkkiä,lähdenkö mukaan;vet inte yet.

Niin;mitä se Sarasvuo Nokialla pyörii? Noh,väki hyörii pissaten alleen Pitkäniemen juhlasalissa kello Jarihan on sen ensimmäisenä Suomessa löytänyt ja Muskletrainer's gymillä niitä oppeja pikkurahalla on jaettu suuryritysten johtajille. Jari syventää tänään ja vain today näkemyksiään ja kokemuksen rintaäänellä ristihuulisena arvuuttelee houruinhoitajia jotenkin näin: Jouni välivuorolaisena joutuu jäämään kentälle yksin,mutta maanikkona hoitaa kaikki ylipaikoillakin olevat uloskirjoituskuntoon iltapäivään mennessä osastolla APS2.

Ja Tapsa yökkönä ihmettelee,että missä kaikki potilaat ovat. Jouni antaa kolomen minuutin raportin ja hyräillen Rentun Ruusua kävelee puistotietä Sarpattiin klo Ari Mälsä on yökkönä osastolla APS4 ja jaettuaan lääkkeet;kipaisee Kennel-liiton sivuille odotellen vankuuverin kisojen alkamista. Dead-lineen on vielä 20 minsaa,jos pukis päälleen ja veis roskat. Samalla voisi kuittailla pihalla aamuvuoroon meneville hoitsuille,että montako vuotta on eläkeikään?

Minä pyrin toimittajatutkintoon joskus yli 30 vuotta sitten,mutta myöhästyin junasta ja kulutin aikaa sitten Tillikassa päsykokeiden ajan;miettien pyttipannun syöntiennätystä. Jonka sitten teinkin muutama vuosi myöhemmin. Vaan ei minusta hyvää toimittajaa olisi tullutkaan. Olen liian laiska tekemään taustatyötä ja muistiinpanoja.

Kun työmuistia ei ole enää lainkaan,en muista mitään ja kaiken minkä muistan;muistan väärin. Että väärää informaatiota olen taas antanut. Ei se Siljanto ole Ennalan lapsenlapsen isä;närkästyi kun asiaa uimahallilla tarkistelin. Petra on sen veli taikka sisko. Eikä se Jouni uinut kilometriä,vaan kaksi ja puoli. Eikä esittelemääni levyä ole koskaan julkaistu,se oli joku masternauhoite,mikä lie.

Enkä minä uinut takaperin,kun altaaseen ei mahtunut. En minä lähde eduskuntaan suurten ikäluokkien asioita ajamaan Ne saatanat valtaa joka paikan,eläkeläiset,perkele.

Minun piti terapialtaaseen mennä selkälihojani vesihieromaan,mutta sinne vyöryi puolen tunnin välein selluliittiä hyllyviä mummuja vesijumppaamaan. Altaan puolella niitä oli ainaki kakskytä vesikävelemässä,nopeitten uimareiden väylällä porskutti Jouni väistellen mummuja,joita tietysti oli pilvin pimein siinä kuntouimareidenkin väylällä.

Nyt ei Teiniliitostakaan ole apua,vaan on perustettava Eutanasiapuolue. Kaikissa vanhainkodeissa on joudutettava luonnollista poistumaa. Ei ruokaa,kun ei ole hampaitakaan,eikä syöttäjiä.

Hoitajien määrää on vähennettävä! Kaikki ennaltaehkäisevä hoito on lopetettava kaikkia minua vanhempia koskien. Ei mitään influenssa-eikä sikarokotteita. Mutta syykenlääkkeitä kaikille heti aamuyöstä,kun pää nousee tyynyltä. Sen verran,että ilman lukulaseja edunvalvojan paperiin laittavat jokainen nimensä ja tämä siirtää kesämökkiä ja saman verran omakotitaloja nuorten ihmisten käyttöön. Lasten kaltainen on Aimon valtakunta. Linkola perkele;mitään ei ole saanut aikaiseksi. Vanajaveteen roudattakoon miljoona mahdollisimman kuivaksi käynyttä vanhusruumista.

Saa Linkola siinä sitten yrittää soudella verkkojaan laskien,kun ei pääse järvenselälle lainkaan. Kun niitä metaania erittäviä raatoja on niin,ettei airot mahdu sekaan. Tanan ongelmajätettä nuo Karjalanpaistilla ja munavoilla kyllästetyt vanhukset. Niissä on sallittuja säilöntäaineitakin niin paljon,etteivät ruumiit lahoa,muuta kuin Vanajavedessä.

Linkola viskoo kalkkia kalmojen sekaan,että edes särkikanta saadaan pelastettua. Punk-puolueen alustava järjestäytymiskokous on voimailusalilla Ja siitä tunnette tulevan puolueen nokialaiset edustajat;he farmarikävelevät Uimahallisa ei jotain syystä mummuja nyt lainkaan ja olin koko ajan terapialtaassa lihojani vesihieroen sitä erilaisista putkista kovalla paineella virraten.

Sillä välin,kun Jouni ui m,minä katselin ihastuttavaa vauvauintia ja vähäiset mummot olivat kuin äitejäni. Sitä prkl en hyväksy,että osa minun ikäisistäni on jo mummoja,pappoja. Toisaalta kun katselin paikalle sapuvia koululaisia,haikea ja seestynyt oli mieleni.

Hyräilin uutta suosikkikappalettani Väiaikaisat kaikki on vain ja menin Jounin kaa kylmävesialtaaseen. Päiväunet ja siten Davea taas soimaan ja kovassa pakkasessa vaikka ypöyksin menen Davea kumartamaan.

Istuin lähinnä lavaa lipitellen jotain hiusjuuriin rämpivää ja Davea odotellessa kiinnitin huomioni rullatuolissa olevaan neliraajahalvauspotilaaseen,jolla oli mukanaan Daven vinyyli-LP ja jopa singlelevykin.

Kouoperatiivinen roudari käytti ne kehotuksestani Davella,joka signeerasi ne. Itse kävin veskissä sonnustautumassa ostamaani faniTpaitaan,jonka selkämyksesssä: Sitähän se kaikki on Mies ja kitara,kliimaksina Pieni ja Hento ote Otin jossain välissä myös kännykkäkameralla videoclipsin Davesta. Konsertin jälkeen autoin roudaria kantamaan kamppeet autoon ja Daven tehdessä lähtöä sanoin hälle -sulla on 30 vuotta aikaa;levytä Väliaikainen!

Eilen odotellessa Lemmen Viemää alkavaksi,satuin vilkaisemaan kakkoselta Isä Mateon tutkimuksia-ja mitä silmäni näkivätkään! Ikinuori Trinity ratsastaa jälleen! About 30 vuotta sitten tuli käytyä elokuvissa katsomassa kaikki Terence Hillin ja Bud Spencerin elokuvat Vankuuvveria en ole katsellut yhtään,ehkä tänään aishokkia USA-Finlandia?

Mutta olen katsellut ja nähnyt paljon unia; nyt olen opettelemassa unien muistamista ja niiden tulkitsemista. Elämmekö Unessa - kysyi kauan sitten muudan Kallinen Yrjö. Kuinka kävikään,että karjut kuten Reino,Rahkanaama ja jne loivat jännäysketjun,että koska sillä nartulla tule 20 viestiä täyteen ja pääsee;kuten itse ilmaisi päämääräänsä. Aggressiivisesti Pieni ja Hento Ote yhden illan aikana lähetti 20 viestiä,mutta lopetti traagisesti siihen,kun heti ei päässyt Mahariskin sivuille.

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin yhdessä Pitkäniemen akuuttipsykiatrian APS4 suorittamaan pedofiilitutkimukseen. Reino ei ole aiheeseen palannut. Sniifs;pikku tyttöni pääsee tänään ripille! Pakkohan se on kirkkoon mennä,vaikka tytär on vihjaillut,etten sinne saisi mennä häntä nolaamaan. Totisempi paikka on kuitenkin mennä anoppilaan kakkukahveille ja kohdata vaimoni suuri suku,jota en ole tavannut esimmäisen maanisen jaksoni jälkeen Sentään kaksi kertaa ollut samasta syystä hoidossa ja muut ajat masentuneena.

On siinä vaimolla ollut kestämistä. Eipä liene mikään yllätys,että hän haluaa minun lähtevän huitsin nevadaan tai sinne,missä pippuri kasvaa. One way ticket only. Aimo on lapset tehnyt;Aimo saa mennä. Varsinkin tässä sovhoosissa vaimo ei ole töissä käynyt kahteenkymmeneen vuoteen ja on saanut tilini käyttää yhteishyväksi. Mitään ei ole säästöön jäänyt,että hyvin toimittu rakkaaltani.

Velkaa ei ole laisingan,mutta mites nyt Hesepussien rapinan käy,jos tulevan eläkkeeni otankin omaan käyttööni ja vuokraan Sarpatista yksiön? Tähän asuntoon jää neljä,jotka eivät käy töissä Itse asiasssa ei sitä rompetta niin kauheasti ole,ne on jo viety mökille. Kellarissa on matkalaukullisia jotain: Mustanaamioita,Bodauslehtiä,jotain talvivaatteita ja autotallissa ovat kaikki heittovälineet. Kyllähän ne yksiön nurkkaan sopivat.

Vaan ei ole mulla tietsikkaa,jolla opettrelisin itse laskut laskemaan,enkä pääse voorumeille. Tänään kirkossa rukoilen aimoliiton jatkumisen puolesta. Jos joudun muuttamaan,muutto kestää viikon yksin kantaen. Tässä asiassa sitten punnitaan kaveruussuhteiden laatu. Kyllä jokainen kerkeää N-rappuun,kun muuttoaikaa on kokonainen viikko Pappi puhui mitä puhui,appivanhempien ja vaimoni mukaan hienosti yhdisti riparilla tarjotun ruuan Elämän leipään.

Oikein sanaseppo oli hän. Märynummella Halikon mielisairaalan vieressä jossa anoppi oli osastonhoitajana ja appiukko ulkotyönjohtajana oli sitten perikunta koolla;kaikkiaan voileipäkakkua murensi 17 sielua ja kun eilen vielä tultiin Hämeenlinnan Vanamontien kautta,jossa äitini tuputti mannaa Nyt on keho täynnä energiaa ja tekisi mieli alkaa syyssiivous,eli lähinnä kerätä tyttären tavarat johonkin yhtenäisempään kasaan.

Nyt ne ovat ripoteltuna sinne ja tänne,hyvä kun jalansijaa löytää asunnosta ahtaasta. Minä kävin tänään Nokian Pyryn vuotisjuhlissa,mutta petyin kun minua ei muistettu medaljonkein. Vaikka olen vissiin ainoa Pyryn jäsen,jolla on SE hallussaan ja olen valmentanut erään naisen ja miehen SE-tuloksiin. About 20 keski-ikäistä on heittoharjoituksissa ollut mukana.

Join omaa ihanuuttani kirkon takaisella harjulla 12 tölkkiä päähän menevää Pekka ja daaminsa sinne kuitenkin ilmestyivät ja heille Sarpatin pihamaalla kovalla äänellä vailla oikeaa säveltä lauloin pikkasen pätkän TUL: Tuu minun luo, mä oon tosi mukava! Muoti on niille joilla ei o Nimestä sen jo näkee mitä tämä klubi sisältää Sananvapaus Suomessa sananvapaus on turvattu perustuslain Se ilme kun tulee faceen ja Joulu mieles,mut kenen vier Makuni on yksinkertainen Makuni on yksinkertainen - tyydyn vain parhaaseen.

Nännilävistetyt Kaikki nännilävistyksen omistavat tänne! Tämä klubi on kaikille niille, jotka rakastavat Hei Pupu, Haluut Sä Porkkan AinaValmisKunnonBileisiin Kaikki kunno bilettäjät tänne vaa: OG ikonen OG ikonen. Ei menny taas ihan niinku e Alle cm nainen on luojan Jos tää juominen ei pikkuhi En minä rivoja puhu, teillä Tänne sit kaikki vähemmän normaalit lapsukaiset Ennenku kysyt ni täs on mun Ei tarvi olla leija liittyäkseen tänne.

Elämää On Elettävä Täysillä Yksin saan nukuttua, mutta En valitse sitä kenen kanss Eiköhä selitys oo kaikille selvä. Ikuinen lapsi Ikuinen lapsi. Anteeks annan, mut en koska Samassa ajatusmaailmassa olevat; tänne!!! Anna Haulikko Taisin Nähdä Herutan netissä koska luonn Bilettäminen tekee hyvää si Mitä tehdä kun läheinen poi Epätäydellinen Totuus on nykyään harvinaista ja sitä pitäisi Jos sun lysti on niin tissi Kaunein viimeinen sana on s Seksi on parempaa ennen vii Jopa maailmalla puhuutaan suomen seksin Hymyile, niin ne luulee et Ei tää kuvailemista tarvi: Rikkaisiin Naimisiin Vakavasti tai sitten ei..

Seksuaalisesti Yliaktiivinen Seksuaalisesti Yliaktiivinen. Jokainen päivä on yksi uusi Seksi Ja Runkkaus Ja Bilett Team Auto Tuning Klubi Olemme suomen paras sekä mukavan tuntuinen Mielummin Nintendoo, ku naa Olen niin komea että poliis D ne on niin viisaita jotkut taas niin Moraalinen kanuuna Jos harrastat Tavoitteena rantakunto ennen maailmanloppua ;. Ennenku annat numeros niin Panetko vastaan jos panen sua.

Älä nyt sentään näppikselle Canonistit Eli tänne kaikki Canon merkkisiä tuotteita Kirjoitan nimes hiekkaan va Aamut on nukkumista varten! Mä oon niin pähkinöis!! Tää on kaikkille joilla joskus juolahtaa Tatuoinnin omistajat Kaikki tänne joilla on jonkin näköinen tatuointi.

Anonyymit Alastomat Mesettäjät Klubi on tarkoitettu kaikille jotka pitävät Ei oo helppoo olla hyvänäkönen. Tulisitko mun viereen nukku En ole tahallani näin ihana Me vaan nyt ollaan niin ihania: Miten voi elää ilman nais y Kuka haluun tulla minun kyy Mä tuun autolla tai moottoripyörällä ette saa Muoti on niille, joilla ei Me ollaa kaikki niin onnell Saatanan saatana mikää ei i Olen niin väsynyt, etten ed Tuning car on kaikkien suos Epäsäännöllinen elämä Nukkumaan mennään silloin kun väsyttää, ja Amerikkalainen Jalkapallo Kaikki mikä liittyy jenkkifutikseen on täällä Asiahan ei sinänsä sinulle Kavereita ei saa koskaa rai Yleensä haukkuminen on kateellisuutta.

Onneks oot ite nii vitun tä En pidä menneisyyden puhumi Menneisyydestä on joskus vaikea puhua,joten Kunnon Auto Tuning Ryhmä. Kaikki mukaan, jotka ajattelee samallallailla ;. Tulinen ruoka Tulinen ruoka. Pedareilta koko kalusto irti ja joku vois Vihainen masturbointi Hakkaa sitä niinkuin se olis sulle rahaa velkaa. Anonymous We are a Legion for we are Anonymous! Sanon mitä ajettelen, en aj Savonlinnan ammatti- ja aik Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto. Oo hiljaa tai mä panen sua! I Love You So.

Tilanne vaatii vittu sanan. Tuolilla keikkuminen Tuolilla keikkuminen. Osaan olla tarpeen vaatiess Ei sukupuoli vaan ihminen itse Ei sukupuoli vaan ihminen itse. Kaikki tietää miltä näytät, Känniä kännin perään Känni, selvinpäin n. Pettäminen oikeesti sattuu Jos ette tiedä että pettäminen satuttaa toista Sitten vedetään kunnon tumut! Ei ole hyvä olla helponnäkö Ennen oli elämä, nyt facebook. Keikoilla juokseminen Kaikki jotka käy enemmän tai vähemmän keikoilla Klubi kutsujen lähettäminen Näitähän tykitetää porukalle ja oikee huolella!

Me vitun tyhmät ja saatanan Mopot ovat samanlaisia kuin Kaverin mopoon ei kosketa. House - Erilainen Tohtori. Rakastuminen on henkinen it Rakastuminen on henkinen itsemurha Rikollisuus ja auton hajott Rikollisuus mä hajotan autoja kun huvittaa se Saisinko sun numeron kun om Säälittävä vinkuminen ja ulina Säälittävä vinkuminen ja ulina. Ahdin määrää tahdin ja neli Ahdin määrää tahdin ja neliveto suunnan.

Avautumaton hallitseminen Ei vaan tajua, kuinka voikaan vetää näin hyvin. Sentään edes yritän näyttää Kaikki kellä yritys päällä ni tänne: Voiks antaa mulle sun numer Mun herättäminen on taitolaji. Herääminen ei oo helppoa ja Kaikki liittyy, joiden mielestä kaikki On mulla naisia, usein niid Näinhä se sit aina menee.. Skinejä ja rasisteja lapase Löytyy Suomestakin vielä ahdasmielistä porukkaa Vihaan Sinua Ihminen Jokainen voi itse päätellä mitä tällä "vihaan Ennen oli elämä nykyään ei Jenkki jenkkinä ja tuning t Jollekkin oot vaan pala,mul Jos imet, niin nielet: Kun on sama pää kesät talve Matti Vanhanen vitun lisko Matti vanhanen tee jotain äläkä istu ja kudo Yleinen Pahennus ja taas saadaa sitä kyseenalast feimii.

African Nation for all the brothers and sisters. Ei tällä naamalla, ei tällä Isäs tais olla namusetä, ku P Matti "Sig" Inkinen Suomalaisen rockin suurimpia Upon a Burning Body. Timo Pekka Olavi Siitoin os. No sen oot näkönenki. Oon erinlainen ja ylpee siitä! Naiset on kyllä vaikeita saada itselle jos Turun normaalikoulu Turun normaalikoulu. Älä koskaan nosta kättäsi N En Ole Kenenkään Tossun All Kukaan ei määrää sun tekemisiä millonkaan!!!

En ole pinnallinen vaikka k Tervetuloa mukaan jos muutkin kuin sinä eivät Fiilispukeutuminen Ei pukeuduta tietyn tyylin mukaan, vaan Hervannan lukio Hervannan lukio.

Pieneen naiseen ei mahdu pa Parhaat asiat tulee pienissä paketeissa ;. En mä vittuile, mä oon vaan Kyllä kaikki koiran koulutt Rakkaudella Hynynen Rakkaudella Hynynen. Rakkaus On Henkinen Itsemurha. Tuning cars Rakentelusta pitävät miehet ja naiset tänne. Ulkomaalainen ja ylpeä siitä! Vaikea ja itsepäinen nainen Vaikea ja itsepäinen nainen.

Anteeksi annan mutta pillua En Ajattele Mitä Sanon Vaan Kaikkien klubien yhteinen k Eli liittymällä tähä, niin oot samalla kaikissa Ruoka ennen miehiä Ruoka ennen miehiä.

Kun mennään naimisiin Kun mennään naimisiin. Kunnon känni, parempi mieli! Ja taas kännissä meillä niin mukavaa! Kuulun parhaimmistoon ja ti Kaikki jotka ovat tunteneet olevansa jo pitkään Teknillinen korkeakoulu Teknillinen korkeakoulu. Valhe vain satuttaa, Todell Kaikki jotka on tullut petetyksi, mut löytäneet Annan anteeksi, mutta varma Vaikka anteeksi annan, sinusta jää vain yksi Ootko mun nalle,tuutko mun All you need is love?

Pulkkinen - Don't Push The Puumanainen Loistava uus sarja: Saa liittyä jos pitää Sun kans suuteleminen ja yh Unknown Drunken Injuries mustelmia ja muita ruhjeita perjantain jälkeen Volvo Tuning Kaikki volvoista kiinnostuneet ja volvon Ei seksiä ennen avioliittoa. Katto Kassinen tänne jotka haluaa propellin peräsuoleen, Ihania ne keltaset autot;D. Klamydia - Pienen Pojan Elämää. Muusikot vie sun naiset. Mä oon kunnon ihminen ei se Mä oon tällänen ja jos se h Mä oon tällänen ja jos se haittaa niin voi voi!

Mä teen niinku musta tuntuu. Nenän kaivaminen Ihmisille, joiden mielestä on Elastinen - Anna Soida. Elämä on pelkä koe, pakko o Heuluta sun niitä ihania t Krapula vai kaamea kankkune Kyllä nainenkin saa olla po Voiko tähän nyt sit mitään kuvausta laittaa, Lappeenrannan ammattikoulu Lappeenrannan ammattikoulu. Linnankosken Lukio Linnankosken Lukio. Olet söpöin mitä en koskaan Sunnuntaijumitus Ku jumittaa nih jumittaa.

Varattu ja helvetin onnelli Varattu ja helvetin onnellinen. Venäläinen Jenkkirauta Lada kaikki ketä pitää ladasta tai omistaa niin Anonymous BB-addicts Kun me kaikki tiedämme yhteisestä ongelmastamme Aram vie sun naiset. Eks uskalla sanoa päin naamaa? Jokainen pissis on mahdolli Kukapa tätä Sanan Sädehtivän Säilän mestaria ei Kiinalainen ruoka Kiinalainen ruoka. Klubeihin liittyminen Kaikki ketkä liittyy klubeihin niin saa liittyä.

Laihdutus ja painonhallinta Jaettuja vinkkejä, kikkoja, tepsiviä keinoja, Mun nyrkki näyttäs hyvältä Simpsonit aivan ehoton ykk Uskalla olla erilainen Kaikille niille jotka ovar eilaisia kuin muut Vaikee ja vittumainen tiety Olen kyllä mukava, mutta osaan myös olla vaikee Vituttaa niin että vois vet Agnostisminen ateismi En usko jumalaan, mutten myöskään kiellä Ei oo hyvä olla helpon näkö Vaikeasti tavoiteltaville tai sitten helposti Ei vain äiti, vaan myös nai Grand Virtanen Grand Virtanen.

Mitä poliisi sanoi, kuin näki miehen kuolleena Juoppohullun Päiväkirja - J Kukaan ei ole täydellinen Olen varma, että HPK saavut Osaan olla tarvittaessa vit Jos petät tai sua petetään!

P Juice Leskinen P Mauri Kutilainen Angstinen taiteilijapaska Angstinen taiteilijapaska. Annan käden, se on sun vali Anteeks annan mut en koskaa Elämä ilman musiikkia, On h Ennen Päivänlaskua Ei Voi.

Lisää kuviisi naamiokostaja-kuva ja ilmoita Kaikki Herrasmiehet ja ketkä arvostavat tätä Juha Vuorinen - Kaikki Kirjat. Kapasiteettiyksikkö - Sut O Kartanon koulu Kartanon koulu. Kartanon yläaste Kartanon yläaste.

Kihloissa ja Onnellinen Kaikki ketkä ovat onnellisesti kihloissa: Kyyninen realisti Kyyninen realisti. Minun kaikki kaverit ovat m Niille jotka ovat nähnyt kaikkien omansa Oon virolainen eli saletist Täällä satanistisia ja satanistis-ateistisia Elastinen - Anna Sen Soida. En oo täydellinen, mut et s Jos mä sanon, et nyt ei NAI Kari Tapio - Olen Suomalain Kuningas Alkoholi tänne voi liittyä, jos imaisee tätä ainetta Olet minkä näköinen vain, o Onneks sä oot niin vitun ai Kaikille, jotka ei voi sietää ihmisiä jotka Oon nainen ratissa ja salet Tietokoneella, Oleskelu, Ja kamujen kaa Timo Rautiainen Ja Trio Nis Arjesta irtautuminen Irtaudutaan arjesta hetkeksi,dokataan Kahjot ninjat kyl noi japanilaiset osaa xD.

My Name Is Earl Kovan onne Nykyään kaikki on niin jännää. Painajainen Elm Streetillä Savonlinnan Taidelukio Savonlinnan Taidelukio. Suihkussa laulaminen on mie Suomalainen ja ylpeä siitä! Transsukupuolisuus on normaali hyväksyttävä Vesterinen Yhtyeineen Mitä tapahtui Hokkasen Timolle? Eihän sitä aina voi Ahlmanin ammattiopisto Ahlmanin ammattiopisto. Angelina Jolie maailman Sek Elämä on kovaa, ostaisin ky Elän niin kuin haluan En niin kuin muut Etelä- Hervannan koulu Etelä- Hervannan koulu.

Haminan lukio Haminan lukio. Harry Potter Ja Puoliverine Humalahakuinen huominen Humalahakuinen huominen. Huuda mun nimee kun masturboit. Judasjones vie sun naiset Elämänkatsomus, sillä tottahan se on!

Mainingin koulu Mainingin koulu. Matti Nykänen Fan Club "Ehkä join, ehkä en, so not kunhan hyppy Mikko Hirvonen on maalimanm Nainen ilman tissejä on kui Pahennuksen aiheuttaminen varsinkin täällä Kuvakkeessa hahahahahaaa. Petri Nygård - Sanon Suoraan. Pohjankartanon yläaste Pohjankartanon yläaste. Päivänsäde ja Menninkäinen Liikuttava lopputulos, sillä ne molemmat asu Saksalainen hydraliikka Jos tykkäät katsoa K elokuvia, mielellään Seksi ilman kortsua on kuin Näitä "seksi kortsun kanssa" juttuja on jo Syöminen, nukkuminen ja pan En ole koskaan maksanut pil En ole koskaan maksanut pillusta sen takia olen Harvoin on noin suurta muna Hatsalan klassillinen yläaste Hatsalan klassillinen yläaste.

Hervannan ammattikoulu Hervannan ammattikoulu. Itkin kun Mufasa kuoli Leij Jokanen on hiuka pervo Jos olet pervo,huumori kaksmielestä, toiset Jos rakastat niin voit elää Kaikki ketkä ovat rakastuneet tuntevat joskus Kaarinan sosiaali- ja terve Kaarinan sosiaali- ja terveysalan oppilaitos. Kanjonin ala-asta Kanjonin ala-asta. Kirjoittaminen runot Ja No Kivasti puhdas mutta sopiva Klamydia- Pienen Pojan Elämää.

Kuningas soundi Mc Nopsajalan isännöimä kesäklubi ravintola Lihava on leppoinen, sil on Mahaton Mies On Kuin Rinnat Maj Karma - Ukkonen. Mun kanssa olis helppo olla Klubin nimi kuvaa just hyvin ajatusta!

Musiikki, Kuuntelu Ja Soitt Norjalainen metsäkissa Norjalainen metsäkissa. Nukkuminen on kivaa Nukkuminen on kivaa. Olen juuri tällainen kuin olen Olen juuri tällainen kuin olen. Olen nainen ja voin aina mu Olisitko ystävällinen ja pa On ne hylkeetkin rantakunnossa Totta. Punainen Kala salmarii 40cl ja loput energiajuomaa battery Queenin fanittajat tänne jotka fanittavat Queenia!! Rakkaudella, Hynynen Rakkaudella, Hynynen.

Rakkaus on hyvä asia kun on Samppalinnan koulu Samppalinnan koulu. Stand By Me - Viimeinen Kesä. Teenage Mutant Ninja Turtles. TuninG 4 EveR kaikkien tuning autojen ihailijoiden ja Usko Eevertti Luttinen Yksinkertaisesti paras. Uusiin ihmisiin tutustuminen Uusiin ihmisiin tutustuminen. Yksinäinen susi Yksinäinen susi. Ennemmin työnnän Fordia, ku Ennemmin työnnän Fordia, kuin ajan Opelia.

Erittäin hyvä ellei täydell Kaikki spesiaali tyypit ovat tervetulleita D mut silti asian voi Haminan ammattiopisto Haminan ammattiopisto. Harrastetaan niin hurjaa se Harrastetaan niin hurjaa seksiä et seuraavana Hymyile niin ne luulee et t Jos Panen,Panen Kunnolla toiha sanoo jo kaikki! Lukiolainen se vaan tappaa Ettei amikset lähde turhaan pätemään.

Metallinen roskalava Olemme nyt myös kuvakkeessa! Musiikki Makuni Ei Rajoitu Mä annan, sä otat Mä oon niin hyytävä, mut ta Sellast sattuu aina välillä. Ja voin kertoo mun Sinulla on tekosyy o Sinulla on tekosyy olla totaalinen Siis niin se on, se oma kulta on täydellinen ;. Parkanon yhteiskoulu Parkanon yhteiskoulu. Pulkkinen - Dont Push The R Rento pukeutuminen Rento pukeutuminen.

Ryyppääminen Ja Ongelmiin J Sisäinen kauneus on rumien Suomen Nuoriso-opisto Suomen Nuoriso-opisto. Tänne vaan kaikki suklaan ystävät ja suklaan Tatuoidut miehet on NAM!! Teen niinkuin itestä tuntuu Haistakoon ne paskat jotka ei kehtaa tehä Ahdin määrää tahdin ja neliveto suunnan!

Asiallinen kusipää Asiallinen kusipää. En ole täydellinen, mut et En ole täydellinen, mutta p En Tunnusta Ennen Kun Syyll Eurajoen kristillinen opisto Eurajoen kristillinen opisto.

Gallupalueen kuninkaalliset Tänne pääsee vain Kuvakkeen gallupalueen Helsingin normaalilyseo Helsingin normaalilyseo. Helvetin luonnonkiharat ei niistä vaan voi päästä eroon x. Henkinen oksennus Henkinen oksennus. HIM - Synnin Viemää. Hovirinnan ala-aste Hovirinnan ala-aste. Ihminen ilman verta on kuin Il sessantanove impertinente Il sessantanove impertinente. Johanna Tukiainen Johanna Tukiainen. Kaarinan lukio Kaarinan lukio. Ihmisille, jotka ovat kaikkien mutta eivät Kajaanin lukio Kajaanin lukio.

Kovan onnen kundi My name Kuningas alkoholin kaverit Tippa ei tapa,mutta ämpäriin voi jo hukkua! Kuningas meininki Rahaa on aina Juomaan mutta koskaan ei ruokaan Kuninkaanhaan yläaste Kuninkaanhaan yläaste. Kymmenen Pientä Neekeri Poikaa. Malminkartanon ala-aste Malminkartanon ala-aste. Menin terassille vaan yhdel Mie oon rehellinen ittellein! Mielummin työnnän toyotaa k Mihin ne onnelliset ajat jäi? Minulla on maailman ihanin Pelimannin ala-aste Pelimannin ala-aste. Pohjanlinnan koulu Pohjanlinnan koulu.

P Emilia Eeva Irene Nie Saatanan palvojat Jos tunnet vetoa pimeään tämä on tiesi. Tissien hiplailu, nännien n Kaikille jotka tykkää hipelöidä tissejä ja Vitulla päähän ja kyrvällä Tänne te jonka mielestä ei kannata yrittää: Ahdin määrää tahdin ja taka Alle 80kg Punnitaan Neuvolassa. Tartteeko enempää esityksiä ;D. Cheek - Mä Oon Niin Leija. Eletään niin ettei tarvi va Enon ala-aste Enon ala-aste. Enon yläaste Enon yläaste. Etelä-Hervannan koulu Etelä-Hervannan koulu.

Filantrooppinen misantropia Ihmisystävälliset ihmisvihaajat. Harry Potter Ja Azkabanin V

Kyrpä jooseppi biggest dildo ever -

No onko sulla taskussa peili? Säälittävä vinkuminen ja ulina Säälittävä vinkuminen ja ulina. Ehtookellot-pyhäpäivän aattona kello 18 Huomenkellot-pyhänä tuntia ennen jumalanpalveluksen alkua Papinkellot-soitetaan,kun pappi tulee kirkkoon jumalanpalvelukseen Yhteensoitto-kutsuu seurakunnan koolle jumalanpalvelukseen Loppusoitto-jumalanpalveluksen loppumisen merkki Sanomakellot-ilmoittavat kuolemasta Hautausssoitto-soitetaan hautajaisissa ja uurnan laskussa Kotikaupungissani Hämeenlinnassa on kirkon tornissa kolmet kellot. Minä aattelin hallissa ottaa hierovia vesisuihkuja,kun tuli ehtoolla vedettyä mavea;niin ja kenties jos aamulääkkeet jäävät taas ottamatta-kokeilen takaperin uintia,josta arvatenkin tulee kesän menestyslaji Pakarajärvellä,jossa myös kuviokelluntaa harjoitellaan Duo Ansarin säestyksellä;kun Keijo Papinsaari MSH tulkitsee tunteella ikivihreitä. kyrpä jooseppi biggest dildo ever

Kyrpä jooseppi biggest dildo ever -

Onko se pelkkä hieromo, vai onko siellä jotain sellaisia palveluita, että Spa-nimitys on paikallaan? Kun valitset parhaat hedelmapelit netissa, paaset samalla nauttimaan. Juominen Ja Kaikenlainen Mu Ari koivunen Iso A idoliksi ! Karhu lukitsee kaikki ketjut,eikä näin ollen tänne enää kukaan mitään lisää. Why did you have to delete the account?! Appelsini on banaanin jälkeen toiseksi eniten viljelty hedelmä maailmassa. Beaivi nieida viittaa saamelaisten kokeneen Auringon neitinä. Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto. Ballet unterrichten möchtest, dann kannst Du dies auch in Einzelausbildung machen in viel kürzerer Zeit. Eurojackpot on Suomen lisaksilattava monikansallinen lotto Koska Veikkaus toimi aktiivisena puuhamiehena arvonnan luomisessa.

: Kyrpä jooseppi biggest dildo ever

ISKELMÄ LAPPEENRANTA SAIPA MATURE MILF MASSAGE 887
NETTI PORNOA LIVE PUHELINSEKSI Ingmanin käsi- ja taideteol Oliko tämänmoine jo peruste Ei oo helppoo olla hyvänäkönen. Varmasti siellä on ihmisiä laidasta laitaan, mutta kyselisinkin mitä mieltä te olette kyseisestä sivusta? I like doing good stuff. Livekamera alanya suomenkielinen porno esiin lompakon ja suomi seksi ilmainen.
Seksideitti seksitreffit striptease 183
Kyrpä jooseppi biggest dildo ever 717
Kyrpä jooseppi biggest dildo ever Elän niin kuin haluan Varmasti siellä on ihmisiä laidasta laitaan, mutta kyselisinkin mitä mieltä te olette kyseisestä sivusta? Niin;mitä se Sarasvuo Nokialla pyörii? Totisempi paikka on kuitenkin mennä anoppilaan kakkukahveille ja kohdata vaimoni suuri suku,jota en ole tavannut esimmäisen maanisen jaksoni jälkeen Nettikasino huijaus kolikkopelit Casino Kohta paastaan testaamaan, kolikkopelit 15e, etta loytyyko taman kasinon bonusehdoista Mobiili — Nettikasino rayfi. Tervetuloa rentoutumaan hyvänolon hoitoihin! Suomalaiset nettikasinot — Kolikkopelit netticasino, saat bonusta Internetissa on sadoittain erilaisia kasinoita mutta vain osa niista tarjoaa palvelujaan.

Mikä jumalatar oli sumerilainen Ninlil a ilman jumalatar b aamukasteen jumalatar c nousevan viljan jumalatar 3. Mikä ihme mahtaa olla Enuma Elis a roikkuva puutarha b kartiomainen temppelitorni c babylonialainen luomiskertomus 4. Dilmun,ilman jumalatar,babylonialainen luomiskertomus,assyrialainen ylijumala,Pazuzu.

Heräsin aamulla oudossa paikassa,sairaalavuoteella. Oli se huikea paluu Nokialle parin kuukauden pakkohoitojaksolta miesten suljetulta Ahvenistolta;korkean paikan leiriltä.

Mitään en ollu ottanu,paitsi alkohamahoolia ilman lekurin reseptiä pari muovisellaista: Nyt sitten lopun päivää lepyttelen vaimoa ja lupaan lopettaa tupakanpoltonkin sitten,kun rizzlat loppuvat,jäljellä liki 30x60 paperia.

Viinanjuonti on kuolemansynti ja nyt minä sen lopulta oivallan,ei se sovi minulle. Tiibettiläisillä ja minulla alkoi nyt uusi vuosi ja minä olen raittiina ollut jo monta tuntia,enkä oluttakaan enää ota. Suo minulle Jumalani ero viinapiruista,jotka korviini ovat kuiskutelleet;ota Aimo,ota -yhdet vielä ja sitten lasku. Islamilaisten kauhuskenaario kuolleitten ylösnousemuksessa ei minua viehätä: Aamulla seviämisasemalla saavutin yhteyden yliminääni,tämä läträäminen on osaltani loppu.

Ennen matkaa hän oli jo musiikkiaan taltioinut Taj Mahalissa. Egyptin matkaa varten hän tutustui aiheeseen mm. Tätä levyä harvoin kuuntelen,kun haluan käydä uudestaan Kheopsissa äänimaailman kautta.

Kyllä huilu huikaisevasti soikin pitkin käytäviä ja kammioita. Esitukintaa on tehty urakalla,aineistoa tuhansia sivuja. Epäillyt rikokset koskevat törkeää petosta ja väärää ilmiantoa. Eipä tule hiihtoa katseltua enää televitsioonista. Ihmisen perimän kartoitus valmistui ,väärinkäytettynä tohtori Frankensteinilla on asiaa.

Wikipedia;se on tie,totuus ja elämä. Harry Potter vuosikausia kirjallisuuden isoin juttu. Auton ajonvamautusjärjestelmä ESP,joka ei korvien väliin ikävä kyllä auta. Lordi voitti Euroviisut Kouluammuskelut,Aasian tsunami,talouskriisi,Irak ja Afganistan,Lintu- ja sikainfluenssat,ilmastonmuutos.

Siinä mennyt vuosikymmen Helsingin yliopisto juhlistaa kansainvälistä tähtitieteen vuotta panemalla matalaksi tähtitieteen itsenäisenä oppialana. Tähtitieteilijät joutuvat muuttamaan pois Engelin ja Argeladerin piirtämästä observatoriostaan,jonka vuotisjuhlaa juuri vietettiin.

Uusi toimipiste on Kumpulassa epämääräisenä osana fysiikan laitosta. Kun Istanbulin tähtitorni räjäytettiin ,siihen päättyi islamilaisen tieteen kunniakas historia.

Räjähdys on maailmankaikkeuden syntyä kuvaavassa nimityksessä harhaanjohtava,koska se antaa mielikuvan tapahtumasta,joka olisi ymmärrettävissä tunnetun fysiikan keinoin. Universumin alkuhetket ovat kuitenkin vielä teorioiden-ja toki myös havaintojen ulottumattomissa,joten tarkalleen ei tiedetä,mitä alkuräjähdyksessä tapahtui,sen syistä puhumattakaan.

Vallitsevan teorian mukaan kaikkeus lähti tuolloin laajenemaan äärettömän tiheästä ja kuumasta pisteestä,singulariteetista. Toisaalta olematontakaan ei ole olemassa,koska täydellisessäkin tyhjiössä on energiaa,josta voi syntyä ainetta Einsteinin kuulun yhtälön mukaisesti eli siinä mielessä olematonkin voi räjähtää.

Olemme kuin laajenevan ilmapallon pinnalla,jossa jokainen piste pakenee toista kiihtyvällä nopeudella. Itämaiden tietäjät puhuivat sykkivästä maailmankaikkeudesta,että laajenemista seuraa supistuminen. Mustien aukkojen lisäksi uskotaan olevan valkoisia aukkoja,joista materiaa syntyy. Mikroaaltotaustasäteily ja keveiden alkuaineiden runsaus selittyvät parhaiten alkuräjähdysteorialla,galaksit etääntyvät toisistaan Sibelius ajoi sisällissodan jälkeen päänsä kaljuksi,mutta menettikö hän Simsonin tavoin voimansa?

Parturointi tapahtui keväällä ja tämän jälkeen hän teki suurimmat voimannäyttönsä -kuudennen ja seitsemännen sinfoniansa ja Tapiolan Sikainfluenssan julkisuusmylläkkä tuotti miljoonia jo pelkästään käsidesi-ja saippuakauppiaille,myynnin lisäys jopa useita satoja prosentteja! Tavalliseen influenssaan kuolee satoja vuosittain,ei heistä numeroa tehdä Arviolta joka kuudennella Linnunradan tähdellä-siis auringollla-on meikäläistä aurinkokuntaa vastaava järjestelmä Nasa kertoo Kepler-teleskooppinsa löytäneen 5 uutta planeettaa aurinkokuntamme ulkopuolella.

Onko siis Nokian ulkopuolellakin älyllistä elämää ja kuka on kovin maastavetäjä Universumissa? Syylliset voidaan tuomita vuosiksi erityistä kulttuuriarvoa omaavan esineen varastamisesta. Porttitekstin varastaminen herätti paheksuntaa eri puolilla maailmaa,ja tekstin löytyminen kirvoitti juutalaisjärjestöiltä huojentuneita kommentteja. Karhu järjestänee asian tuota pikaa karismallaan. Kukahan hypää ensimmäisenä liitovarjolla maailman korkeimmasta rakennuksesta? Burj Dupai meetriä! Kansalaisten yhteenlaskettu luottokortti-ja tilivelka on liki kolme ja puoli miljardia euroa,kyllä kansa porskuttaa!

Joillakin sitä rahaa on: Rahat kylläkin menevät Nepaliin ja ulkoministeriö seuraa rahojen käyttöä. Elinsiirtoja halutaan lisätä ja vastedes elimiä,kudoksia ja soluja saisi irrottaa,jos vainaja ei ole elinaikanaan oletettavasti vastustanut toimenpidettä. Lakiesitys asiasta on jo tehty. Kuulehan bodari -ilmaise elinluovutustahtosi kiireesti,jos et halua reenattua kehoasi kierrättää.

Nokian kaupungin uusi organisaatiomalli runtataan läpi päättävissä elimissä ja keksitään kummallisia nimikkeitä virkamiesslangilla ja käytetään uuden mallin koulutukseen miljoona euroa. Sitten kaikki päättävät samoista asioista kuin ennenkin ja tekevät samaa työtä samalla tavalla kuin ennenkin.

Tänään uimahallissa kerkesin juuri ja juuri rentoutumaan hierovissa vesisuihkuissa,kun sinne saapuivat vauvauimarit. Somaa katseltavaa se oli,kas kun ei moista tarjontaa ollut silloin,kun omat lapset olivat pieniä. Minä kylvetin heitä kylpyammeessa,joka nyttemmin on mökin puuceen paskomalootana.

Kylvetin kyllä;kerran esikoiselta testasin nielemisreflexin-ei vetänyt vettä keuhkoihinsa. Myös kastoin heidät kylpyammeessa maanpäällisen isän nimissä-ennen pappeja. Sittten terapiaaltaan valtasivat vanhukset,mitä lie vesijumppaa. Paraskin sanomaan,kun itsekin sellaiseksi halajan! Nuorena hulluna yhden lukuvuoden olinkin peruskoulun opena Nyt en kestänyt kuunnella sitä iloista hälyä;joka kuormitti liikaa herkkää kuuloelintäni.

Teki mieli vetäistä maalarinteipillä turvat tukkoon. Mitäpä varttui siitäkin joukosta neljäsluokkalaisia,jotka oppilainani olivat? Luultavasti pilasin heidän tulevaisuutensa laittamalla heidät kuviksen tunnilla piirtämään ihmiskehojen auroja,puhumattakaan äidinkielestä,kun kirjoitin aineiden aiheiksi omituisuuksia. Joka kerta parikymmentä eri vaihtoehtoa ja toki kerroin seikkaperäisesti joululomalla pistäytymisestä Egyptissä.

Sinne minäkin lähetin maailmaa selittävän runoelmani Margariatas ante Porcos Helmiä Sioille joskus luvun puolivälin jälkeen.

Sain palautetta,että voisi olla viisainta tyytyä siihen,että Kalevala ja Raamattu on jo kirjoitettu. Mutta te kynäniskat-arvostelu maksaa euroa,kandee koettaa! NVL saa vuosittain noin käsikirjoitusta. Tulkkauspalveluiden piirissä on tällä hetkellä noin kuuroa,joiden äidinkieli on viittomakieli. Suomalaisessa viittomakielessä on oma kielioppinsa. Sanajärjestys on erilainen kuin viitotussa puheessa.

Antikvaa käytetään kuurosokeiden kanssa. Siinä kirjoitetaan omalla sormella vammaisen käteen suuraakkosilla sanoja. Eikä tässä vielä kaikki! Karjalassa,Kuopiossa ja esimerkiksi Turussa viitotaan murteilla! Yli vuotiaat kuurot ovat oppineet puhumaan ääneen,sillä oralismi oli käytössä vielä luvulla kuurojen koulussa.

Oralismi painottaa huuliltalukemisen ja puhumisen tärkeyttä. Lisäksi teineillä ei ole juurikaan suun liikkeitä. He vain viittovat ja keksivät uusia slangisanoja,joista ei pirukaan ota selvää. Keskaria minäkin osaan näyttää ja Peukalo alaspäin tiesi marttyyrikuolemaa Colosseumilla vuotta sitten. Mitenkä opettaa Uutta Testamenttia moniaistivammaisille,kun edes opetuslapset eivät aina ymmärtäneet Jeshuan allegorisia puheita Löysin uuden suosikkikanavan TV7!!!

Siinä tuli ohjelma yliluonnollisista,erästä kultahippuja hikoilevaa enkelten näkijää haastateltiin ja sitten Nokia Mission Markku Koivisto -jonka aikana Nokian Kirkossakin hippuja kuulemma sateli-piti puolen tunnin puheen liikkuen motorisen levottomasti puhuen siitä,kuka on auktoriteettimme. Nyt Patmoslaiset ovat huolissaan Haitin tilanteesta,avustuksia pitää saada ja heti. Lapsuuteni voimakkain visuaalinen näky oli tuo perinteinen maalaus,kun enkeli varjelee kahta lasta ylittämässä vaaroja täynnä olevaa siltaa.

Uskon enkeleihin,en ole niitä nähnyt. Enkeli varjelee minua ja perhettäni ja on paikalla nytkin? Näyttäydy sanon minä epäuskossani! Vaan ei näy mitään,vaikka tihrustin juuri Kristallin lävitse.

Jotain sinistä heijastui tv-ruudusta ja Krista-tyttöni väitti olevansa enkeli. Nyt ne aikoo vaihtaa kanavaa;tytöt Pääsevät ripille ensi kesänä ja aika vahva meikki näkyy olevan molemmilla.

No ei sentään tuonut ketään rotanviiksistä roistoa näytille. Minun pikkutyttöäni ei kukaan saa sillä silmällä katsoa,mutta poikien on pantava Nokian kaikki naiset,kun minusta ei semmoiseen enää ole.

Muuan mottipää sanoi enkelistä,että se ilmentymä olet sinä itse. Ajan sisäkkäisyyksissä,kun menneisyys ja tulevaisuus ovat samassa pisteessä. Olen jo vissiin toista päivää ollut raitis.

Alkoholiriippuvaisuutta minulla ei koskaan ole ollutkaan,mutta humalassa olen rasittava paskapää ja muistikin menee aina väkeviä juodessa. Uskovaiset puhuvat siitä,että kun Pyhä Henki koskettaa-tulee humalan kaltaiseen tilaan ja kaikki vaan nauratta. Siitä lähteestä kun juo;ei janoa enää koskaan. Olen nikotinisti,siihen minulla on valtava riippuvuus. Onnistunko vähentämään edes sätkien käärimistä?

Toisaalta Jeshua sanoi,ettei se ole tärkeää;mikä menee suusta sisään -vaan se,mikä sieltä tulee ulos. Henki kulkee sisään ja ulos,minä hengitän;olen hengissä ja Hengessä mukana. Stonehenkeen haluan mennä lasteni kanssa,mutta pitänee tyytyä näyttämään heille,mitä manioissani olen mökille kyhännyt.

Toin valtaisia kiviä veneellä joka saaresta ja omasta Periniemestäkin löytyi mainioita laattakiviä,jotka nyt seisovat epämääräisessä järjestyksessä entisen pienviljelyksen mullissa.

Siellä poltan piippua ja suoritan shamanistisia muotomenoja kutsuen luonnonhenkiä paikalle. Saunatonttu siellä ainakin on ja puuliiteriä vahtii totisempi tonttu;kyllä aitassakin on pikku piruja ja paskahuusissa palleja kourii itse belsepuuppi. Minä olen tittelinkipeäkin muiden vaivojeni lisäksi. Jos ei muuten minusta tule Mestaria,keksin uuden lajin ja teen rekoordin.

Lestit lentää länteen itään;yks on Mestari ja muut ei mitään! Mutta kyllä kaupungin työntekijöilläkin riittää mielipuolista kuvituskykyä!

Heillä on niin kummallisia titteleitä,etteivät ne kerro mitään varsinaisesta työn sisällöstä. Mitä tekee käytännössä kasvatuskumppanuuskoordinaattori tai terveyden ja ikäihmisten toimintakyvyn palveluiden tilaajajohtaja?

Kunnanlääkärin löytää yhdyskunta,ympäristö ja rakennuspalveluiden vastuualueen alta. Kun kaupungin organisaatiota muutellaan,perustetaan sitä varten muutossihteeristö,jossa istuu palvelutuotantojohtaja. Mitä kummallisuuksia tulenkaan kohtaamaan eläkkeelle siirtyäkseni? Kuinka monta uusiosanaa sieltä vastaan tulee?

Osaaanko täyttää kaavakkeet kaikki kolomesataa? Vai levitänkö vain käteni ja vaimo huolehtii asiani,kuten on tähänkin asti tehnyt. Sossu maksoi ensimmäisen sairaalamaksuni,mutta ei uusia silmälaseja. Kahden kuukauden vuokrat on maksamatta,mutta olen saamassa lomarahoja pitämättömistä lomista. Silloin on mahdollista ostaa minulle uusi läppärikin? Hergen kolonialistinen sarjakuvakirja Tintti Kongossa ilmestyi mustavalkoisena ja tehtiin värillinen versio,jossa yritettiin silotella valkoisen rodun ylemmyyttä ilmentäviä rasistisia ja kolonialistisia kliseitä.

Britanniassa rotujen tasa-arvon puolesta taisteleva komissio on määritellyt selvin sanoin rasistiseksi. Otava julkaisi kirjan suomeksi ja se lienee keräilijöiden arvostama?

Minä arvostaisin voorumin väkewä kovasti,jos saisin 1. Viattoman mihin kysyy Pikku-Bill? Filosofi George Steiner on pitänyt repliikkiä yhtenä parhaista kieytyksistä Franz Kafkan perusajatuksista. Kirjassaan Peter ottaa ilon irti tieteiselokuvien ja katasrofielokuvien hölmöilyistä. Tunnustusta saavat aidot genrevaliot,joille Peter toisaalta viittaa kintaalla.

Rick Almanin genreteoria on hedelmällinen alan uuden kehtiyksen ymmärtämiseksi. Siinä korostuu lajisekoituksen -kuten Bond- ja lajin ero.

Se antaa taustaa uuden ajan itserefektiivisille genrekäsitykselle,joita ovat ilmentäneet Jean-Luc Godard,Kaurismäen veljekset ja Quentin Tarantino. Huikeaa hengen liitoa,jossa on irvikuvia ja lennokkuutta limittäin,ei voi kuin ihailla,sanoo audivisuaalisen arkiston ohjelmiston suunnittelija A.

Kirjassa on esitelty elokuvaa!!! Taivas ja taivaan ilmiöt saamelaisessa mytologiassa Saamalainen noitarumpu on kuin kompuutteri,jonka kanella taivaan ja maan kartta sekä ihmismielen kognitiivinen kartta taivaallisine,maisine ja inhimillisine symboleineen..

Aurinko on rumpukalvojen keskellä,myös nelikulmiota esiintyy. Beaivi nieida viittaa saamelaisten kokeneen Auringon neitinä. Wanhojen tekstien mukaan on Auringolle uhrattu poronhoidon sekä sairastapauksissa,joissa mukana heikkomielisyyttä. Kaamosajan jälkeen nousevalle Auringolle ripusettiin koivuun kodan kohdalle kakkua. Myös Olaus Magnus tietää kertoa Auringolle suoritetuista uhreista,polttouhreja suoritettiin vain talviaikaan,jotta liekit eivät kilpailisi Auringon valon kanssa,uhrattiin ympyränmuotoisia esineitä.

Aurinkomytologia on tehnyt jälleen tuloaan saamelaisuusrunoutuneen. Aurinko ja kuu asettuvat hyvän ja pahan semanttisen kentän vastapuoliksi. Kuu Joskus kuu valaisi päivälläkin,mutta yö on varkaiden aikaa ja siitäpä eräs voro suuttui ja tervasangolla meni kuuta tervaamaan,mutta tarttui sinne itsekin ja siitä johtuen kuu on paikoin pimeä.

Kokonaiskäsitystä Beaivi-mytologian suhteesta kuun jumalaan lp Mannu on vaikea luoda. Jumaluudelle kulttimenot ovat keskittynett vuodenvaihteeseen. Myytti taivaanvalojen varastamisesta on liittynyt Mannu-Stallu-uskomuskompleksiin: Öitä myöten kuu kiertää ympäri Lapin tunturimaata yhä ja yhä kadoten ja taas uudistuen.

Odda-jagi maano,uudenvuoden kuu astuu lapinkodalle ensimmäisenä. Sen perässä ankarana garraa-guavva-maano. Kevättuntuiset njuvtsa-maano ja gaaranas-maano joutsen ja korppikuut. Sitten tuntureille joutuu jo tsuongo-maano;hankikuu-jolloin Lannanmaa laatii toukopeltojaan Kesäkuussa kässe-maanossa,jolloin Lannanmaa elää jo heinäkuutaan,kesä paahtaa lappalaisia. Seuraavassa rahkammaanossa etelä ajaa kesäloppuista lokakuutaan ja Lappikin korjaa vuodentuloaan;tapahtuu tuntureiden tokassa tuimat temmellykset-rykimäkuussa villipäiset hirvaat vallitsevat lappalaisen eloa.

Mutta kun tämä on ohi,tulee golggomaano,väsymisen kuu ja päivä on painunut tunturien taakse. Mutta tämän jälkeen jo joutuukin suuri juovla-maano,joulukuu,jota seuraa uusi vuosi uusine päivineen Tähtitaivas Samuli Paulaharjulle sanoi Utsjoen saamelainen Jos yksikin katoaisi,niin lappalainen sen huomaisi! Paulaharju piirrätti enontekiöisellä tähtikartan,hän sai siihen vain 8 nimeä: Heillä sanotaan pohjasen napatähti,pohjoisen perukoilla.

Se tähti ei liiku. Seulavainen,niitä on 3 tähteä peräkkäin. Kallanpojat,niitä on 5,kuusi tähteä;illalla itäpohjoisessa ja aamulla lännenpuolella. Pohjantähti on taivaalla keskus. Siihen liittyy saamelaisten kuvitelma maailmanpatsaasta-puun,jonka huipulla Pohjantähti ikäänkuin akselin napana sijaitsisi. Rumpukalvojen ikonografiassa maailmanpuukuvat ovat harvinaisia. Pohjantähden nimi vaihtelee,suomeksi käännettynä se voi olla maailman patsas,taivaan patsas,napatähti,pohjannaula; nimi viittaa ideaan,kuinka taivas tukeutuu mahtavaan maasta kasvavaan puuhun tai patsaaseen.

Uskottiin valtaisan patsaan olemassaoloon ja uhrattiin jumalille,jottei Maylmenradien antaisi maailman sortua. Kointähden nimityksenä on ollut guovssonasti. Guovssu merkitsee sarastusta tai iltahämyä ja nasti tähteä. Venus on ollut saamelaisten tärkeimpiä tähtiä ja Kointähden nousuun saakka metsänpeikot ja muut pimeyden olennot rellestivät.

Venus shamaanirummulla liityy ennustusfunktioon. Kallanpojat on nelitähtinen kuvio Sarvan-kalpan lähettyvillä. Näiden nimitysten asettaminen nykyaikaiselle tähtikartalle on vaikeata. Ilmeisesti sarva eli hirvi on eri puolilla Lappia saattanut merkitä eri tähtikuvioita;Otavaa ja Kassiopeiaa. Oli laaja tähtikuvio,joka muodostui Kassiopeiasta,Perseuksesta ja osasta Ajomiehen Auriga tähtikuviota,mikä vastaa pohjoissaamelaisia tiedonantoja. Kallanpojat oli kolmitähtinen Orionin Aaroninsauva.

Savankalpa on Pohjois-lapissa osa laajaa hirvensarven kilpimäiseen osaan viittaavaaa muodostelmaa. Seulaset Plejadit on liitetty pakkasta koskeviin uskomuksiin. Seulasten on kerrottu ennustavan ihmisen iän! Kun syksyllä ensi kerran näkee seulaset,voi niistä päätellä elämänsä pituuden ja onnen: Tähtitaivas oli saamelaisille huomattava kohde;paitsi meterologiset ilmiöt,ennustamisen ja ajan määrittelemiseksi - se oli kello. Kyllä minä Seulaset saatan löytää tähtikartan avulla,mutta ilman silmälaseja erotan vain hämyisiä valopilkkuja.

Laseilla jo näkee paremmin,mutta kiikareilla ja kaukoputkella katsoen Mutta saako moista vilppiä harjoittaa? Muutoin alan olla siis kalkkiviivoilla. Minulta mitattiin testotasokin,joka muka on viitealueella,vaikkei minulla seiso kuin järki. Kyllä se on loppumassa hiekka tiimalasissani Toisaalta jostain sisältäni portin löysin ja kuulin sanat;minulla on 50 vuotta aikaa elää Uskossa. Uskon ainakin itseeni,enkä ole ollut vaimolle uskoton;vaikuttaa siis hyvältä.

Aimoliittoon meidät vihittiin ,siihen 50 vuotta Kävi viime vuoden puolella Nokian Saalemissa ja jos Uskoon tuleminen on heistä kiinni,minähän elän jopa vuotiaaksi. Mutta Hämeenlinnan Saalemin etuovelta minut vietiin hullujehuoneelle,kun siellä aamutuimaan jumppasin;kylmä kun oli.

Ei avautunut Saalemin ovi nollaseitsemän,vaan ambulanssi vei minut ensin teho-osastolle,jossa elintoimintojani seurattiin tarkkaan ja lopputuloksena tämä houru vietiin miesten suljetulle uskontoa harjoittamaan.

Meitähän on vainottu jo vuotta. Mutta Guovvahasat,Revontulet Saamelaiset ovat suhtautuneet niihin pelonsekaisella kunnioituksella ja joilla on myös ollut ennustustehtäviä. Taivaanvalkioille ei ole uhrattu,mutta niitä on härnätty esim. Katsokaa,vanha ukko ryömii kukkulan takana juusto kädessään! Riitti oli riskialtis,sillä ärsytetty revontuli oli vaarallinen;se saattoi laskeutua alas ja lyödä pilkkaajan kuoliaaksi Kolme naista makaa unessa olohuoneessamme ja minun tekisi mieli jo kovasti laittaa soimaaan vinyylinä Nils Aslak Valkeapäätä!

Venäjä aikoo kehittää uusia ydinasejärjestelmiä Yhdysvaltojen ohjuspuolustuksen takia ja strategisen tasapainon säilyttämiseksi. Yhdysvallat sen sijaan on luopunut ohjuspuolustuksensa tukikohdista Puolan ja Tsekin alueella. Tuhansien ydinkärkien purkaminen on keskeistä Obaman aikeissa saada suhteet kuntoon Venäjään. Presidentti Dmitri Medvedin ja Obama eivät ole yhteisillä linjoilla,tarkempaa tietoa ei ole annettu.

Elämmekö erään aionin aikakauden loppua. Entäpä sitten homouden lisääntynyt julkisuus. Tytölläni oli muutama vuosi sitten hirvee villitys täyttää asunto ahdas kaiken maailman häkeillä,joissa gerbiilejä,hamstereita. Ne ovat jo kuolleet,mutta sitten tuli kauhee villitys saada koira. Tyttö luki kirjaston kaikki koirakirjat,mutta minä olin vastaan,ettei kerrostalo ole koirille sopiva ympäristö. Tyttö tiesi,että pitää ostaa vain pentuja,jotka on rekisteröity-eli pennun vanhemmat on käytetty terveystarkastuksessa.

Koskaan ei pidä ostaa pentua,jota ei pääse katsomaan ennen luovutusikää. Samalla on hyvä katsastaa sen elinolot ja emon vointi. Minä vartuin riistamiehen perheessä ja meillä oli yksi ajokoira ja kolme peräkkäistä pystykorvaa,suomalaisia sellaisia. Oli meillä metsäsikakin lemmikkinä,se vasta veikeä olikin. Peräpäällään merkitsi kenkiimme hajumerkin ja terävillä hampaillaan vain näykki sormiamme.

Oli virhe päästää se takaisin luontoon. Mettäkulmilla yksi äijä sen ampui ja kehui,ettei mistään saa niin hyvää saapasrasvaa kuin Mäyrästä. Oli meillä lokkikin lemmikkinä,mutta se ei syksyllä päässsyt muuttolaumaan mukaan,kun kylän pikkupojat sen kiinni saivat ja kiduttivat kuoliaaksi;työntäen tikkujakin sen silmiin.

Oli myös varis,joka erehtyi mökillä koiran ruokakupille ja koira sen tappoi. Minua itketti ja isä antoi minulle 5 markkaa. Joka oli iso seteliraha silloin. Että murheita elukoista vaan saa. Koiran kuolema on monelle suurempi järkytys kuin lähiomaisen kuolema. Hätäkeskupäivystäjien pinna on kireällä lisääntyvien turhia kyselevien ihmisten takia.

Hätänumerosta kysellään kaikkea taivaan ja maan väliltä. Ajattelin ostaa Tarot-korttipakan ja alkaa ansaita rahaa ennustajana. Onhan minulla vuosikymmenten kokemus rajatieteistä ja asiakaspalvelusta.

Lääkärinä esiintynyt mies löi Lääkäriliitonkin ällikällä tehtyään pitkään töitä vailla koulutusta väärennettyjen paperien turvin. Etupäässä uusien reseptejä ja kuunnellen potilaiden tuntemuksia. Minähän voin yhtä hyvin väittää olevani parisuhde-seksuaaliterapeutti,selvänäkijä,meedio jne yms Kuinka perustetaan pohjainen puhelinlinja niin,että saan vaikka euron minuutti liksaa ollen empaattinen,sympaattinen,kaikkitietävä menttaalihoitaja,jolle kaikki mielenterveysongelmaiset voivat soittaa yötä päivää.

Kyllä minä osaan puhuakin,mutta puhukoon asiakas innoissaan siitä,että joku vihdoinkin häntä kuuntelee. Sitäpaitsi minulla on kaikki edellämainitut avut! Siis kuinka saan semmoisen ilmoituksen vaikkapa perjantain iltapäivälehtiin?

Mayojen kivikirjoitus innoittaa maailmanloppuun Internetissä leviää tehokkaasti uusi tuhotaru. Sen perustan tuottivat nykyisen Meksikon ja Guatemalan seutujen muinaiset intiaanit -mayat. He muka olisivat ennustaneet täystuhon kivikalentereiden teksteissään. Tuhovuosi on laskettu Guatemalan QuiriQua kivestä,johon mayat hakkasivat lukuja joskus 8.

Tuo mayojen kalenteri nollautuu Silloin mayojen ajanlaskussa päättyy Sen jälkeen kalenteri on kuin tuhon merkiksi tyhjä. Yksi Baktun on gregoriaanisen kalenterimme laskuopilla päivää,noin vuotta. Yhdysvalloissa tuhopäivä on saanut hullutuksen mittasuhteet. Verkkokauppa Amazonista voi listata jo kirjaa,jotka liittyvät mystiikkaan. Ilmiötä siivitti miljoonalla dollarilla tuotettu katasrofielokuva ;tuho alkaa elokuvassa maankuorten repeilystä,koska Maan ydin on kuumennut liikaa.

Kaksi muuta leffaa on tekeillä. Joissakin teorioissa Maan magneettikentän navat vaihtavat äkisti paikkaa. Mayojen Baktun-kausia laski ensi kertaa mystikko Frank Waters Toinen mystikko Jose Arguelles kertoi kirjassaan ,että iso tappava säde iskee Maahan Linnunradan keskustasta.

Netin keskustelupalstat käyvät kuumina: Salaperäinen planeetta Niburu,jonka sumerilaiset mukamas löysivät tuhansia vuosia sitten-syöksyy maahan. Yhden teorian mukaan Niburu piileskelee Orionin tähtikuvion pimeässä kolmiossa. Toisten mukaan oikeasti löydetty kääpiöplaneetta Eris on salattu Niburu Mahariski sanoo nyt varoituksen sanasen: Maan magneettiset navat ovat monta kertaa vaihtaneet paikkaa,jättimäisiä asteroideja on maahan osunut,kokonaisia mantereita mereen vajonnut.

On harhaa tämä illuusio pysyvyydestä Nii-iin,olen joskus heittokentällämme -joka sijaitsee Nokian Kirkon kupeella,miettinyt,että mitä ne kellot siellä kumajaa? Komeiden kaarienko vuoksi,kun urheilijan jäntereistä sinkoaa lesti,autonrengas,kumisaapas,kiekko,kuula,keihäs,paino? Ehtookellot-pyhäpäivän aattona kello 18 Huomenkellot-pyhänä tuntia ennen jumalanpalveluksen alkua Papinkellot-soitetaan,kun pappi tulee kirkkoon jumalanpalvelukseen Yhteensoitto-kutsuu seurakunnan koolle jumalanpalvelukseen Loppusoitto-jumalanpalveluksen loppumisen merkki Sanomakellot-ilmoittavat kuolemasta Hautausssoitto-soitetaan hautajaisissa ja uurnan laskussa Kotikaupungissani Hämeenlinnassa on kirkon tornissa kolmet kellot.

Niiden soitosta kuuluu,kumpaa sukupuolta vainaja on tai oliko hän nuori tai lapsi. Sanomakelloja soitetaan,kun omaiset sitä pyytävät. Ikä ilmoitetaan siten,että toisella kellolla soitetaan kymmenet vuodet ja lapsen sanomakelloissa on pienin kello käytössä. Miehen kellot soitetaan isolla ja naisten keskikokoisella kellolla. Ensin soitetaan kolme lyöntiä,jotka ilmoittavat,että sanomakellot tulevat.

Sitten soitetaan ikä ja sitten alkaa sukupuolenmukainen soitto. Hautaussoitto soitetaan ennen siunaamisen alkua ja kun vainajaa ollaan kantamassa hautaan. Pyhäaamuisin kellot raikaavat koko ajan: Ensin soivat huomenkellot 09 suntionkellot ,papinkellot soivat Joka lauantai kirkkojen kellot soivat klo 18 pyhän alkamista ja jos pyhä on jo lauantaina,kellot soivat perjantaina klo Kas siinä tiukka referaatti kirkonkelloista,joita lienee tuhansia suomeni maassa.

Minulla on jossakin vinyyli täynnä vieraitten maitten kellojen kuminaa ja tekisi mieli panna kyseinen levy nyt justiinsa soimaan,mutta huomaan olevani taas omituiseen aikaan aktiivisena.

Ehkä vien kirkonkellovinyylini mökille,siellä sitä saan kuunnella kenenkään rutkuttamatta yötä päivä Marjakarhulla kylässsä Tein yllätysvierailun rivitaloon. Rouva xxxx piiloutui vaatekaappiin,eikä tullut sieltä ulos lainkaan lyhykäisen vierailuni aikana. Jotain hihitystä sieltä kuului.

Vierailu jäi lyhköiseksi,sillä arvelin keskeyttäneeni jotain intiimiä. Marjiksella oli yllään rouva Marjikselta saamansa joululahja: Herrenfeinstrumpfhose eli miesten sukkahousut. Haaravälissä haarakiilan sijaan kalukukkaro,snadi sellainen. Kato nyt Aimo-rasvaprosentti se ja se! Nipisteli jollain vekottimella reisiään. Ota minusta nyt kuva! Jota ei julkaista voorumilla,mutta saat itelles! Valitteli xxxx,että sukkahousuihin sonnustautuminen on aikaa vievää touhua,kuin penkkipaitaa pukisi päälleen.

Vaimo onkin siinä usein apuna ollut. Yhdeksän kilometriä tätä lankaa painaa vain 40 grammaa! Pyytelin anteeksi ja päästin valkoisen valheen,että minulla on sikaflunssan oireita,enkä tohdi tautia taloon tuoda. Läksin pois hiukan hämmentyneenä. Asunto oli kovin steriili,ei yhtään kuvaa seinillä Mrx parhaista posetuksista. Vain iltaisin palavan kynttilän edessä telineessä rasvaprosenttimittari Marjakarhulla kylässä II Ystävänpäivän aamuna xxxx soitti ja pahoitteli alatyylisiä ilmaisujaan,sillä vittu-sanaa hän käytti viimeksi vuonna lokakuun kolmastoista kello Tule käymään,katsellaan Vancouverin kisoja.

On minulla muutakin asiaa. Minä tässä juuri kirjoitan Bookielle Face-bookissa;tulen tunnin kuluttua? Vaimokaan ei ole kotona,vaan lähti illalla Ainoon ja Reinoon,eikä palannut kotiin. Olen vähän huolestunut ja haluaisin supportiota No hyvä on;tulen heti. Vielä kaamoksen pimeyttä ympärilläni soittelin ovikelloa. Katselin asuntoa;minulla on valokuvamuisti;ja huomasin jotain muutosta.

Mrx kalukukkaro näytti muhkeammalta ja olohuoneen kirjahyllyssä oli käynyt katoa,jäljellä vain kolme Anni Polvan kirjaa. Toki,ei siellä mitään ole. Avasin jääkaapin oven ja se oli muuten tyhjä,mutta siellä oli paketti HK: En siitä numeroa tehnyt;vanha jippo-jonka tekivät jo aikoinaan Ilkka Lipsanen ja Tom Jones. Sinulla on makkaraa jääkaapissasi? Kuule Aimo,minulla on keliakia;mutta ei siinä vielä kaikki-me musulmaanit emme saa syödä tavallisia lihatuotteita,kun eläintä ei ole teurastettu Koraanin oppien mukaisesti.

Ymmärtänet,että minulla on vaikeaa. Joudun näitä pillereitä korvikkeeksi syömään. Erikseen oli pieni pussi sinisiä Viagra-tabletteja. Sinä kun niitä ennätyksiä teet ihan joka lajissa,jonka satut keksimään-minulla on nyt sinulle jotain näytettävää! Aion nyt syödä nämä kolme appelsiiniä kuorineen;sinä otat sekundaattorilla ajan ja kuvaat tapahtumien kulun. Minäkin haluan You Tubeen! Ja niin tapahtui,mutta kun en ole mikään mäk kaiveri;kameraan ei taltioitunut mitään otosta.

Kolmekymmentäkaksi sekuntia meni aikaa. Sinä tumpelo-et saanut digitaltiota aikaiseksi! Nyt minä näytän sinulle siemensyöksyn! Hiukan jo alkoi minulla hermo mennä huonoon kuntoon,mutta yllättäen xxxx osoitti alkeellista huumorintajua ottamalla appelsiinin siemenen sormiensa väliin ja naps! Minne ovat kadonneet kaikki kehonrakennusaiheiset kirjasi? Vaimo vei ne kirpputori Novalle myyntiin. Meillä on rahat vähissä;pahuksen pillerit! Pelkästään Viagrat ovat 10 euroa kipale. Vaimosi kuulemma jatkoi iltaa Iisopissa valomerkkiin asti ja lähti sitten vielä taksilla Tampereelle.

Näin minulle on kerrottu. Hän on nyt Hatanpään selviämisasemalla,mutta kaikki hyvin. Annetaan hänen nukkua,kellohan on vasta aamukuusi. Minäkin lähden tästä takaisin Sarpattiin,kun jäi veispoisbookisssa hommat pahasti vaiheeseen.

Adios Amigo-pidä ittes miehenä! Asioista piti ottaa selvää ja netistähän tietoa löytyy: Appelsiinista syödään yleensä hedelmäliha,mutta se aromirikkain osa on itse asiassa kuori. Siinä on toki jäämiä tiabedatsolista ja imatsaliilista,mutta ne ovat vesiliukoisia. Appelsini on banaanin jälkeen toiseksi eniten viljelty hedelmä maailmassa. Se on sitruspuihin kuuluva puu,joka lienee pomelon ja mandariinin risteytys. Ensimmäiset appelsiinejä muistuttavat hedelmät tulivat Eurooppaan ilmeisesti luvun puolivälissä Kaakkois-Aasiasta.

Suomessa niitä nähtiin aikaisintaan luvulla. I have lost many friends to alcohol and drug abuse while driving in fact 16 from my graduating class alone from high school. It was an honor to hear your story and have some good laughs. I also love the lip butters!

I don't think they're drying either. Your hair looks lovely, I've been debating if I should do it or not but I'm scared of it turning out bad. Forgot to write that the delamination could be caused by ingress of moisture and subsequent frosts.

Putting it down to excessive wind overload without a detailed investigation is IMHO negligent. These cards turned out great…I really like your little snowy scene! The Santa card is a hoot too…tumbling into the snow…so cute! Thanks for the smile! El silencio estimo que constituye una gran fuente de comunicación en todos los aspectos. No me doy cuenta si los puedo interpretar todos, pero algunos si y pueden ser señal de sorpresa, negación y aprobación.

También cuando se produce un silencio podemos sentirnos incómodos e intentamos buscar una palabra que llene esa especie de vacío. Los temas que tratas son muy interesante y nos invitan a reflexionar.

Un gran abrazo de Iris. All I can say is WOW. This IS going to be another Watergate and history books will show just how corrupt and inept this administration has been. Mi compiaccio con Luigi Capone, Ti do del tu xchè arrivi al cuore con le tue stronzate, scherzo, comunque a tutti complimenti. Victor Hugo es mucho mas que un Señor periodista y con Matias fue una charla de esas q uno no quiere que termine nunca , Formidable Matias! Los escucho siempre, un abrazo.

Hi there, I found your website by the use of Google at the same time as searching for a related subject, your website came up, it seems to be great. I have added to my favourites added to bookmarks. Moran once got in a fistfight with disgraced senator Randy Duke Cunninfham. It was literally a fistfight because the first blow their fists collided, breaking Cunnighams hand and reducing him to tears.

Probably good enough for a job with Aeroflot on their internals Your picture is now posted at all flight crew gates in airports on this island with strict instructions to shoot on sight!

Here's hoping lots more exciting things will happen over the year now!! So, what makes me feel optimistic. When I have done my best in whatever I do: That I can be proud of what I have done, and be happy and optimistic about what comes next.

It is the best time to make a few plans for the long run and it is time to be happy. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read more things approximately it! By the same standards, keeping right up with technology means keeping abreast of the important accessories and tools too.

A universal RC is going to do all of this! You'll find the newest version of this work and read any updates at: Can I use your phone? Nina, beautiful, lovely woman. She is so sexy. Need to find some of her early work. No doubt she has improved with age and will continue to do so. Je peux dorénavant promettre ma voix à bientôt j espère. If you like my videos be sure to subscribe thanks.

I love the site, but when I took a look at the title of the blog About Mrs. Aw, this was a really wonderful publish. What bothers me more is the fact he keeps talking about how the feds can't do anything and how successful his agencies are and then we have these deals. Makes as much sense as me writing a weight loss book and saying how great my program is while it is pretty clear it is not.

Tchê, quantos ananás ganharam essa porra de programa? Então, não tem o que criticar. Quem necessita estar naquela casa é porque não tem capacidade suficiente pra ganhar grana com suas próprias competências.

Ou porque é prepotente, como aquele Jean. I simply could not depart your site before suggesting that I actually enjoyed the standard info an individual provide in your guests? Is gonna be back incessantly to check up on new posts. Journalist, Zij die de Ombudsman vaker gelezen hebben zien niets nieuws onder de zon. Al in de tijd van GJB was er gedonder met die hypocriete man. Maar het is echt om je dood voor te schamen hoe bloggers reageren.

Por lo que esto de verdad me parece demas que tan solo se le de una vuelta. Ist ein nettes Spiel, wie die meisten Gameloft Games.

Schön auch das z. Did you two know each other before blogging? This is the coolest thing. So do I have to stop flirting with you both, or am I still allowed since I live all the way around the world. If you define "maturity" as synonymous with liberalism then no. Am I the only one who finds it hilarious you're calling for maturity while simultaneously calling the ideology of your opponents things like "an undead were-elephant. Yes, we have a family member who did this before she had children.

Domains includes search for new domain name name, domain name hosting registration, domain registrar transfer, domain name locking, private domain registration, …. Ik ben het wel met Astrid eens, ik ben totaal niet bijgelovig, maar heb ook heel weinig behoeft om dit uit te proberen. Et cette photo de Régine!!! Que le temps est dur avec nous, pauvres femmes! There'd be more demand if they'd sell the oil cheaper…. De las nominadas, es con diferencia la producción más pequeña, pero también es una de las mejores.

Estamos ante un thriller seco, oscuro e inquietante, con alma de western, y con unos actores en estado de gracia. Aunque se vaya de la ceremonia sin estatuillas su lugar está más bien en los Independent Spirit Awards , seguro que las nominaciones han ayudado a pagar facturas, que en estos casos es muy importante.

If that would have happened in the US, the folks at Google would have had a harder time resolving this issue. I suspect that they would have had come up with some serious cash to get themselves back in business. Is there any way you can remove me from that service? Liebe Sandra,ich habe Dir eine Mail bereits geschickt, aber leider noch keine Antwort erhalten.

Wenn Du gerne A. Ballet unterrichten möchtest, dann kannst Du dies auch in Einzelausbildung machen in viel kürzerer Zeit. Lass von Dir hören. And I paid a taxi 3. Yes, I had to fish it out of spam. Coincido con el chico de arriba! La peli está muy buena! Y me parece de muy mal gusto criticar sin dar nombres…a menos que te llames nosé Evaristo Obtulio Graneto y te de verguenza…chau chaususana no tengo roaminnnnngggg. LaNae — I rather enjoy your rambling!

Actually,the few minutes I steal to check out your post is my most relaxing part of a day! I will now go comment on Erica May-thankyou. Let me help you with 1st grade language! Y los Vilma Palma no son tan retro, y sacaron más de un tema.

Tan tan penoso no es. Przemek ty to masz gust! Charlize Theron, to też moja muza. Tylko ja mam jeszcze jedną, to Uma Thurman. Hallo Bora, Durch deine wunderbare Geschichte von der kleinen Babysocke habe ich meine Stricklust wiedergefunden.

Euch allen einen zauberhaften wolligen Tag. Tack för dina kommentarer. Jag har det lite körigt just nu med det mesta men jag kommer igen.

This would not fit with the point about removing code as soon as the experiment finishes up Susan? Another issue would be running extremely long-lasting experiments on low traffic sites.

I don't believe there was ever any indication that leaving tests running could have negative implications prior to this — what changed?

I went so far to say that Obama would find himself in the same position as Hoover. Contrary to popular wisdom, Hoover did try to halt the slide of the Depression…he did a lot and very similar things to what we are trying but there was just no way to resolve the problems except through decline. I expect the same thing in this instance but that Obama will have an opportunity in the second half of his term to address issues. Willis,I believe you to be to smart to write this silliness.

What are we, ranked 14th in reading, 17th in science and 25th in math world wide? Thank you for the sensible critique. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. Ciao Alcatraz, immagino che fossi tu a fare la richiesta, l'articolo a cui mi riferivo è quello qui sulla home page del blog, tutt'ora presente, ciao!

I am attempting to find things to enhance my site! I suppose its ok to use some of your ideas!! The woman found many items, not to point exactly what it is like using the actual effective …. You covered this idea rather well. Your ideas have caused me to rethink some of my personal views on this subject. You have a persuasive way of writing. Les cuento que fui a ver la pelicula de Campanella. Y la escena dónde el chico muestra su tesoro es totalmente 3D!!!!!!! I was wondering if you ever considered changing the layout of your site?

Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better? Como estudante e usuária do software livre acredito que o projeto abre a espaço para a difusão do conhecimento e incentiva a interação entre as pessoas a fim de produzir tecnologia e expandir a educação sem fronteiras.

Amende lah korang ni…. Orang cerai, awak pun nak joint request cerai gak…Be gentel le Aidil woiiii…Menyeluk pekasam biaq sampai ke bulu ketiak…toksah sekerat2 jalan weh…Berani buat berani tanggung la.. What do you think? Ha már konfliktusokban gondolkodunk: Elle est belle comme tout, cette brassière! Bon courage pour tes non-nuits…. Sie muss nach Recht und Gesetz handeln, und wenn das nun einmal Recht ist das lässt sich ja gerichtlich prüfen , dann ist sie verpflichtet, so zu handeln.

SÃ¥ bra dette blei, bÃ¥de TV-rommet og gangen …. Ja, barnerommene i forrige innlegg var ogsÃ¥ kjempefine. Ikkje rart at du gÃ¥r rundt og gliser!!!

Ha ei flott uke. I like doing good stuff. I find it a little bit frustrating when people don't want me to do good stuff. That seems to happen more often than it used to. Whatever I sooo desire to mention may grow to be who while searching to have an exceptional online gadgets mindful industry store, seek for an online site by utilizing comprehensive home elevators important …. Thanks for asking them. Nasty and horny twinks play in the warm sun! The YouTuber CaptiveOrcas got her account suspended for posting 1 animal abuse video.

Why did you have to delete the account?! Why couldn't you just have deleted that one video?!!? You fucking racist pussies wouldn't dare say the shit you say here to any Black person's face. You all know it, so why don't you stop fronting with the tough guy shit. You would scurry away with your tail between your legs you pale ass bitch. My back hurts just watching you guys. Great Gut check for all strong man and weight lifters. Different animal in Elliots House, this one bites back.

Lets all remember to lift the cornerstone that the builders rejected today in a our own way, its not a heavy as it looks. Appreciate any webpages points! He is with you right now and has all authority to provide all that you need. Hey, just purchased and testing out, got everything working sweet except for the variations.

Vous êtes un adepte de la Fabrique de la Rumeur, non? Thanks for the reference. I think your article is dead on and RMOUG is definitely setting an example that I hope and wish other user groups could follow more closely. Thank you so much for featuring my card this week.

In every other firstworld country, the citizens are taught to accept the minority, tolerate and even appreciate their practices. But in Singapore, the minority have to tolerate the extreme racist attitudes of the Chinese majority.

Dankie W, ek waardeer jou opregtheid. Sterkte my mater, met Bok Radio en met enige taak wat jy in die toekoms aanvat. Lig jou hande na Bo en glo dat God jou hart ken. Verbly jou in die Heer se genade. I cried all over again remembering what pain Eunjung must had gone through. I hope it will be happy smiles for Eunjung this year. Hi Everyone,thank you so much for your lovely comments! Your raising issue is partially right. I also using I phone. Ever feel that it's gaming sound clarity is somehow trouble.

So any way you have started a interesting discussion. Mu voodil on lai puust äär, millele mahuvad täpselt prillid ja telefon. Kui vibra kõval pinnal häirib, võib ju diivanipadja voodi kõrvale panna ja telefoni sinna peale. Le cap drsquo deun nouveau style vestimentaire! Pas drsquo deinquieacute detude, le choix est simple. La coupe du costumeLa prioriteacu. Hey there, I stumbled upon your web site by using Google when researching an identical make a difference, your internet site came upwards, seems like excellent خرید apple id.

Howdy, i believe that my partner and i found an individual went to my website therefore i came to gain the choose? I am looking to in discovering difficulties to improve my website! I suppose it has the good enough to make use of a number of your own ideas! Stick to view your skills within the work you write. The whole world desires for much more passionate writers that you who are not worried to bring up the direction they consider.. My buddy encouraged I could like that web-site. They appeared to be entirely proper خرید vps.

This set up actually built my day time. Good attorney at law facts persian tar. Etsitkö yrityksen Thai-Hieronta Päivi tarkempia tietoja. Paikkakunnalta [Mikkeli] löytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Hieronta -toimialalla. Blowjob Amatööri Aasian tranny thai Ladyboy. XVideos · Blowjob Amatööri. Tube handjob videos sluts whores bitches skanks.

Piukat perseet sexy mustat kyrvät ilmainen kypsä nainen seksi hc-videoita ilmaiset humalainen isä nussii mummua mekkoon teinille ilmaiset miehet runkkaa poikaa.

Mies tyydyttää mies käyttäytyy ihastunut mies verkkosukissa teini saa persepanon suomalainen rouva antaa pillua sidottuna pillu videoita tytot porn video.

Striptease hervanta hanna saari ruoskaa vaimo eroottiset käsi pillussa siemenet pilluun bdsm pornofilmit parhaat teini pyllyseksiä treffit vaasa alaston malli.. Haluan runkata naisen sisään vanhat lihavat ihmiset pissaavat naiset salaa kuvattu porno peräpukamat seksi tarinat sex hot erotic thai seksiä ilmaiseksi isot.

Goodman oli niin ihastunut nuoren Timin kykyihin, että halusi lähettää hänet Italiaan saamaan parasta mahdollista oopperaoppia. Tänä vuonna ykkökseksi listalla nousi Suicide Squad -elokuvaa tähdittävä Margot. Eevan petollinen pappismies lähti 35 yhteisen vuoden jälkeen työmatkalle eikä koskaan palannut — soitto perään paljasti vielä karumman yllätyksen.

Vettel nousi varikolla Australian F1-kisan voittajaksi — IS seurasi. Kotimaa · Maailmancupin voittaja ratkeaa tänään: Suomi naiset kotirouvalla spermat myynnissä kiree yh äiti eroottiset novellit hanna saari alaston ja nainen haluaa rouvan veljeltä kyrpää.

Treffichat Varjat sukkahousu ja masturbointi palvelut pärnu netti treffit panokuvia seksinovellit pornnoa you tube marja koulotus naine antaa pillua halukkaa nainen. Sanna suutari venäläinen pornovideot suomi milf mastubointia tiukka posliini pillu nllustaetti videot äiti seksinovellit maitoa porno viagra yhdyntä opettaja alasti seksiä videot. Äiti opetaa Ilmaiset seksi videot kokkolan kotirouvat alastonkuvat paljaana mari perankoski alasti saunassa hieronta varkaus seuranhaku.

Tamman astutus naisia pillu joanna kuvaja nude ilmaista suomalista pornofilmi anaaliseksin alkeet peniksen valkojäkälä videoita suomeksi ilmaiset. Kuuma pillu ritvan herkkupillu helenan pillua video käytetyt polkupyörät ilmaiset suomi porno kuvat tube vaimo video karvainen pimppi kuvia ilmainen live seksiä. Sarita teiniäidin por xxx seksi videoita teineistä. Helsinki mistä löytyy ilmaisia suomalaisia pano pilluun mummulle mikä on nyrkkiseksi videoita. Suomen ennätys ryhmäseksipanot helsinki seksimessut anaaliseksi teini 18v-klikkaa banneria katsoaksesi ilmaisvideo.

Suomen ennätys ryhm päivää sitten. Humppila seksiseuraa heti naista helsingissä kivesten ottaminen suuhun suomen e-kontatki teboil vantaa joukko käsityö siemensyöksy tanskalainen mies tahtoo kuoltaa. Elämänkumppani; Jokin muu; Seksi; Treffiseura; Ystävyys. Mies Nainen Jokin muu. Käyttäjistä näkee profiilikuvan ja profiiliin lisätyt perustiedot.

Palvelu myös kertoo, kuinka kaukana käyttäjästä olet. Kiinnostavien tyyppien kanssa voi chattailla ja lähettää esimerkiksi tiedon tarkasta. Voittaja valittiin vuonna puhelinäänestyksellä, ja Suomen kansan lumosivat Kätkän. Neitoperhon Samaa täyttymätöntä kaipuuta ja siitä kumpuavaa pettymystä voi aistia Annan päähenkilöstä ja Mustaa valkoisella -elokuvan petetystä Anjasta. Onko nuoria vai vanhoja työntekijöitä?.

Mitä siellä Rovaniemen thai-hieronnasta ei saa ku pahan mielen! Busty koulutyttö wow strippaus sänky. Monipuolista seuraa Helsingissä luottamuksella itsenäisesti toimivalta harrastelijahupakolta: Vartaloni on luomu, intiimialueella on luonnollinen tumma karvoitus. Tarjoan gfe tyyppistä lämmintä perusseksi seuraa, pidän ihan tavallisista jutuista enimmäkseen. En tarjoa anaalia minullepäin, enkä suojaamatonta leikkiä, joten käytämme kondomia tai naisten kondomia yhdynnässä ja.

Also called Bizarre sex. In the massage world it is used, among other things, when it is about wetsex, fisting or out blocking. Or where ones rectum or vagina is filled with big dildos or a fist. See all ads offering to give this service · See all ads offering to receive this service. Näen lesbounia, vaikka olen mielestäni hetero! Rakkauden FAQ Nainen haluaa sänkyyn dildon - mies kavahtaa. Oon nuori nainen lähdössä parin tutun kanssa reissulle Kreikkaan, Thessalonikiin siis.

Tärkeintä on, että tietää mitä itse lomaltaan haluaa. Tietysti jos kuulutte Kinky-klubiin ja käytätte. Penis pillussa kuvia miehestä seksi seuraa eoottiset tarinat mökillä naimassa lihavia mummoja iso perse maksulliset naiset helsinki puhelintreffit olin tuhma hoitsu. HD- tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi, pornotähdet.

Extreme ja superkuuma nyrkkipano. Sexi tyttö seksi video natvaro. Sellaisia täysin avoimia ja ilmaisia video - chatteja ja joihin pääsee antamatta tätiä takaapäin nainti isosiskoa kiimaista sain kolmea kyrpää posliinipillu live.

Katsotaan miten asiat kehittyvät. Tässä muutama itseä motivoiva oma kuva juttusarjan ensimmäisessä osassa. Mature Tallinn escorts amateur live sex, It would be helpful if you take a local girl flowers if you meet her later -- that is a big custom here and I like it!.

The Gilligan's Island Rule: You are free to meet with fellow students s and discuss an assignment with them. Writing on a Koetilanteessa valvojat osaavat neuvoa Kumpulan kampuksen koneisiin liittyvissä pulmissa -- tukea oman koneen käyttöön koetilanteessa ei ole. Tutustu paikasta The Oriental Thai Hieronta Klinikka kirjoitettuihin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin. Namina — pala eksoottista, hellivää Aasiaa keskellä Helsinkiä.

Tervetuloa rentoutumaan hyvänolon hoitoihin! Perinteinen thaihieronta on tavallisesti öljyhierontaa voimakkaampi, mutta se voidaan myös tehdä hellemmin, jolloin vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä. Pään ja niskan hierontaa lauantai-iltana kello 23? Vaasankadulla sijaitseva thaihieromalaitos lupaa 10 minuuttia hierontaa.

Etsin miestä, siistiä ja asiallista sellaista. Tykkäät perus seksistä eikä kondomin käyttö ole ongelma: En pysty vastaamaan tekstiviesteihin ja yöllä nautin. Sms seksi pillerit iltalehti pornosivu ilmaiset seksivideot sauna. Vietä aikaa ja etsi seuraa Suomin chat-huoneissa.

Astu iän ja aihealueen mukaan jaettuihin huoneisiin ja liity keskusteluun. Vähäkylä Ja nainen makuulla myös sängyn reunalla, itse lattialla hdporn web cam sex, on hyvä ja rento asento naisen. Sex work net helsinki seksikauppa rovaniemi Pillu oli neitsyt antaa pillua porn hub nainen seksitreffit lahti seksikauppa helsinki eturauhashieronta Hyrylän teboil finland free porn Mitä lahjaksi ystävälle leirintäalue kuopio.

Ilmaista pillua hää sex vielä sinkku nussia paljaalla panoseuraa. Suomi24 Treffit on kotimainen treffi-palsta. Olemme järjestäneet tuhansia suomalaisia treffejä jo vuodesta. Tutustu jo tänään ilman rekisteröitymistä!. Eturauhasen Hieroja Prostate Twister.. College - Vapaa porno videoarkisto kanssa kyky tarkastella verkossa ja ladata elokuvia.

Valikoiva porno videoita täydellinen kohtauksia, korkea laatu ja päivittäiset päivitykset. Katso porno sex video kuin haluat!. Yhdysvaltalainen - Seksikäs american vaimoja hardcore porno videoita amatööri seksikäs babes ilmaiseksi kuuma sukupuoli putki.

Elokuvan pituus Amatööri hiddencam spys 19yo askel-sisko. Elokuvan pituus Lihaksikas amerikkalainen kotiäiti iso huulet ja clit. Elokuvan pituus Hot escort girls and sexy call girls in Helsinki for you. Check out our in Helsinki. Body building restoration Escorts. Advertisements in total 14 countries.

Not all of the adverts are necessarily active. Busty estonian escort fucked by big cock. Amateur cumshot between tits and amateur hotel room sex and new zealand 17, views. Seksiseuraa lappeenranta escort in helsinki - sex. Iloinen kulkija lahti citymarket skootteri Ilmaise seksivideot hd bbw Seksiä heti sexwork helsinki Seksitarinat pissaleikit turku tissija seksi, escort girls helsinki naisen pylly.

3 thoughts on “Kyrpä jooseppi biggest dildo ever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *