Suomen luotettavin pankki Suomen tyytyväisimmät asiakkaat löytyvät sieltä, missä palvellaan ihmistä. Tutustu POP Joustoon tästä! Lammin Osuuspankki Lammin Osuuspankki on osuuskunta, joka on perustettu vuonna Toiminnan perusarvot Lammin Osuuspankki harjoittaa luotettavaa, vastuullista ja pitkäjänteistä osuustoimintaa, joka edistää jäsenten ja toimintaympäristön taloudellista hyvinvointia. Toiminta-ajatus Lammin Osuuspankin tehtävänä on tarjota asiakkailleen aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti kilpailukykyisiä rahoitus- ja säästämispalveluita sekä tuottaa jäsenilleen etuja asioinnin keskittämisestä.

Visio Lammin Osuuspankki on kilpailukykyinen ja tavoitteellinen POP Pankki, joka tunnetaan koko toimialueellaan parhaasta asiakaspalvelusta sekä verkossa, että konttorissa. Kultaisen iän kerho Kerho on perustettu Lammin Osuuspankin eläkeasiakkaille vuonna , jo paljon aikaisemmin kuin valtakunnallisia pankkien eläkekerhoja olikaan.

POP Pankki on kaukanakin lähellä. Asioi verkossa kuin konttorissa - se on POP! Lukkiutuneen käyttäjätunnuksen vapautus Apua, paniikki iskee! Verkkopankki lukossa, laskut maksamatta ja pankki on kiinni. Ennen viina tuli maahan yhdysvaltalaisten kautta, mutta nykyisin saudit ovat tässä asiassa omatoimistuneet, vaikka alkoholi onkin edelleen verrattain kallista.

Vankilat, niin miesten kuin naisten,  ovat täynnä paisi erilaisia toisinajattelijoita myös huumekauppiaita. Saudi-Arabiassa on kaikille ilmainen, hyvin toimiva terveydenhoitojärejstelmä, jonka puitteissa hoitoa saavat myös alkoholistit ja narkomaanit omissa erikoissairaaloissaan. Suuri terveysongelma on diabetes sekä yleensäkin ylipaino, jotka vaivaavat varsinkin naisia, sillä näiltähän on kaikki liikunta kielletty.

Kolmantena terveydenhoitojärjestelmää työllistävät kehitysvammaiset lapset, sillä Saudi-Arabaissa suositaan serkusten välisiä avioliittoja. Syrjäseutujen köyhät haetaan kansalliskaartin Hercules-kuljetuskoneilla hoitoon. Systeemiä toki käytetään myös hyväksi.

Koneessa on kaikki tarvittavat laitteet ja letkut, mutta terveenoloinen potilas laskeutuukin omaisten kanssa matkalaukut heiluen asuntonsa portaita" , kirjoittaa Liimatainen. Todella kiinnostava alue on Saudi-Arabian Itäinen maakunta, joka on shiialainen. Siinä naapurissa on Iran, maailman ainoa shiialainen teokratia, ja ympärillä on shiialaisuutta joka maassa, etenkin pitkin Persinalahden rantaa. Itäinen rannikko on shiialaisuuttaan ollut kehittyneempää kuin sunnalainen osa Saudi-Arabiaa.

Merenkulku ja kauppa ovat tehneet itäosasta lähestulkoon kosmopoliittisen. Itäisessä maakunnassa on yleistä, että ihmiset valitsevat puolisonsakin jostain lähialueen muusta maasta, etenkin Syyriasta, vastakohtana sunnalaisten lähisukulaisavioliitoille. Saudi-Arabia ei kenties ole muutenkaan niin yhtenäinen kuin meillä oletetaan. Maa on jakaantunut useisiin heimoihin, joilla on erilaisia omia uskonnollisia käsityksiään.

Tästä johtuu, ettei Saudi-Arabaissa oikeastaan ole olemassa varsinaista kansallista identiteettiä. Sunnit valloittivat itäiset Arabain niemimaan osat melko myöhään, ja valloituksen syy oli, kuinkas muutenkaan, alueen rikkaus. Itäisessä maakunnassa sijaitsevat öljylähteet, mutta alue oli vaurasta jo ennen öljyä, sillä se oli menestynyt viljelemällä taateleita, linssejä ja papuja sekä kauppamerenkululla. Kaupungistuminenkin alkoi alueella jo varhain, ja väestöä kaupunkeihin virtasi niin Iranista ja Irakista kuin Intiastakin asti.

Ensimmäisen kerran Muhammead Ibn Saudin joukot hyökkäsivät Itäisen maakunnan alueille tarkoituksenaan pakkokäännyttää shiiat Ibn Saudin kumppanin, Wahhabin , luomaan, eräänlaista sunnalaista uskonpuhdistusta edustavaan uskonsuuntaan.

Tästä alkanut jihad oli pitkäaikainen ja aaltoina etenevä, ja vuosina se ulottui aina Irakin Kebalaan Liimatainen käyttää muotoa Karbala asti. Kerbala on shiioille erityisen pyhä kaupunki, sillä siellä kolmas imaami, Hussain , surmattiin , mistä lähtien islam on ollut jakaantunut kahteen haaraansa. Öljy toi paikalle amerikkalaiset luvulla, kun Dammanista oltiin löydetty öljyä vuonna ; koska Itäisestä maakunnasta näin tuli koko Saudi-Arabian talouden perusta, sinne alkoi virrata ihmisiä muista Saudi-Arabian osiasta.

Tämän seurauksena alkujaan enemmistönä olleet shiialaiset joutuivat vähemmistöksi ja vieläpä sorretuksi, sillä kuten sanottua, sunnien mielestä shiiat eivät oikeastaan ole muslimeja.

Koska alue on ollut koko Saudi-Arabian ainoa teollisuusalue, se on myös ainoa alue, jossa on ollut työläisiä ja sitä myötä vasemmistolaisia liikkeitä - myös arabinationalismia - joiden kannattajat ovat siis olleet nimenomaan shiioja. Iranissa on Liimataisen mukaan yritetty yhdistää toisaalta Persian perinteet, islam ja läntiset instituutiot, ja sata vuotta sitten syntynyt perustuslakikin oli eräänlainen yhdistelmä Belgian perustuslakia ja shariaa.

Iranissa on säilynyt myös tasavaltalaisuus kun muut Persianlahden ja Arabain niemimaan rannikon maat Jemeniä lukuunottamatta ovat kuningaskuntia. Saudi-Arabia on suorastaan absolututinen monarkia, jolla ei ole yhtään demokraattista instituutiota. Maassa on järjestetty toistaiseksi vain parit paikallisvaalit, joissa niissäkään ei valita vaaleilla kuin osa paikallishallinnon edustajista. Siihen nähden Liimataisen haastattelemien naisten vouhotus äänioikeudestaan, joka siis toteutunee ensimmäisen kerran paikallisvaaleissa, kuulostaa vähän lillukanvarsilta.

Merkkipaalu shiiojen saudiarabialaisessa historiassa olivat vuoden Mekan yhteenotot, joissa kuoli yhteensä noin iranilaista pyhiinvaeltajaa. Järjestö suoritti joitain räjäytyksiä öljylaitoksissa, ja vielä se ilmoitti tavoitteisinsa kuuluvan Al-Saudien vallan kumoaminen samoin kuin Arabain niemimaan vapautaminen länsimaisista 'miehittäjistä'.

Jonkilaisena poikkeuksena Hezbollan al-Hejazilla oli kannatusta vuoden Libanonin sodan aikoihin, mutta yleiseseti ottaen sitä ei kuulema ole, sillä se on monien shiiojan mielestä liian selvästi Iranin työrukkanen, jonka linja muuttuu aina sitä mukaa, kun valtioiden väliset suhteet muuttuvat.

Iranin valtiomallikaan ei vetoa 'saudishiioihin' varsinkaan taannoisen presidentin  Ahmadinejadin ajamassa muodossa. Levottomuksia Saudi-Arabissa, äärisunnalaisen wahhabismin maassa, aiheuttavat sekä shiiat että vielä wahhabilaisuuttakin jyrkemmät äärisunnalaiset.

Viimeisimmät Burainan mielenosoitukset ovat vuodelta Niissä äärisunnalaiset naiset osoittivat mieltään miestensä vankilaoloja vastaan. Tälläkin on Saudi-Arabaissa erikoiset seuraukset. Mielenosoittajat aina pidätetään, mutta heitä eivät voi kuitenkaan kuulustella miehet, jos he ovat naisia, joten tarvitaan uudenlaista naispuolista työvoimaa tällekin sektorille.

Koska kaikenlainen poliittinen toiminta on Saudi-Arabaissa kiellettyä, ongelmia kuningashuonelle ovat tuottaneet kaikki poliittisluontoiset järjestöt vaikka olisivat miten islamilaisia. Yksi murheenkryyni on ollut Muslimiveljeskunta. Koska Saudi-Arabialla ei luvulle tultaessa ollut vielä omaa koulujärjestelmää, Muslimiveljeskunta oli onnistunut ujuttautumaan täyttämään tätä tyhjiötä, mistä on seurannut, että Muslimiveljeskunnalla on ollut huomattava vaikutus Saudia-Arabiassa annetavaan opetukseen.

Muslimieljeskunnan syntyminen liittyi islamilaisen maailmaan omaan herätysliikeeseen, Sahwaan. Saudi-Arabian Sahwa ajoittuu luvulle, itse asiassa sen lopulle, jolloin tuolla maailmankolkalla tapahtui paljon. Iranissa tapahtui islamilanen vallankumous vuonna , mistä seurasi Saudi-Arabian omienkin shiiojen liikehdintää, ja samana vuonna Neuvostoliitto hyökkäsi Afganistaniin. Jo saman vuonna Sahwan stimuloimat äärisunnalaiset miehittivät Mekan Suuren moskeijan.

Saudi-Arabia reagoi kaikkeen tähän ulkoistamalla sahwan jihadismin Afganistaniin ryhtymällä tukemaan sinne lähteviä sotureita. Idea toimi  noin kymmenen vuotta, mutta siten jihadistien hyökkäykset alkoivat uudelleen Saudi-Arabian omien rajojen sisälläkin.

Välillä on vaikea käsittää, mistä oikein tapellaan. Jonkinlainen vastaus häämöttää siinä, mitä Salman al-Audan kertoo islamilaisen hallinnon ideaalista. Al-Audan mielestä yksilö on periaatteessa vastuussa siitä, että noudattaa Koraania ja profeetan sunnaa eli perimätietoa ja päättelee itse, mikä niiden nojalla on oikein ja mikä väärin.

Mutta… Ja tässä tulee pointti. Mutta henkiolökohtaista vastuuta voi siirtää valtiolle. Liimatainen ei korosta tätä, mutta esimerkiksi juuri sukupuolimoraali on jotain sellaista, mikä jokseenkin kokonaisuudessaan on sälytetty yhteiskunnan instituutioille.

Samalla kaavalla kaikki menee. Leffassa ei Jasonia ole ja kuka Ari? Meaning of Life just lainasin pitkästä aikaa Jos jollain tulee Donnie Darko onlinenä vastaan.

Jaakobin painajainen Jacobs Ladder taitaa olla yksi ensimmäisistä "missä mä olen" -elokuvista, joita Yeti kait hakee. Vähän halpis juttu tosin. Hitchhikers Guide To Galaxy En löytänyt tästä paljoakaan huumoria.

Syynä on varmaan se että en ole tuota klassikkoa edes lukenut. Olen pikkupojasta asti ollut länkkärifani ja monet klassikkolänkkärit ovatkin mielestäni elämää suurempaa kamaa. Kesto minuuttia, vaan eipä mene hukkaan sekään. Onko Yeti tutustunut vielä Roman Polanskin leffoihin?

Monet niistähän ovat tuollaisia ns. Suspiria Värikylläisyyttä taas riittää, mutta se ei pelasta. Tämä on italokauhun surkeimmasta päästä. Eihän tässä edes paljoa silvota Radio tekee murron Kotimainen pölhöily joka sisältää luvun Helsinkiä. Kuulin vähän huhuja että Simpsoneista olis tulossa myös suomenkielinen dubbaus Zodiac Seuraavaksi varmaankin Planet Terror ja Simpsons-elokuva.

Ensimmäinen Vares leffa oli kyllä niin puhdasverinen yhden tähden elokuva kuin vaan olla voi. Piditkö siitä vai onko toi kakkonen muka oikeasti noin paljon parempi?

X-files - season 1 Yllättävän hyviä nämä olivat, ja Scully on hot. Siivoton juttu Lama-ajan suomalaisen elämänmenon sympatiseeraamista huumoripitoisesti.

Ei oikein meininki jaksanut kantaa, koska en pidä Kai Lehtistä ja Pertti Koivulaa kovin komediallisina hahmoina, vaikka yritys on kova pulisonkeineen ja tekohampaineen En tiedä leffan nimeä, mutta tossa kaverin digiboxilla oli sellainen leffa, missä pikkupoika kokee kovia. Mutsi huoraa ja alussa syöttää kokaiinia pojalle, ettei nukahda autoon, sit vielä piinaa sitä.

Jossain vaiheessa mutsi ja joku nistä monesta miehistä lähtee reissuun. Jättävät pojan lukkojen taakse. Jääkaapissa on yksi sulatejuusto. Synkkä leffa, tullut TV: Resident evil apocalypse, tää jatko-osa oli parempi mut no joo Wicker Man Plääh, läpeensä ennalta-arvattavaksi tehty huttu ilman yhtään oikein erikoisempaa näyttelijäsuoritustakaan.

Vain sunnuntai-illan viihdearvo, jos ei ole muutakaan tekemistä. Tarkoitus oli katsoa vielä George Lucasin American Graffiti, mutta vaikutti niin huonolta, että jätin väliin. Kun katselee noita Palasokrupalojen nähtyjen elokuvien luetteloita, tulee väkisin mieleen, että tarvetta olisi Birth Lisää Nicole Kidmania.

Philip Glassin musiikki toimi erinomaisesti. Kaikista asioista en mene ihan takuuseen, mutta lopun statement on hyvin perusteltua ja pelottavaa asiaa. Aloin katsoon just tota Zeitgeistiä kiitos kuvauksesta , 30 min mennyt ja ollu kyllä mielenkiintoinen. Mene nakkikioskille lauantaiyönä kolmen, neljän aikaan. Kaverit ovat kertoneet että silloin sitä totista väkivaltaa saattaa olla saatavilla.

Yllättävän toimiva sekoitus vauhdikasta amerikkalaistyylistä sotaelokuvaa ja eurooppalaisempaa moniulotteista ja rohkeaa draamaa. Ainoastaan loppupuolella juonen käänteet alkavat ”yllätyksellisyydessään” käymään jopa ennalta arvattavaksi. Yllättävän vähän sekään haittaa niin tehokasta on Verhoevenin tarinankerronta.

Musiikki oli turhan ylidramaattista eikä erityisen omaperäistä edes. Carice van Houten teki kyllä erittäin hyvän näyttelijätyön naispääosassa. Eilen tuli katseltua dvdltä 48 ensimmäistä minuuttia Tarkovskin Stalkeria. Tekstit on, mut nekin on venäjäks Pitkä kamera-ajo loppupuolella on mieletön tekninen ja logistinen suoritus, mutta ei kyllä mielestäni palvele tarinankerrontaa ihan niin hyvin kuin on väitetty.

Oli kyllä yksi haastavimmista tapauksista vähään aikaan. Täytyy sanoa että elokuva ja Brad Pitt pääosassa toimivat yllättävän hyvin. Michael Parks pienessä sivuroolissa! Next Yllättävän toimiva perusaction-jännäri. Ei liikaa efektihuttua mutta ei liian vähänkään toimintaa, ja ihan viihdyttävä juonellisestikin. Tätä elokuvaa en katsonut, mutta kun nimi on noinkin kokonaisvaltainen ja tyhjentävä, niin laitetaan se tähän kaikkien kansojen iloksi esille: Kohtaus, jossa Malabimba viettelee enonsa on kyllä sekin varsin tyhjentävä, ja elokuvan kaikista kohtauksista hienoimmin sommiteltu.

Tämän elokuvan jälkeen ei ole pelkästään tarve pyyhkiä sormia nenäliinapaperiin, vaan on tarve mennä kokonaan suihkuun: Kovapintaisena tyyppinä tyydyin kuitenkin väliajalla savett-kosteuspyyhkeisiin ja katsoin yhdenmiehen jatkoilla spektaakkelin nimeltään Nude for Satan.

Tässä kerrankin kulttielokuva, joka on maineensa ansainnut. Innostuin tästä se verran, että katsomisen jälkeen ryhdyin metsästämään Ranskasta elokuvan X-rated versiota - vai oliko se XXX-rated.. Malabimba, huvittavaa halpis-eurothrashiä, melkoisilla "lähes" hc-kohtauksilla varustetuna. Mikä siitä puuttuu on gore. Naked for Satan, tuli Teemalta joskus. Aika huvittava ja hauska. Unenomainen tai sitten efekti johtui vaan mini budjetistista.

Eipä taida olla tästä leffasta ns. Mikäs toi juttu on ton Nuda per Satanan kanssa? Voiko niin kömpelöltä ja halvalta, odottaa hc;tä? Kaikki antoi yhden tähden, koska nollaa ei saanut antaa, taisin nukahtaa alussa, kai.. Sujuvaa draamaa, hienoja kuva-ajo, monimutkainen juoni ja varmaan kaikkee.

En usko, ennen kuin nään ja voi olla etten nää. Maailmassa on niin paljon jo valmiiksi pahuutta, että en jaksa sitä enään videoilta katsoa.. Mistä sä löydät näitä exploitaatio yms. No Country For Old Men eikös tämä ole jo täälläpäin teattereissakin?

Tulihan pajautettua oikein kunnon roskaläjä elokuvia toiminnallisen viikonlopun jälkeen: Kings of New York - DiCaprio ei edes pilannut leffaa ja varsinkin leffan alun joukko-tappeli oli yllätävän gore pitoista.

Florian Henckel von Donnersmarck: Stasi-miehen takinkääntö hyvikseksi ei kyllä ollut kovinkaan uskottavasti kerrottu. Hieno paluu mestarillisen elokuvanteon pariin Coenin veljeksiltä muutaman vaisumman leffan jälkeen. Kyllä tämä menee viiden parhaan joukkoon veljesten elokuvista.

Javier Bardem on huikea psykopaattitappajan roolissa, ja nykyään yllättäen joka paikassa vastaantuleva Josh Brolin tekee myös uransa tärkeimmän roolin. Millä tavalla se tossa sun mielestä perustellaan? Mun mielestä se tulee aika puun takaa. Eka äijä on ihan fanaattinen Stasi-spede ja sitten kesken uusimman kuuntelukeikan mieli muuttuu. Luulisi että äijällä on ollut vastaavia keikkoja vaikka kuinka paljon. En yritä vittuilla vaan tämä oikeasti kiinnostaa koska toi oli aidosti mun mielestä muuten ihan hyvän leffan oleelinen heikkous.

Onhan se yli 4 tähden leffa, näiden meidän leffafriikkien mielestä. Oli se kyllä ihan hyvä. Yritin aloittaa Butterfly effect 2 , mutta ei oikein lähtenyt, Nyt on sitten menossa laadun tae, mies joka ei pienistä valita The John Rambo , sillä on taas se punainen otsanauha. Hän ei olisi millään halunnut lähteä sotimaan, mutta kaunis nainen sai puhuttua sen ympäri. Mutta tähden anna vasta, kun olen katsonut loppuun. On muuten suhteellisen viileä kaveri tämä Rambo.

Ei suotta ilmeile ja puhuu vähän, mutta asiaa. Lähes poikkeuksetta he mainitsevat ohjaajan nimen elokuvan yhteydessä ja kytkevät nämä kaksi asiaa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Näyttelijävalinnat ovat tärkeitä asioita ja juoni on ikään kuin elokuvan sielu. He saattavat spekuloida jopa kameratyöskentelyä pahimmasaa tapauksessa jopa kameran linssejä. Olen myös kuullut puhuttavan valaistuksesta yms. Leffafriikin mielestä alkuperäinen elokuva on lähes poikkeuksetta parempi, kuin uusi versio, vaikka originaali olisi luvulta, jolloin tekniikka oli mitä oli. Tehosteet eivät juurikaan hetkauta suuntaan eikä toiseen näitä kummajaisia.

Usein he ovat myös tosikkomaisia. Uuden Rambon DVD-julkaisua odottaessa: Rauta-Aika , vihdoinkin tämä tarjolla DVD: Yhdessä huoneessa kaveri kertoo tarinaa muille, että on luolamies, v. Hommaa vielä Kreivitär Bathorysta joko kirjoja tai ne pari vanhaa eli luvulla tehtyjä.. Joskus yritetty ilman parsaa tehdä sitä ennen kappakkaan menoa, ja tais se onnistuakkin. Mitäs viinaa siihen tuli? Ensin luen tuon Sarasvuon Sisäinen sankari -kirjan loppuun.

The Good Shepherd Robert De Niro, Olipas pitkäveteinen leffa eikä kestostaan huolimatta onnistunut kertomaan juuri mitään. Yellow Submarine Tytär ja miehensä olivat meillä lounaalla sunnuntaina ja aterian jälkeen katsottiin tämä sekoleffa, jonka äänitin jonain takavuotena. Onpas piitlespoijjaat näköjään nauttineet jotain alkoholia väkevämpää!

Mun mielestä on TOSI raivostuttavaa ko kävelijät sotkee kaikki ladut. Kaksi viikkoa tämän ketjun aloittamisesta ja mitä palstalla on kirjoiteltu? Ihan sitä samaa paskaa kuin aikaisemminkin. Millainen elämä mahtaa kyseisellä palsta-aktiivilla olla? Meitän mielestä Kaiki Salolaset ova: Alottaja on iha Vääräsä. He tietä miten asijat totela ova. Mikä on sellainen joka kommentoi omia kommenttejaan? On äärettömän surullista lukea näitä Salolaisten kirjoituksia.

Ex-salolainen kirjoitti niin asiaa kuin vain kirjoittaa voi. On olemassa täysin ilmainen palsta,Suomi josta olisi paljon hyötyä monenmoisessa kehittävässä keskustelussa ,mutta mitä tekeekään kirjoittajat..

Jos ei ole mitään kehityskelpoista kirjoitettavaa,parempi olla kirjoittamatta mitään. Viisaus on rajallinen, mutta tyhmyys on rajaton. Edellinen lause on kuitattu kun näitä kirjoituksia tällä palstalla lukee. Me täällä Ollikkalassa olemme tyhmyydelle vihaisia ja äreitä kuin rakkikoirat, mutta viisaus ei ole kaikille annettu.

Ei ainakaan aloittajalle ja nimimerkille "Niinkaukana". Toivottavasti viimeksi mainittu pöllö pysyisikin mahdollisimman kaukana Kauniista Kotikaupungistamme. Hieno performanssi kirjoittaja nimimerkeillä totta. Kuten edellinen kirjoittaja sanoi, on valitettavaa, että olet kaapannut tämän palstan omalle ITE-taiteellesi.

Tälle taiteellesi olisi vastaanottavaisempiakin lokeroita netissä. Aloittaja moittii meitä salolaisia ankarin sanoin, mutta kenties meissä itsessämmekin on jotain syytä asiantilaan. Tunnettu tosiseikka on, että useat salolaiset suhtautuvat väheksyvästi, suorastaan halveksivasti homofiileihin. Tämän johdosta aloittaja on lähtenyt pois Salosta ja muuttanut Gayman-saarille.

Mutta JOS tästä lähtien suhtautuisimme ymmärtäväisellä tavalla kaikkien henkilöhahmojen sukupuoliseen poikkeavuuteen, ehkä hän muuttaa takaisin rakkaaseen kotikaupunkiimme. Sellaista puhutaan, ettei hän ole onnellinen siellä Gayman-saarilla, vaikka homofiili onkin. Vuohensaaren vuohet ovat sittenkin parempia - niin kerrotaan. Musta tämä sun metakeskustelu itsesi kanssa on äärimmäisen mielenkiintoista. Mielenkiintoisempaa se olisi, jos kirjoituksissaan olisi taiteellisempi tatsi ja vähemmän homofobista matskua.

Mutta muuten taas kerran 10 pistettä! On hienoa, että Salostakin tulee netin ITE-taiteilijoita. Ja sama taso sen kun jatkuu palstalla. Tästäkin ketjusta ylläpito on päättänyt poistaa pahimmat salolaiset ylilyönnit. Oisko mitenkään mahdollista, siis mitenkään, yrittää edes aloittaa yhtä järjellistä -keskusteluketju, jossa vastauksetkin liittyvät aiheeseen?

Ja taas sama mielipuolinen ralli palstalla jatkuu. On älyvapaata bordelliketjua useamman idioottikommentoijan osalta, monivuotisten perinteiden mukaista Veturitallin haukuntaa by salopersut ja muuta epämääräistä ölinää. Näköjään nyt moderaattorit ovat ymmärtäneet siivota pois pahimmat ylilyötiketjut.

Toivoisin tämän moderaatiolinjan jatkuvan ja kovenevan Salo-palstalla sekä typerien keskusteluketjujen että ala-arvoisten kommenttien osalta. Oleme päättänet osta Akrekaatin täne Ollikalaan. Voisisko eks-salolanen autaa meitä sen asenttamisesa? Mikä olisi hyvä ajankohta asennukselle? Meidän perheemme mielestä kaikki olisi Salossa muuten hyvin, mutta se pistää vihaksi, kun ladulla kävelijät sotkevat ladut. Oli sitten kesä talvi, niin aina niiden pitää kävellä ladulla!

Sama urpo kommentti jo kuinka mones kymmenes kerta. Kiritä vielä niin sadas identtinen ladulla kävely -kommentti on totta! Sinä pystyt siihen ladulla kävelijä -kommentoija! Perintösi maailmalle on kohta valmis! Tosin ei olisi pahitteeksi jos vielä saisi kermavaahtoa pannukaakun päälle.

Nyt on löytynyt kova kilpailija ladulla kävely -kommentoijalle! Ilmassa on oikeaa urheilujuhlan humua! Pannukakkua kouluun -komentoija on nyt ilmaantunut tällä viikolla useammalla pannukakkukommentilla! Kumpi voittaa kilpailun useamman identtinen kommentin jättämisestä?

Kumpi voittaa urpoimman kommentoijan tittelin? Tämän huomautan meitän kaikien äitijen puollesta. Tällä kommentilla pannukaakku-kommentoija menee johtoon! Aijai jai, nyt menee jännittäväksi. Voiko ladulla kävely -komentoija enää parantaa suoritustaan?

Kumpi johtaa kun kello lyö kaksitoista? Niinku meet kaiki tieräme niin Älykkyydellisyys on tasapainoittava tekijä Jöötteporin ja Salon välillä. Taasapaino vallittee ja mellanööliä juoraan. Liukkaita ajokelejä luvassa etenkin viikonloppuisin. Send this message to 3 of your friends and you will have unbelievable raw sex tonight! If you break this chain you will never have multiple orgasm again! Jos nainen olisi kännykkä, niin minkä puhelimen mies ostaisi?

Sä työnsit SEN väliin mun huulien, mä tiesin kokonaan saavani sen. Ähkin, puhkin, punastuin siihen melkein tukehduin. Se oli kokemus ihmeellinen Mitä yhteistä on alaikäisenä mopolla ajamisella ja lihavan naisen panemisella? Kumpikin on kivaa niin kauan kunnes jää kiinni Kolme anatomian ihmettä- 1. Perse purasee paskan poikki vaikka ei ole hampaita 2. Vittu pitää vetensä vaikka on suu alaspäin 3. Kyrpä seisoo ilman jalkoja.

Desilitrassa spermaa on KJ energiaa. Suomen Masturbaatio liitto tiedottaa! Ette ole käyttäneet kyrpäänne puoleen vuoteen! Tehkää nyt jumalauta kalullanne jotain tai me poistamme sen!! Sadealue lähestyy Suomea lounaalla. Kylmä pää jatkuu Etelä-Suomessa. Penis on lepotilassa täynnä ryppyjä, kun taas naisen kädessä, suussa, sisällä täysin rypytön! Lähetä viesti eteenpäin tai muuten teräsmies tulee naimaan sinua krypton kyrvällään!

Olen sangen hiljainen persoona. Olisiko mitenkään mahdollista, että voisin kömpiä viereesi tänä yönä? Ei tarvitse sanoa kyllä, riittää vain että hymyilet! Liiallinen masturbaatio kalkkeuttaa pikkuaivot ja kikrjaimet menenkee sekakisin ja v!

Vielä tulee se aika, kun naiset makaavat katuojassa haarat levällään anoen munaa, mutta me miehet kuljemme keskellä tietä ja runkkaamme! Olen ovea vasten, tulet ja työnnyt sisääni. Minä valitin ja narisin, viimein avauduin ja laukesin.. ABLOY tämä on viesti pieneltä juurikasvuiselta jupilt, jolla ei millään ota eteen ja jonka ainut ystävä on internet t: Mainos lupaa että mirri pysyy virkeänä ja karvan kiiltävänä.

Ja nyt voit miettiä miksi sait sen Mistä tietää että nainen on kiimassa? Kun laittaa käden naisen housuihin tuntuu kuin hevonen söisi kauroja kädeltä. Juha Föhr kääntyy Pekka Poudan puoleen ja kysyy: Pantasko taas Visa vinkuun? Joskus kun itket, kukaan ei näe kyyneliäsi.

Joskus kun murehdit, kukaan ei näe tuskaasi. Joskus kun olet onnellinen kukaan ei näe hymyäsi. Muistatko kun olitiin pieniä ja mentiin junalla? Minä laitoin perseen ikkunaan ja sinä naamasi ja kaikki luuli että ollaan kaksosia. Lähetä tämä viesti karerille jolla on pienempi kulli kuin sinulla. Tämä ketju pysähtyy automaattisesti jota pienikullisempaa eil ole.

Bu, Chu ja Fu oli kiinalaisia. Eräänä päivänä ne muutti Amerikkaan ja nimet vaihdettiin. Mikä säteily, mikä iloinen hymy, mikä mahtava vartalo, mitkä ihanat kasvot ja unohtumattomat silmät, mikä äly. No se minusta, mutta mitä sinulle kuuluu? Kolme asiaa mitkä eivät koskaan pidä paikkaansa ovat 1 lainaa huntti, saat huomen takas, 2 otetaan vaan yhdet ja 3 mä koitan vaan sormella. Kuulin että Hakaniemen torilta löytyi tajuton mies, jolla oli paskat housussa, huonot hampaat, ruma naama ja pieni kulli.

Jeesus ilmestyi kadulle kävelemään. Paransi ramman ja sokean. Tämän nähtyään mustalainen perääntyi ja sanoi: Hai sie, elä koske! Käydele ain ehkäsymoovi ku oudomptupsu juures iloitsemas. Siin syyhy hepis ja tipper runkkeli väldä.

Muist ain sama karvarako ni durval bambudel Miten caravaanari valitsee vainomsa? Se laittaan sen nelinkontin lattialle, asentaa peilit olkapäille ja menee itse taakse ja sanoo: Peruuta aisaan Mies kirjoitti Koiramme lehteen: Vanhapiika tilas lihatiskiltä 30 cm makkaraa. Piika nosti hameen helmaa ja kysyi: Näyttääkö tää joltai CD-soittimelta?

Miten löydät sokean miehen nudistirannalta? Helposti, hän on ainoa jolla ei seiso Uusi Viagra-light: Ei auta juurikaan panohommissa mutta näyttää hyvältä uimarannalla Hämäläisnainen sai miestä ja meni sitten parin päivän päästä lääkäriin kun jomotti alapäätä. Lääkäri tutki ja tokaisi: Teille on tulossa orgasmi Tilausvirheen vuoksi tilaamanne punakarvainen jättivagina on loppunut varastosta. Mitä vastaat naiselle joka katsoo syvästi silmiisi ja sanoo: Viittiks siirtyä vähän kauemmaks kun ei yhtään tiä kui iso tästä tulee Hautajaisissa poikaystävä sanoi papille: Tuhkat pitää sirotella puuron sekaan!

Haluan tuntea ku Börje liukuu perseestä viimesen kerran Päivi Lipponen meni lääkäriin ja hänellä todettiin salmonella. Miksi naisilla on kahdet huulet? Toisilla vittuillaan ja toisilla pyydetään anteeksi Ajankohtaista: Mikä on punertava, hyvin ajeltu, välillä litisevän märkä ja lämpenee kun mulkku menee sisään?

Schumacherin Ferrari Kaksi lenkkimakkaraa oli uunissa. Toinen räjähti, toinen sanoi: Olet heikoin lenkki, hyvästi! Miksi naisella on yksi kromosomi enemmän kuin lehmällä? No siksi, että vaimo ei tiskatessa paskantaisi lattialle.

Muna ja kana makasivat sängyllä seksin jälkeen. Täytyy säästää toi Bulletproof sopivaan hetkeen. Luulisin, että leffafriikki kavereilla toi on..

Muutenkin läppäriltä kattelu on se viimeinen vaihtoehto. Huomion kiinnittäminen juoneen on varmaan se paras tapa pilata katsomisnautintonsa Lynchin elokuvien kohdalla. Kehottaisinkin ihmisiä luopumaan kaikenselittämispakkomielteestään ja ottamaan Lynchin kuvasto vastaan sellaisenaan.

Feel it, don't think it. Näkisin, että vain siten Lynchistä voi saada jotain irti. Se juoni on kuitenkin vain vaateripustin, jolla ei mielestäni ole suurempaa merkitystä. Mitä tuohon "tämä on jo nähty" -kommenttiin tulee, niin olen samaa mieltä, mutta en pidä sitä moitteena. Lynch on oikeastaan toteuttanut yhtä ja samaa kokonaistaideteosta ainakin Blue Velvetistä alkaen, ja miten tuo prosessi sitten kiteytyy yksittäisiksi elokuviksi on loppujen lopuksi melko sattumanvaraista.

Voikin olla, että IE: Toi Bulletproof on aika outo lintu. Se on ulkoisesti aika ison budjetin kasaritoiminta-elokuva, mutta juuri kukaan ei oikein tunnu tuntevan sitä. Kaipa se floppasi aikoinaan ja jäi sitten unohduksiin. Itsekään en ollut kuullut elokuvasta mitään ennen kuin näin sen Night Visions festareilla.

The Fountain Visuaalinen anti ei ihan säväyttänyt kuten piti mutta onneksi sisältöä löytyi. Tämä on sellainen elokuva jota varmasti arvostaa enemmän vasta useamman vuoden päästä. Toivottavasti Aronofsky pysyy tulevaisuudessa tällä linjalla eikä lähde enää tekemään mitään helvetin requiem for a dreamia.

Pii menee listoille kevyesti. Siinä ei kans visuaalisuudesta ollut tietoakaan, mustavalkoinen tais olla. Kaveri yrittää laskee mm. Transporter 2 Oli muuten tylsä. Taisin nukahtaakin jossain vaiheessa. Crank on paljon parempi Jason Statham -elokuva. Kiinnostaa kovasti että missä elokuvissa sitä hienoa visuaalisuutta sitten teidän mielestänne on. Mitä te oikein houritte? Pii oli kuvallisesti erittäin tyylikästä jälkeä etenkin äärimmäisen pieneen budjettiinsa nähden. Ja Fountain on yksi visuaalisesti kauneimmista elokuvista mitä minä olen nähnyt.

Näihin vaikuttaa oleellisesti leffan valmistusvuosi uudempi aina parempi. Näyttelijät ovat suuressa osassa leffaa arvioitaessa. Ohjaajasta ei niinkään ole väliä, eihän se edes näy yleensä leffassa. Monesti katselen kaverieni kanssa leffoja. Ensin hehkutetaan ohjaajaa ja sen saavutuksia kuuntelen ja yritän hillitä itseni , sitten manataan leffan alkaessa, kun kuvasuhde 3: Sitten leffan aikana hämmästellään kamera-ajoja, visuaalisuutta, valaistuksia ja ties mitä epäolennaista itse leffan kannalta.

Sitten lopputekstien aikana itse sammutan videon heti, kun ne alkaa todetaan, että ilmankos oli niin päräyttävä juoni, kun se ja se oli käsikirjoittanut. Nyt olen pikkuhiljaa kallistunut 9: Pii on kyllä kaikinpuolin hieno elokuva. Itseasiassa The Fountainikin olisi toiminut mielestäni paremmin hieman minimalistisempana.

Arvostan siis vähän erinlaisempaa lähtökohtaa mitä tulee visuaalisuuteen, esimerkkinä vaikkapa tuo ylempänä mainittu Koyaanisqatsi ja Terrence Malickin The New World. The Fountain ei siinä mahtipontisuudessaan oikein säväyttänyt vaikkain siihen visuaalisuuteen oli selvästi panostettu. Departedin alkuperäinen versio on nimeltään Infernal Affairs ja on siis Hong Kongista. Mielestäni Scorsesen Departed on hieman kovempi kuin alkuperäinen elokuva, mutta hyviä ne on kummatkin.

Minusta Malickin elokuvat ovat visuaalisesti erittäin tylsiä; täynnä postikorttimaisemia, suorastaan kitschahtavia. Barry Lyndon sen sijaan on hienoimpia elokuvia koskaan. No, ainakin mitä värielokuviin tulee. Mustavalkokuvahan näyttää toki lähes poikkeuksetta paremmalta.

Katsoin äsken tuolta Tv-linksistä Dawn of the Deadin ja huomasin että siitä on pätkäisty lopputekstit ja se varsinainen loppuratkaisu pois: Täytyy keksiä joku muu illaksi.. Nicholson ei ylinäyttele ja DiCaprio esiintyy tavalla johon en olisi uskonut hänen pystyvän. Uskottava tarina johon Boston ja irkkumeininki tuo oman värinsä. Walk the Line - Johnny Cash ei kestä kuuluisuutta, mutta rakkaus parantaa. Reese Witherspoon säteilee tässä leffassa päätähteä enemmän.

Tuli lähinnä mieleen Jim Carreyn naamanvääntelykomediat ja Kummeli. Oli niin huono, että oli pakko lopettaa kesken. Terry Gilliam ei sanonut mitään, mutta näköjään ollut aika tuottelias, mulla on jotenkin mennyt ohi toi Monty Python, siis en oo katsonut varmaan yhtään jaksoa.. Noi on siis nähty. The Brothers Grimmin on haukkunut kaikki, mä tykkäsin. Täytyy toi Tideland katsastaa.. Tän luettuani tiesin odottaa, mutta en huomannut. Vaikuttaako digitaalinen kuvaus alusta loppuun, vai joihinkin kohtauksiin.

Voi kuulostaa tyhmältä "ammattilaisten" korvissa, mut ei voi tietää.. En muista milloin ois viimeksi antanut 4,5 tähtee.. Friday the 13th Pt.

Samalla kaavalla kaikki menee. Leffassa ei Jasonia ole ja kuka Ari? Meaning of Life just lainasin pitkästä aikaa Jos jollain tulee Donnie Darko onlinenä vastaan. Jaakobin painajainen Jacobs Ladder taitaa olla yksi ensimmäisistä "missä mä olen" -elokuvista, joita Yeti kait hakee. Vähän halpis juttu tosin. Hitchhikers Guide To Galaxy En löytänyt tästä paljoakaan huumoria.

Syynä on varmaan se että en ole tuota klassikkoa edes lukenut. Olen pikkupojasta asti ollut länkkärifani ja monet klassikkolänkkärit ovatkin mielestäni elämää suurempaa kamaa. Kesto minuuttia, vaan eipä mene hukkaan sekään. Onko Yeti tutustunut vielä Roman Polanskin leffoihin? Monet niistähän ovat tuollaisia ns. Suspiria Värikylläisyyttä taas riittää, mutta se ei pelasta.

Tämä on italokauhun surkeimmasta päästä. Eihän tässä edes paljoa silvota Radio tekee murron Kotimainen pölhöily joka sisältää luvun Helsinkiä. Kuulin vähän huhuja että Simpsoneista olis tulossa myös suomenkielinen dubbaus Zodiac Seuraavaksi varmaankin Planet Terror ja Simpsons-elokuva.

Ensimmäinen Vares leffa oli kyllä niin puhdasverinen yhden tähden elokuva kuin vaan olla voi. Piditkö siitä vai onko toi kakkonen muka oikeasti noin paljon parempi? X-files - season 1 Yllättävän hyviä nämä olivat, ja Scully on hot.

Siivoton juttu Lama-ajan suomalaisen elämänmenon sympatiseeraamista huumoripitoisesti. Ei oikein meininki jaksanut kantaa, koska en pidä Kai Lehtistä ja Pertti Koivulaa kovin komediallisina hahmoina, vaikka yritys on kova pulisonkeineen ja tekohampaineen En tiedä leffan nimeä, mutta tossa kaverin digiboxilla oli sellainen leffa, missä pikkupoika kokee kovia. Mutsi huoraa ja alussa syöttää kokaiinia pojalle, ettei nukahda autoon, sit vielä piinaa sitä.

Jossain vaiheessa mutsi ja joku nistä monesta miehistä lähtee reissuun. Jättävät pojan lukkojen taakse. Jääkaapissa on yksi sulatejuusto. Synkkä leffa, tullut TV: Resident evil apocalypse, tää jatko-osa oli parempi mut no joo Wicker Man Plääh, läpeensä ennalta-arvattavaksi tehty huttu ilman yhtään oikein erikoisempaa näyttelijäsuoritustakaan. Vain sunnuntai-illan viihdearvo, jos ei ole muutakaan tekemistä. Tarkoitus oli katsoa vielä George Lucasin American Graffiti, mutta vaikutti niin huonolta, että jätin väliin.

Kun katselee noita Palasokrupalojen nähtyjen elokuvien luetteloita, tulee väkisin mieleen, että tarvetta olisi Birth Lisää Nicole Kidmania. Philip Glassin musiikki toimi erinomaisesti. Kaikista asioista en mene ihan takuuseen, mutta lopun statement on hyvin perusteltua ja pelottavaa asiaa.

Aloin katsoon just tota Zeitgeistiä kiitos kuvauksesta , 30 min mennyt ja ollu kyllä mielenkiintoinen. Mene nakkikioskille lauantaiyönä kolmen, neljän aikaan.

Kaverit ovat kertoneet että silloin sitä totista väkivaltaa saattaa olla saatavilla. Yllättävän toimiva sekoitus vauhdikasta amerikkalaistyylistä sotaelokuvaa ja eurooppalaisempaa moniulotteista ja rohkeaa draamaa. Ainoastaan loppupuolella juonen käänteet alkavat ”yllätyksellisyydessään” käymään jopa ennalta arvattavaksi.

Yllättävän vähän sekään haittaa niin tehokasta on Verhoevenin tarinankerronta. Musiikki oli turhan ylidramaattista eikä erityisen omaperäistä edes. Carice van Houten teki kyllä erittäin hyvän näyttelijätyön naispääosassa. Eilen tuli katseltua dvdltä 48 ensimmäistä minuuttia Tarkovskin Stalkeria.

: Pillun syvyys pop pankki lahti

SUOMALAISET PORNOSIVUT BORDELL CALIGULA Pillu wikipedia tallinna yökerhot
Pillun syvyys pop pankki lahti Alanko jo soittaa, kysyi Sielun Veljien rumpali. Ei haukka haukansilmää noki! Ei pelto kahtomalla kasva. Aitoon onnellisuuteen ei tarvitse olla mitään syytä. Ei puukaan yhdellä lyömisellä mene poikki. Ei oikein tiijä, onko saamassa, vai maksamassa.
BIG COCK BIG COCK COCK Suomiporno kuvat pissaleikit
Pillun syvyys pop pankki lahti 86
Pillun syvyys pop pankki lahti 619
Järjestö suoritti joitain räjäytyksiä öljylaitoksissa, ja vielä se ilmoitti tavoitteisinsa kuuluvan Al-Saudien vallan kumoaminen samoin kuin Arabain niemimaan vapautaminen länsimaisista 'miehittäjistä'. Antti aisoilla ajavi, jalaksilla jankkuroipi. Ota heti yhteys testaaja Göraniin!! Kun luet minua, nain silmiäsi, hymyilet, pidät siitä, olen puutteessa. Deja buu - tunne että olet pelästynyt tätä ennenkin. Ei päiväkä paista, ennenko se nousoo. Autiomaassa sai vedellä prostituoitua.

0 thoughts on “Pillun syvyys pop pankki lahti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *