Alla muutama esimerkki tosielämästä. Ihmetteli, että miten niin. Kyllä sitä naurettiinkin kahvipöydässä vedet silmissä. Nostin sitten siinä housuja ylös, niin pikkumies tokaisi: Aloita viikko tenavien sutkautusten parissa!

Pikkupoika lausui tuomionsa saunassa: Kesäloman parhaat hetket on ikuistettava, mutta vesileikit kirkkaassa auringonpaisteessa voivat olla haastava kohde. Lue, miten älypuhelimella voi saada laadukkaita kuvia. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Naistoimittajaa ahdisteltiin MM-kisoissa törkeällä tavalla kesken lähetyksen — myös ruotsalaisfanit käyttäytyneet sopimattomasti.

Kuuden auton ketjukolari nelostiellä — juhannuksen menoliikenne ruuhkautuu Lahdessa. Sinkkuna seksiä kaipaa enemmän kuin saa — vai onko näin? Selvitimme, kuinka usein sinkuilla on seksiä ja kuinka usein sitä haluttaisiin. Palleihin ja alavatsaan koskee runkkaamisen jälken Oon 13 vuotias poika, oon runkannut jo muutaman kuukauden. Vois vähän miettiä ennen ku menee lääppiin siskonsa rintoja kun tämä nukkuu, ettei sitten tarvi tulla netin keskustelupalstalle kyseleen onko mahdollista että se tunsi sen!

En ilmeisestikään ole ollut siskos kanssa samassa teltassa ja kokeillu sen nänniä, saatikka sitten, että olisin runkkailut siskosi nukkuessa. Mutta laita tänne yhteystietoja niin voin yrittää Jos sun isosiskos on herkkä uninen eli ei nuku kovin sikeesti se voi kyl huomata..

Kumminki jos sun isosisko tietäis se ois sulle ihan raivona Mut kai tää helpotti ees vähän jos toi ei ollu minkään äly pervertikon vitsi Oisit vaan runkannu sen tisseille. Ei vaan kaikkea muuta pitää kokeilla paitsi sukurutsausta ja iltalehden pitkävetovihjeitä Kerran viime kesänä nukuin mun serkun kaa samas aitas se oli 12,muute ihan mielettömän kaunis ja sen rinnat sen ikäselt aika isot, mä olin Yöllä ku se oli nukahtanu ni mä hiivin sen viereen ja aloin varovasti kosketella sen rintoi yöpaidan läpi.

Vähän aikaa ku olin hiplannu halusin koittaa paljasta rintaa. Sitte mä aloin työntää kättäni sen paidan alle hitaaasti. Just ku olin koskemas sen nänneihin se liikahti ja hymähti. Mut ne rinnat tuntu hyvilt. Vois koittaa tänä kesänä uudelleen, sen nännei. Vaikka se uhkarohkeeta onkin. Tiiätkö yhtään kuin tyhmää toi on mennä luvatta lääppimään?? Mä en ainakaan lääppis omaa serkkuani jos oisin poika tai saatika siskoa! Tuo nyt on aika omituista puristaa siskonsa nännejä, mutta minkäs sille voi: D En usko että voi tuntea, koska olen itse puristellut nukkuvan rintoja ja jopa suudellut toista nukkuessa.

Mutta kannattaa tehdä vasta sitten kun siskosi on syvässä unessa siinä kahden-neljän välillä". Kerrot tässä ensinnäkin sekä omasi, että siskosi iän ja vieläpä oman nimesi, sekä syyn miksi nukuitte teltassa ja vieläpä tavan jolla vaatteet lähtivät. Jos siskosi lukee tämän threadisi, hän luultavasti tunnistaa tapauksen.

Ihmetteli, että miten niin. Kyllä sitä naurettiinkin kahvipöydässä vedet silmissä. Nostin sitten siinä housuja ylös, niin pikkumies tokaisi: Aloita viikko tenavien sutkautusten parissa! Pikkupoika lausui tuomionsa saunassa: Kesäloman parhaat hetket on ikuistettava, mutta vesileikit kirkkaassa auringonpaisteessa voivat olla haastava kohde. Lue, miten älypuhelimella voi saada laadukkaita kuvia.

Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Naistoimittajaa ahdisteltiin MM-kisoissa törkeällä tavalla kesken lähetyksen — myös ruotsalaisfanit käyttäytyneet sopimattomasti. Kuuden auton ketjukolari nelostiellä — juhannuksen menoliikenne ruuhkautuu Lahdessa.

Sinkkuna seksiä kaipaa enemmän kuin saa — vai onko näin? Selvitimme, kuinka usein sinkuilla on seksiä ja kuinka usein sitä haluttaisiin. Juhannusmyrsky tekee tuhoa myös Virossa — puu repesi Teron, 41, silmien edessä ja tuhosi auton: Keskustelu24 Nuoret Keho siskon rinnat siskon rinnat joona13 Kysykää mitä vaan 14v pojalta Tylsää kysykää mitä vaan. Palleihin ja alavatsaan koskee runkkaamisen jälken Oon 13 vuotias poika, oon runkannut jo muutaman kuukauden.

Vois vähän miettiä ennen ku menee lääppiin siskonsa rintoja kun tämä nukkuu, ettei sitten tarvi tulla netin keskustelupalstalle kyseleen onko mahdollista että se tunsi sen! En ilmeisestikään ole ollut siskos kanssa samassa teltassa ja kokeillu sen nänniä, saatikka sitten, että olisin runkkailut siskosi nukkuessa. Mutta laita tänne yhteystietoja niin voin yrittää Jos sun isosiskos on herkkä uninen eli ei nuku kovin sikeesti se voi kyl huomata.. Kumminki jos sun isosisko tietäis se ois sulle ihan raivona Mut kai tää helpotti ees vähän jos toi ei ollu minkään äly pervertikon vitsi Oisit vaan runkannu sen tisseille.

Ei vaan kaikkea muuta pitää kokeilla paitsi sukurutsausta ja iltalehden pitkävetovihjeitä Kerran viime kesänä nukuin mun serkun kaa samas aitas se oli 12,muute ihan mielettömän kaunis ja sen rinnat sen ikäselt aika isot, mä olin Yöllä ku se oli nukahtanu ni mä hiivin sen viereen ja aloin varovasti kosketella sen rintoi yöpaidan läpi. Vähän aikaa ku olin hiplannu halusin koittaa paljasta rintaa. Sitte mä aloin työntää kättäni sen paidan alle hitaaasti.

Just ku olin koskemas sen nänneihin se liikahti ja hymähti. Mut ne rinnat tuntu hyvilt. Vois koittaa tänä kesänä uudelleen, sen nännei. Vaikka se uhkarohkeeta onkin. Tiiätkö yhtään kuin tyhmää toi on mennä luvatta lääppimään??

Mä en ainakaan lääppis omaa serkkuani jos oisin poika tai saatika siskoa! Tuo nyt on aika omituista puristaa siskonsa nännejä, mutta minkäs sille voi: D En usko että voi tuntea, koska olen itse puristellut nukkuvan rintoja ja jopa suudellut toista nukkuessa.

Mutta kannattaa tehdä vasta sitten kun siskosi on syvässä unessa siinä kahden-neljän välillä".

Seikkailuseuraa siskon tissit -

Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Digitoday Mobiili Testit Tietoturva. Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Talousuutiset Oma raha Yrittäjä Pörssiuutiset. Palleihin ja alavatsaan koskee runkkaamisen jälken, seikkailuseuraa siskon tissit. Kerrot tässä ensinnäkin sekä omasi, että siskosi iän ja vieläpä oman nimesi, sekä syyn miksi nukuitte teltassa ja vieläpä tavan jolla vaatteet lähtivät. Jos sun isosiskos on herkkä uninen eli ei nuku kovin sikeesti se voi kyl huomata. No minä ainakin toivon että tuollaiset paljastuvat!! Ei vaan kaikkea muuta pitää kokeilla paitsi sukurutsausta ja iltalehden pitkävetovihjeitä

0 thoughts on “Seikkailuseuraa siskon tissit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *