vappu pimiä alastonkuvat komea mies

Vappu Pimiän hääkuvat Viestiketju osiossa ' Julkkisjuorut ' , käynnistäjänä Myötähäpeä , En viitsi tässä julkisesti kuvailla, mitä ajattelin kun katselin kuvia Pimiän häistä. Myötähäpeä oli suurin tunne.

Ihmettelen myös puvun suunnittelijan moraalia. Jos päähenkilö itse haluaisikin pari numeroa liian pienen puvun, kyllä ammattilaisen pitää uskaltaa sanoa mielipiteensä. Vallankin kun tietää, että kuvia julkaistaan lehdissä. Eikös se vappu ole paksuna? Jostain lukaisin, että odottaa vauvaa. Toukokuun sää on hirveä valoltaan valokuvien suhteen.

Kaikki näkyy ja valkoineniho ja läski oikein loistaa silmiin. Itse suosittelen elokuuta häitä varten. Pehmeä ihana valo ja varjoja. Siitä johtuu tuo kova tarve tunkea itseään esille joka paikassa ja olla aina suunapäänä. Ehkä juuri tälläinen tyyli inhottaa monia. Pimiäkin reagoi vain kehuihin. Muilta jutuilta sulkee korvat ja silmät ja olettaa kaikkien vain jumaloivan häntä. Jalat pysyisi paremmin maassa ja saisi itsestään realistisemman kuvan.

Jos tutustuisi joskus itseensä kohdistuvaan kritiikkiin. Pitäisikö hänen lopettaa työnsä sen takia, että muutamat eivät siedä häntä. Paljon on muuttunut esiintymisensä ohjelmissa. Ei enää naura "rätkätä", kuten alkuaikoina. Helpompi olisi vaihtaa esiintyjää kuin muokata rahvaanomaisesta vapusta salonkikelpoinen. Vappuhan ei niitä kehuja kauneudestaan kirjoita, vaan nehän ovat toimittajien mielipiteitä hänen ulkonäöstään.

Minusta hän on asiansa osaava juontaja. Työ on opettanut tekijänsä. No hänhän on kaunis toimittajien silmissä. Eivätkö he saisi tuda näkemystään esille? Tämä Pimiä kertoo opettavansa suomalaiset kokkaamaan? Ymmärrän jos esim Gordon Ramsay sanoisi noin mutta Pimiä, en ymmärrä millä meriiteillä? Jäis nyt kotiinsa ja olis hiljaa siellä hellan äärellä kokkais omaksi ilokseen! Kyllä Vappu lukee näitä sillä eilen kanavalla oli äänessä ja voivotteli miten ihmiset sitä ja tätä.

Tosi asia on että Vappu on ärsyttävä nainen. Kusi nousi päähän kun pääsi naimisiin ja rikkaisiin sellaisiin. Hevosen nimi ja naama. Moukan käytös ja tavat. Jos helvetti on olemassa, siellä riippii tyrkyn tauoton raakunta. Miten jollain voi seisoa sen kanssa?! Kyllästynyt samaan naamaan , siksi en edes katso niitä ohjelmia missä se on.

Niin pilasivat sen mitä tänään syötäisiin siinäkin näköjään. Ja radio novalla torstai ja perjantai. Kyllä mitä tänään syötäisiin oli aiemmin meillä yksi ohjelmasuosikki, ei enään. Pimiä ja Syrjänen ohjelmassa aiheutti sen ettei meillä katsota enään edm ohjelmaa. Kiitos vaan hyvän ohjelman pilaamisesta kikattajalla ja "minä" olen Harri Syrjäsellä. Mikäli entiset kokit Alex ja Aki tulevat takaisin palaamme ohjelman katsojiksi.

Odotellaan ehkä katsojatilastot aukaisevat k-ketjun silmät. Joku ehdotti jopa boikottia edm ryhmittymään. Vappu niin mauton ja ärsyttävä muija. Kusi noussut vielä päähän kun pääsi rikkaisiin naimisiin.

Nuoruus ja raikkauskin ovat menetettyjä kortteja. En ymmärrä miksi vaapulle maksetaan esiintymisistä. Maikkarin ja novan ohjelmien juontajat nykyään surkeita. Tykkäsin ennen Mitä tänään syötäisiin -pätkistä.

Siinä oli hyvät ja selkeät ohjeet ja kaikki. Sitten tuli uudistus ja Syrjänen ynnä Pimiä "uusina kasvoina" sähläämään. En kestä Pimiän kiekuvaa ääntä. On kuulemma ihan kouluttautunut radioalalle. Mutta kun ääni ei sovi radioon eikä naama televisioon. Varmaan ihan kelepo kotikokki, mutta tyrkyn ainesta.

Samaa mieltä kuin edelliset, ohjelma siirrettiin Emmerdalen perään ja siellä saa pysyäkin. Aki ja Alex oli hyviä, kovasti kaipaan. Suomessa valmistuu vuosittain paljon hyviä kokkeja. Miksi kokit Aki, Alex ja Harri eivät liputa heidän puolesta? Joku nuori lupaava kokki saisi näkyvyyttä ohjelmassa ja loisi uskoa nuoriin.

Pimiällä riittänee töitä muutenkin Naama kiinni kateelliset ämmät, sillä kun olen vaimoni kanssa, niin ajattelen Vappua ja hommaan tulee lisää vipinää. Viimeisin Pimiän temppu pussaili jonkun eukon kanssa. Hän on ollut taas liikaa esillä, ettei olisi tulossa maikkarille uusi kokkiohjelma. Julkisuudessa on pysyttävä keinojs kaihtamatta. Ehkä se julkisuus on kuin huume. Kerran kun jää koukkuun, lisää on saatava vaikka mummonsa myymällä.

Säälittävän surullista mutta niin totta! Niin karsea muija, no mies seikkailee yhden kauniin naisen kanssa. Apua, kikattaja avautuu taas aikakausilehdessä. Rukoillaan ettei tuo enteile ohjelmaa MTV3-kanavalle. Ihte en vihaa herkästi ihmisiä joidenki luonteenpiirteiden takia. Hänen hersyvä nauru on ihanaa. Ja nainen on oikea nainen eikä mikään fitnes riekku. Vappu on hyvä juontaja ohjelmassa, kuin ohjelmassa. Alkuaikojen naurun räkätys on loppunut ja suhtautuu asiallisesti ohjelmissaan.

Ei voi mitään mielikuva elää niin voimakkaana ettei voi katsoa ohjelmia jossa on Pimiä. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Täällä kans niin vahva mielikuva räkättäjästä ettei katsota ohjelmia joissa tuo on. Ja täällä, kanava kääntyy AINA jos tuon naama tai ääni kuuluu.

Ei jaksa samaa jatkuvasti. Se uusi nuori naiskokki MitäTänäänSyötäisiin -ohjelmassa on kiva. Ei kälätä, ei kikata vaan on hyväntuulinen mukavalla tavalla. Naama ei ole kulunut vielä ja on ammattilainen, Vappuhan on vaan kokkailun harrastaja. Iltalehdessä oli otsikko, että Vappu Pimiä on päässyt raskauskiloistaan ja on nyt tavoitepainossaan! Ketä kiinnostaa paljonko Pimiä painaa ja mikä on hänen tavoitepainonsa!!!! Unohdin ihan tärkeen uutisen, Veitola on vaalennuttanut tukkansa!!!!!!!!!!!

Sinua näkyy kiinnostavan, kun siitä on oikein kommentoitava täällä. Ei kiinnosta pätkääkään, sinulla on huono päättely kyky. Aukaisin koneelta iltalehden sivun lukeakseni päivän uutisia, niin siinähän se Pimiä uutinen oli. En voi tietää etukäteen mitä lehdessä lukee! Ei lähde ruudusta kulumallakaan. Hänellä on komea mökki Salossa. Siellä on kuvattu Vapun valtakunta ruokaohjelmaa. Miksi pitäisi kulua ruudusta pois?

Sehän on hänen työnsä, jonka vuoksi on ruudussa. Läski se pimiä on aina vaan. Maha pömpöttää ja lihavat reidet. Sen ukko on nyt joku pörssimiljonääri niin eikö se Emäntä vois jo jäädä kotirouvaksi sopan keittoon ja unohtaa tv-julkisuuden. Niitä kun on sellaisiakin henkilöitä, jotka haluavat tehdä töitä. Näkyy se ehtivän niitä soppia keitteleen työn ohellakin. Kohdista katkeruutesi näihin kotiäiteihin, jotka työttöminä huippukoulutettuina elävät valtion tuilla.

Onko Pimiän ihan oikeesti miljonääri, mistä hä ne miljoonat on tehnyt? Hänen isänsä oli aikoinaan kepulainen Kelan pääjohtaja. Ikkunattoman työmaakontin ainoa sisustus oli vaaterekki ja meikkipöytä. Aivan, hän oli töissä. Pimiä oli taas nukkunut puolentoista tunnin päiväunet, jotta jaksaisi juontaa pian alkavan Big Brother Extran. Lähetyksen jälkeen hän ajoi kaksioonsa Helsingin Kal­lioon, meni nukkumaan ja heräsi aamulla puoli viideltä juontamaan aamuradiota neljäksi tunniksi.

Sitten hän suunnitteli seuraavan aamun lähetyksen ja ajoi jälleen Espoon Kivenlahteen teollisuushalliin, jossa BB: Sama rumba toistui jokaisena arkipäivänä koko syksyn.

Länsiväylää ajaessaan Pimiä suunnitteli häitään, soitteli pitopalveluihin ja kukkafirmoihin. Vuoden syksy oli Pimiän elämän hulluin työjakso.

Se ei kuitenkaan päättynyt romahdukseen tai oivallukseen siitä, miten elämässä tärkeintä on auringonpaisteen ihasteleminen mökkilaiturilla. Ei, sillä työ tuottaa valtavaa tyydytystä ja on suuri osa hänen identiteettiään. En tuon ikäisenä varmaan tiennyt, mitä burnout tarkoittaa. Kyllähän sitä jaksaa tehdä kuusitoistatuntista päivää, jos saa nukkua kymmenen tuntia.

Pimiä uskoo vahvasti siihen, että intuitiota pitää kuunnella.

Vappu pimiä alastonkuvat komea mies -

Saisi vetäytyä jonnekin muualle pois ruudusta, pilaa näkymät. Ennen oli ellen jokikunnas joka paikassa ja sain tarpeekseni. En viitsi katsoa enään yhtään kokkausohjelmaa tai muutaman ukon puhelua tulen äärellä! Olin epätoivoinen kokeilla lähes kaikkia mahdollisuuksia tehdä rahaa internetissä ja huomasin todistajansa yhdestä herra Adrienne Lucasta siitä, kuinka hän sai lainansa lainanantajalta täällä internetissä nimeltä Alden Moore Loan yritys ja hän kirjoitti heidän aitoista palvellut palvelut, tunsin henkeni raikasta ilmaa, ja päätin antaa heille kokeilun. Kyllähän sitä jaksaa tehdä kuusitoistatuntista päivää, jos saa nukkua kymmenen tuntia. Iltalehdessä oli otsikko, että Vappu Pimiä on päässyt raskauskiloistaan ja on nyt tavoitepainossaan!

Vappu pimiä alastonkuvat komea mies -

Lähetä juttuvinkki ja tienaa tonneja! Mulla sama reaktio Korisevasta, ei vaan jaksa sitä hekotusta ja junttilookia. Inhoan hänen tyyliään, olemustaan ja ulosantiaan. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. vappu pimiä alastonkuvat komea mies

Elokuvat Videot Arkisto Aiheet. Nelostiellä kuuden auton ketjukolari — ruuhkauttaa liikennettä pohjoisen suuntaan Juhannuksen junaliikenteessä useita myöhästymisiä — puita kaatui junaradalle Savossa.

Vappu Pimiän rakas on komea liikemies. Mainos   uutinen jatkuu alla. Diili-Mira lyttää mieskilpailijat Tanssii Tähtien Kanssa: Näin Jethro yllätti muut tanssitähdet - katso kuva! Olipa kerran elämä Lue lisää aiheesta Pimiä Vappu. Erohuhuissa vellonut Victoria Beckham jakaa ylistyssanoja miehelleen: Entinen Miss Britannia löydettiin kuolleena vuotiaana — kamppaili masennuksen kanssa. Kuka on unelmiesi juhannusheila?

Näin Angelina Jolien ja Brad Pittin ero etenee — tilanteesta tihkuu lisätietoa. Ronaldon mallirakas käynnisti kihlaushuhut — esitteli valtavaa sormusta katsomossa. Traagisesti kuolleen räppärin muistotilaisuus äityi väkivaltaisuuksiin — poliisi puuttui tilanteeseen. Reijo Kallion puoliso muistelee pariskunnan pitkän yhteisen taipaleen alkua: Prinssi Louisin ristiäispäivä julkaistiin — yhteys herttuatar Meghanin salaiseen kastetilaisuuteen.

Liikemies Teemu Huhtasen kanssa naimisissa oleva Vappu julkaisi viime kesänä romanttisen yhteiskuvan perheen lomalta, jossa hän kuherteli miehensä kanssa. Vappu Pimiä kuherteli aviomiehensä kanssa — kuva! Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!

Toggle navigation Tilaa Seiska. Lähetä juttuvinkki ja tienaa tonneja! Tilaa Seiska Lue Digilehteä. Kuuminta juuri nyt Suloisen pehmeät kuvat: Tällainen on Ähtärin pandojen juhannus - kilokaupalla bambua!

Selviytyjät-kuvauksista palannut Lola Odusoga opastaa lapsiaan some-käyttäytymisessä: Hittisarjojen grand old ladylla Betty Whitella yli 70 vuoden tv-ura ja yhä porskuttaa täysillä - Tyttökullat-kollegoilla kovempi kohtalo!

Sitten voi telkkarin viedä vintille Lipeälampi on kääpiö ja Pimeä on valas. Valas on liian upea nisäkäs verrattavaksi käkättäjä Pimiään. Rahvaanomainen pimee ei ole mikään silmänilo, saati älynjättiläinen. Ihme että joku mies on saanut raskaaksi. Kanava vaihtuu kun vilauskin raakkuvasta muotopuolesta Anna Tytti ja Hani Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ei tarvitse jaksaa eikä niitä ohjelmia katsoa. En minäkään vaivaudu, vaan vaihdan televisiokanavaa. Vappu on niin passé ollut jo aikoja sitten sorry vaan.

Mulla sama reaktio Korisevasta, ei vaan jaksa sitä hekotusta ja junttilookia. Myös tämä väite että kaikki jotka kys laulajaa kritisoi on kateellisia vie viimeistään " voimat ". Vapun naapureilla kerrostalossa on kivaa, kaakatusta riittänee Pimiä on varmaan sanavalmis ja ammattitaitoinen, mutta en jaksa enää yhtään kuunnella saati katsella. Tulee joka tuutista tv: Hyvät ohjelmat jää katsomatta pimiän takia. Eikö suomessa ole muita naamoja juontajaksi.

Yksi ja sama joka ohjelmassa niin että katsojat antavat kohta ylen. Ennen oli ellen jokikunnas joka paikassa ja sain tarpeekseni.

Ei enää yhtään kiitos Kohta en avaa enää koko televisiota. Ei kiinnosta pätkääkään pimiä TTT, pimiä laittaa ruokaa, pimiä tekee pinnallista ja tyhjän päiväistä talk showta Siis kenen mielestä toi on hyvän näköinen??? Selvästi rumemman kuin hyvän näköisen puolella. Ja selvästi keskivertoa naista rumempi. Vappu varoo selvästi kuvissa sivuprofiiliä, joka onkin poikkeuksellisen ruma.

Hyvän ruoan ystävänä ostin juuri Vapun reseptikirjan ja olen kokkailemassa itämaista nyhtöpossua. Reseptit jo itsessään saavat veden kielelle, mutta niin saa Vappukin!!

Possupaistiainesta niin kirja ja kuin tekijänsäkin. Oli näköinen miten vaan mutta vapun miehellä on hilloa. Ihme kun tuollaisen vapun otti. Ex daamin missi kanssa tuli ero. Kumpikohan on "pomo" kotona Ei mikään ruusu tuo kaakattaja. Vappu on kunnon mature! Himottava milf josta kehkeytynyt kunnon riipputissi, uuhh! TV kanava kääntyy heti jos ohjelmassa on Pimiä, Kataja, Loiri. SAma täälä etenkin Loiri ja Pimiä pakottavat vaaihtamaan kanavaa. Mikä saatana näitä kyörää joka ohjelmaan.

Voiko olla tökerömpää ohjelmaa kuin tekemällä tehty Loirinuotio? Eiköhän nää kaikki inhokit olleet Rotkon ruutuun vaatimia. Syitä voi jokainen arvailla? Toivottavasti inhokit, kuten Pimiä, lähtevät samalla oven avauksella Rotkon kanssa. Rotkohan sai kenkää hiljattain.

Pimiä kaakattaa ja räkättää kohta joka ohjelmassa. Pimiä kokkaa, Pimiä,tanssii, Pimiä juontaa sitä ja tätä, Pimiä,talkshowemäntänä. Tekee mieli heittää tv seinään jos eksyy samalle kanavalle räkättirastaan kanssa.

Poistan kohta kolmosen kanavalistalta. Rotko sai lähteä, koska ei saanut tappiollista firmaa nousemaan suosta. Tarvittiin parempi mies tilalle. Kyse ei siis ollut Rotkon henkilökohtaisesta persoonasta, vaan siitä että oli kykenemätön tehtäviinsä. Suomessa samat naamat eri ohjelmissa onneksi on kanavia joista valita.

En viitsi katsoa enään yhtään kokkausohjelmaa tai muutaman ukon puhelua tulen äärellä! Sivukuva kertoo todellakin kaiken vanha käytetty milf http: Taas tulossa kokkiohjelma kera räkyttäjän.

Tiedän jo ohjelmaan tulevat vieraat eli kataja, leppilampi, pääskysaari, enbuske hoh hoijaa en tule katsomaan yhtä ainoata jaksoa tuota ohjelmaa.

Onneksi Frii Kanavakin näkyy jo. Friillä sitä onkin ohjelmaa, kuinka toiset tappaa toisiaan. Hei eiks oo pikkusen ala-arvoista arvostella toisen ulkonäköä tuolla lailla, kuinkakohan monella tänne kirjoittaneella on kaksoisleuka, riipputissit jne jne.

Pimiä on sanavalmis, suorissakaan lähetyksissä ei jää sanattomaksi. Totta on se että aina samat ihmiset esillä, mutta ilmeisesti kansaa kuitenkin kiinnostaa. Kanavaa voi vaihtaa jos ei kiinnosta. Se on enemmän, kuin pikkuisen ala-arvoista. Näistä arvostelijoista huomaa iän. Ovat vielä keskenkasvuisia typsyköitä. Miten niin sanavalmis kaikissa suorissa lähetyksissä mokailee yksinkertaisimmatkin juonnot ja nauraa kätkättää päälle reittä pitin noussut turhis ei tulis ikävä jos poistuis kokonaan iltoja pilaamasta.

Rahvaanomainen räkättäjä tämä Pimee. En panisi edes pimeässä ;-D. Järkyttynyt olen että tää kana pääsee taas kotkottamaan jonku kokkiohjelman mukana. Vieraat sitä samaa tuubaa mitä monissa muissakin ohjelmissa kestotyrkyt taas mukana. On tämä nyt perkele että toi tyhmääkin tyhmempi blondi pääsee taas tekonauramaan ruutuun. Hyi helvetti että v-tuttaa kun siitä ei pääse eroon. Kirjoittajat varmaan hekumoiden toivoo, että Pimiä ja muut arvostellut lukisivat tätä ketjua ja heidän mielipiteitään.

Olen sitä mieltä, että julkkisten pitäisi ehdottomasti, tutustua itseensä kohdistuvaan kritiikkiin, eikä kuolata ainoastaan kehuja. Hän ja monet itsevarman oloiset ja tyrkyt julkkikset. Eivät kestä lainkaan kielteisiä arvosteluja itsestään. Ovat siis väärällä tavalla itsevarmoja, jopa narsistisia.

Siitä johtuu tuo kova tarve tunkea itseään esille joka paikassa ja olla aina suunapäänä. Ehkä juuri tälläinen tyyli inhottaa monia. Pimiäkin reagoi vain kehuihin. Muilta jutuilta sulkee korvat ja silmät ja olettaa kaikkien vain jumaloivan häntä.

Jalat pysyisi paremmin maassa ja saisi itsestään realistisemman kuvan. Jos tutustuisi joskus itseensä kohdistuvaan kritiikkiin. Pitäisikö hänen lopettaa työnsä sen takia, että muutamat eivät siedä häntä. Paljon on muuttunut esiintymisensä ohjelmissa. Ei enää naura "rätkätä", kuten alkuaikoina. Helpompi olisi vaihtaa esiintyjää kuin muokata rahvaanomaisesta vapusta salonkikelpoinen.

Vappuhan ei niitä kehuja kauneudestaan kirjoita, vaan nehän ovat toimittajien mielipiteitä hänen ulkonäöstään. Minusta hän on asiansa osaava juontaja. Työ on opettanut tekijänsä. No hänhän on kaunis toimittajien silmissä. Eivätkö he saisi tuda näkemystään esille?

Tämä Pimiä kertoo opettavansa suomalaiset kokkaamaan? Ymmärrän jos esim Gordon Ramsay sanoisi noin mutta Pimiä, en ymmärrä millä meriiteillä?

3 thoughts on “Vappu pimiä alastonkuvat komea mies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *