Se maksoi maltaita kun tilasin sen mutta on kyllä ollut arvoisensa, pestynäkin näyttää kuin uudelta. Mieheni tulee taakseni ja puristaa rintojani himokkaasti, tunnen miten hänellä seisoo. Hänellä ei ole muuta kuin alushousut ja t-paita, joten seisokki tuntuu selvänä, vaikka se ei olekaan mitenkään erityisen iso, melkeinpä päinvastoin. Silti usein kovana ja aina valmis tarvittaessa, juuri oikeanlaisia ominaisuuksia. Eteisessä laitan mustat saapikkaat jalkaani ja niiden kahden tuuman korko tekee minusta miestäni sentin pidemmäksi.

Olen muutenkin yli senttiä ja korot korostaa sitä, vaikka en lopulta mitenkään erityisen pitkä nykypäivänä olekaan. Tarkistan vielä huulipunan ja laitan kännykän käsilaukkiin, joka sekin on musta. Lähestymme terminaalia mieheni autolla, olemme hakeneet Tarjan kotoaan matkalla. Mieheni kiroaa liikennettä, porukkaa on näköjään muitakin liikkeellä.

Tarja kertoo että punainen laiva on suosittu turusta nykyään, kun on uusin ja siistein ja eniten aikuiseen makuun. Mieheni nostaa laukkumme takaluukusta ja pikaiset suukot toivottavat meidät matkaan. Mieheni sanoo kertaa vielä hakuaikataulun huomiseksi ja kerron että viestitellään siitä sitten.

Tarja odottaa vaalean ruskeassa villakangastakissaan, kun minulla itsellä on tumman punainen vastaavan oloinen takki, jotain väriä muuten mustaan olemukseeni. Olemme tunteneet Tarjan kanssa jos hyvän aikaa, sinkkuvuosista saakka.

Tulimme jo aikanaan tosi hyvin juttuun ja jossain vaiheessa menimme ja tulimme yhdessä. Olemme aina jakaneet oikeastaan kaiken, niin murheet kuin ilotkin, mutta elämämme ovat vieneet eri suuntiin. Tarjalla on eroprosessi menossa joka on jo toinen hänelle, siksi kai tämä reissumme tuleekin juuri sopivaan tarpeeseen meille, saamme jutella senkin asian paremmaksi. Tarja on minua vajaan kymmenen senttiä lyhyempi, kaunis aito blondi, viljan värisillä hiuksilla. Kroppa on kunnossa, ei siis xl kuten minulla, vaan urheilullinen mutta muodokas, hyvässä kunnossa yli nelikymppisenä.

Terminaalissa istumme nauttimaan lasit kuoharia, juttelemme koko ajan ja molemmat huomaamme miten olemme tätä kaivanneet. Tilaamme vielä toiset, maistuukin niin tosi hyvälle. Aika vilahtaa nopeasti hyvässä seurassa ja pian huomaamme olevamme putkessa matkalla laivaan.

Komea nuorimies toivottaa meidät laivan aulassa meidät vastaan, hymyilen hänelle ja hän vinkkaa silmää takaisin, vau mietin itsekseni.

Tuntuu hyvälle saada tuon kaltaista huomiota. Huonettamme siivotaan vielä ja odotamme käytävällä. Keltapaitainen siivooja häipyy kärrynsä kanssa eteenpäin ja pääsemme hyttiin.

Yllätys on molemmille se että hytti on parivuoteellinen, kun molemmat olimme siinä uskossa että se olisi perinteinen hytti neljällä vuoteella. Emme pistä asiaa pahakseen, tässä hytissä on ikkuna, joka sekin oli yllätys. Eikä parisänky kahdella ystävälle ole mikään este. Tarja jää kaivelemaan laukkuaan kun minun täytyy mennä helpottamaan oloani, kuoharit tekivät tehtävänsä. Ahdas vessa tuoksuu pesuaineelle, joka minulle on hyvä asia, vaikka en erityisen bakteerikammoinen olekaan, niin hotellit ja muut vastaavat tilat ovat minusta hiukan likaisia paikkoja.

Istun pytylle ja pissaan, helpottaa oloa kummasti. Korjaan samalla meikkiä siellä ollessa ja fiksaan hiuksia, vaikkei niissä kummassakaan mitään varsinaista vikaa olekaan.

Päällään hänellä on musta aika lyhyt hame ja siihen harmaa paitapusero, tyylikästä ja sopivat hänelle tosi upeasti. Tarja vastaa myöntävästi ja samalla sovittaa jalkoja korkkareihinsa. Tarja on sitä mieltä että ensin mennään maistamaan ainakin yksi, todennäköisesti jopa useampi, ehtii sinne kauppaan sitten myöhemmin, viimeistään huomenna. Tarja menee varaamaan pöytää ja minä tiskille. Odotan vuoroani ja luen drinkkitarjouksia mainostelineistä.

Mojito, sellaiset tilaan, vaikka tunnen jo miten krapulan kivistää huomenna päätäni. Mutta nyt on vielä tämä päivä, se on sitten huomenna mietin hymyillen. Tuon juomat pöytään ja molemmat toteamme ne onnistuneiksi. Oikeastaan jopa niin hyväksi että pillillä imien ne ovat enää jäämurskaa täynnä vaikka juuri vasta aloitimme.

Tarja lupautuu hakemaan toiset samanlaiset. Jään katselemaan kun bändi aloittaa soittamaan cover kappaleita. Tuttu kappale ysäriltä soi hienosta ja itsellä alkaa fiilis olla korkealla. Tarja saapuu juomineen, mukana myös pari kappaletta nuorempia miehiä. Tyypillistä Tarjaa mietin, tiedän että hänellä on hiukan puutetta ja tiedän että hän pitää nuorista miehistä, mutta en olisi uskonut että jo tässä vaiheessa hän ottaisi seuraa.

Miehet istuvat ja esittäytyvät, Niko ja Dani. Miehillä on isot tuopit olutta joita maistelevat. Ihan komeita molemmat, mutta varmasti alle kolmekymppisiä. Vaaleampi Niko on selvästi Tarjan mieleen, Dani on enempi hiljaa ja katselee ympärilleen. Miehet hakee meillä kolmannet mojitot ja uudet tuopit olutta itselleen. Selviää että herrat ovat työporukan kanssa matkalla, osaston risteilyllä.

Molemmat ovat insinöörejä, joka itse asiassa jotenkin huokuu olemuksestakin, hyvällä tavalla. Tarja saa päähänsä että voisimme mennä syömään jotain ja tajuan itsekin että herranen aika eihän olla mitään haukattu. Miehet tarjoutuvat mukaan ja Tarja liimautuukin Nikon kainalaloon kun menemme kohti kuppilaa. Istumme syömme, itselleni otin katkarapusalaatin ja valkkaria. Tunnelma on muutenkin rennompi kun ei tarvitse huutaa, bändin meteli oli hallitseva peräosan ravintolassa.

Miesten matkaporukasta tulee porukka miehiä pöytämme ääreen, saan kuulla tyyppiliset pikkutuhmat vihjailut seuran löytymisestä, vaikka enempi miehet heittelevät niitä toisilleen. Tarja ja Niko istuvat lähekkäin ja arvaan jo mihin se johtaa.

Vastaan myöntävästi ja jatkan kysyen että mitenkä niin. Mies ihmettelee ettenkö tunnista häntä, johon sanon että en vaikka kun häntä katselen niin jotain tuttua miehessä kyllä on. Samassa tajuan, aivan niin Jukka, teini-iän yhden poikaystävän isoveli, kymmenisen vuotta minua vanhempi. Jukka näkyy kasvattaneen viikset, jotka normaalisti eivät minua miellytä mutta hänelle ne jotenkin sopii. Hän on pitkä jäntevä mies, luonnostaan hoikka lähes mustilla hiuksilla.

Jukka käskee meitä tiivistämään ja istuu viereeni. Perhana sua, etkö meinannu muistaa mua? En kyl tunnistanu, vaikka et kauheesti oo ees muuttunu Mä huomasin sut heti, tunnistin heti sut vaikka olikin vaatteet päällä Jukka nauraa tuon sanoessaan.

Vaikka hän oli veljeään vanhempi silloin hän vietti paljon aikaa kotonaan, heillä kun oli maatila. No ei sun tyyli ainakaan oo muuttunu, edelleen samat jutut puheessa ja mielessä Perhana Katja, etkö muista että sun piti alkaa oleen mun kanssa kun jätät sen Pasin, eks muista kun sovittiin Tosiaan muistan äkkiä, se oli loppu aikoja kun seurusteltiin Pasin kanssa, suhteemme kesti vajaan vuoden, kun juotiin porukalla ulkorakennuksessa juomia.

Pasi oli jo nukahtanut ja sitä ennen olimme riidelleet rajusti, Pasi oli mustasukkaista sorttia. Oli siellä muutakin mutta taidettiin jokunen suudelma jukan kanssa vaihtaa mutta ei sen enempää vaikka Jukka kovasti yrittikin. Hei, siitä on yli 20 vuotta aikaa, ei se ajasta ainakaan ollut kiinni Naurahdan ja mietin että ehkä jotain olisi voinut tapahtuakin, ei ehkä mitään vakavaa mutta ainakin jotain peuhaamista, mutta se olisi ollut Pasille väärin tehty. Jukalla oli naistenmiehen maine silloin, eikä ollut ns sitoutujan maineessa, vaikka ainakin yhden lapsen oli jo siihen mennessä yhden kylän tytön kanssa tehnyt.

Mitä Pasille muuten kuuluu? Asuu Vantaalla perheensä kanssa, meni ammattikoulusta tekuun ja on nyt joku pikkupomo No hyvä, Pasi olikin aina tosi tunnollinen.

Mitäs sä, vaimo ja liuta lapsia varmaan vai? Pari exää juu ja liuta lapsia ihan oikein, miten sulla Kerron reilun kymmenen vuoden liitosta ja kolmesta lapsesta. Jukka kyselee kaikenlaista ja juttu luistaa aika hyvin. Jopa niin hyvin että en aluksi edes huomaa miten olemme jääneet neljästään, minä ja Jukka sekä Tarja ja Niko. Tarja ja Niko suutelevat kiihkeästi ja Nikon käsi puristaa Tarjan rintoja.

Mitäs sanot Tarja, jätetäänkö nuoripari tutustumaan toisiinsa ja mennään me drinkille vaikka karaoke baariin. Mikäs siinä Tiedän mihin Tarjan tie tästä vie joten Jukan juttuseura ei ole ollenkaan huono ajatus. Hei Tarja, me käydään drinksulla Jukan kanssa Tarja sanoo että se passaa kyllä, he kuulemma menevät drinkille Nikon hyttiin.

Naurahdan sille ja Tarja nauraa takaisin, Nikon keskittyessä Tarjan rintoihin. Jukka tuo meille Mojitot, joihin olen tykästynyt. Maistan omaani ja se maistuu erilaiselle kuin edelliset, ehkä täällä karaoke baarissa on eri aineet, vaikka ihan suun mukaista se vielä on tämäkin. Juttelemme kaikenlaista vanhoista ajoista, vertaamme tietoja vanhan kotipaikkamme asukeista.

Vaikka ei se Jukalle vanha ole, selviää että hän asuu edelleen kotitilalla, vanhalle parille on rakennettu uusi hirsitalo sivummalle. Olet vieläkin ýhtä kaunis kuin silloin No äläs nyt, en kyl oo No totta… et ookaan, oot kauniimpi Jukan sanat on mukavia vaikka tiedän ne vain sanoiksi ja jopa flirtiksi. Sellainen se on aina ollut, ei se naistenmiehen maine tyhjästä tullut. Jukka hakee toisen mojiton minulle ja itselleen ottaa lonkeron. Epäilen ääneen baarimikon taitoja tai aineita, tämä on edellistäkin heikompi suoritus, kitkerä ja kuivan makuinen.

Jukka sanoo sen varmasti johtuvan siitä että kunnon mojitossa on lime ja tässä sitruunaa mukana ja asia tuntuu minusta aika loogiselta. Mun pitää mennä puuteroimaan nenääni Tuun sun kans, munkin pitää mennä Menemme etsimään vessoja mutta naisten vessassa on jotain remonttimiehiä, vain miesten wc on käytössä ja sinne on jono ulos saakka. Oi perhana, miks juuri nyt Voitais mennä mun hyttiin Jukan ehdotus sisältää ilmeen joka on tulkittavissa monin tavoin mutta ainakin siinä on taka-ajatusta mukana.

Mun hytti on tässä ihan lähellä, voidaan sinne vessaan Sanon tämän koska jostain syystä oma hytti tuntuu turvallisemmalta kuin vieraan miehen hytti, ainakin se on sovinnaisempi, miltä se nyt näyttäisi jos tulisin vieraan miehen hytistä.

Horjahdan käytävällä ja epäilen merenkäyntiä. Jukka nauraa että meri on ihan tyyni, taitaa olla jostain muusta nyt kyse. Tarkista lipusta hytin numeron varmistaakseni sen ennen kuin yritän avata lukon.

Ovi aukeaa ja heitän käsilaukun sängylle ja meen vessaan. Tulen ulos ja Jukka istuu sängyllä, hän on siirtänyt Tarjan matkalaukun lattialle. Tuu istuun mun viereen Ei…ei kun mennään vaikka takasin Tuu ensin tähän vähän Jukka taputtaa sänkyä.

Mietin, hiukan heikottaa ja silmissä pyörii joten ehkä voisin istahtaa hetkeksi. Jukka taputtaa taas ja tällä kertaa istun hänen viereensä. Jotenkin meni päähän kun tultiin tänne hyttiin, oisko täällä huonompi ilmanvaihto tai jotain Se voi olla, paljon mahdollista, sun kannattais juoda vaikka vettä Mietin että olisi pitänyt mennä taxfreehen ja ostaa muutama pullo vettä, olihan siitäkin juttua.

Jukka sanoo että kyllä se ohi menee kunhan hetken istun. Myönnän asian ja ihan hyvä että hiukan huokaisee välillä, kellohan on vasta puoliyö. Jukka juttelee koko ajan jotain ja vastailen vain lyhyesti. Jutut menevät laidasta laitaan, mutta kun Jukka kertoo siitä miten hän joskus vakoili minua ja Pasia kun olimme sängyssä, alan kuuntelemaan tarkemmin.

Hän kertoo että oven raosta useinkin katseli kun naimme Pasin kanssa. Kuulemma oli hiukan säälinyt minua kun olin joutunut tyytymään Pasiin. Ihmettelen että miten niin tyytymään, johon Jukka sanoi että hänellä olisi ollut paljon parempaa annettavaa. Naurahdan asialle ja sanon että tyypillistä miesten juttua. Jukka sanoo että varmaankin on sitä mutta hän on tosissaan. Ei se pikkuveljen touhu mitään kehuttavan näköistä ollut, sanotaanko näin että sun kaltainen rotunainen olisi kaivannut oikean miehen käsittelyä jo silloin Muistelen asiaa ja kieltämättä, olihan Pasin otteet haparoivat koko aikana kun seurustelimme ja kokokaan ei ollut mitenkään mainittava, mutta ei ole miehellänikään keskivertoa kummempi.

Ajattelin sen menevät nuoruuden kokemattomuuteen jo silloin ja ne nopeat laukeamiset jännityksen piikkiin. Sanon Jukalle että kukaan ei ole seppä syntyessään. Jukka myöntää asian mutta kertoo että se onkin sitten eri asia miten sepän hommissa kehittyy ja joillakin sepillä on vielä työkalukin sen verran iso että vaikka nuijisi hiukan huonomminkin niin silti tulee jälkeä.

Jukka nauraa jutulleen ja vastaan siihen että enemmän se taidosta on kiinni. Uskallatko todistaa sen Ai minkä? Jukka kertoo että jos hän näyttää oman sepän työkalun niin olisinko edelleen sitä mieltä. Sanon että antaa olla työkalut pakissa vaan. Jukka katsoo mua ja nousee seisomaan. Avaan farkkujen vyön ja napin. Hei kuules nyt, eiköhän tää riitä No pistän piiloon jos et tykkää Katson miten Jukan siniset farkut putoaa nilkkoihin.

Kirjoituksesta ainakin oppii sen, että on se todellakin helppoa naisille saada halutessa vaakamamboa koska kaikki kolme "ehdokasta" olivat valmiita hommaan, jonka lisäksi oli vielä kaikki ne miehet jotka tekivät aloitteita ja saivat kylmää kättä. Vähän eri juttu keskivertomiehellä joka pääsee ehkä panemaan kerran hyvänä vuonna vaikka hengailisi baareissa joka viikonloppu, kännissä tai ei. Mutta ainahan löytyy jotakin mistä voi valittaa En ole pannut moneen vuoteen, kärsin korkeanpaikan kammosta.

Huipulla tulee on tapana sanoa. Olen jo miehen isässä, mutta tarina on pitkä ja opettavainen. Olin Omaishoitaja isolla O: Pesin ja suihkutin munat sekä takapuolen, monta kertaa! Ajattelin käydä kirkossa, etsiä seuraa ja kosia naista, mennä naimisiin ja harrastaa seksiä parisuhteessa, rakastella tyttöystävää, mutta en vain käy enää baareissa enkä risteilyillä.

Olen väsynyt tähän yhteiskuntaa, en katso televisiota, kuuntelen vähän radiota, luen harvoin lehtiä, suffailen netissä deittipalstoilla joskus ja etsin seuraa, mutta en sitä saa, sitä naista jonka halua. Entäpä jos olisi yrittänyt hakea seuraa ihan vaan baarin ulkopuolelta?

Ei liene mikään suuri yllätys, että laivan yökerho on täynnä umpikännisiä juntteja Monia kohtia jäi häiritsemään tässä kertomuksessasi! Ensinnäkin se, että kerrot kuinka 'joiden lähteiden mukaan seuranhaun pitäisi olla naisille helppoa! Et ehkä huomaa, mutta kyllä lähipiirissäsi olevat miehet ovat sinua piirittäneet, minä piirittäisin ainakin. Sanot, että risteily-yökerhomaisema ja baarit eivät ole sitä parhainta seuranhakupalstaa Ja miten niin ei siis naisille?

Käytännössä katsoen jos lähestyt miestä ja sanot hälle haluavasi häntä ja pyydät mukaasi, niin todennäköisesti lähtee. En tässä yritä sanoa, että jokainen mies, mutta suurinpiirtein jokainen, joka pitää sinua vähänkin haluttavana ja on vapaa lähtemään. Yleistyksiä, mutta kuitenkin viite antaa myöten tulkinnalle iän tuomista heikkouksista miehisyyteen. Minä, tai kukaan kavereistani, emme ole kokeneet erektio-ongelmia alkoholin takia. Varsinkaan niin useasti elämämme aikana, että voisimme ruveta vetämään johtopäätöksiä humalatilamme johdosta.

Kielisuudelmat ja huokaukset ja korkokengät? Miten korkokengät liittyy juomiseen ja raiskaukseen? Vai onko tässä jäänyt lauseita kirjoittamatta ja jonkinlaisia metaforeja ymmärtämättä?

Plus kuitenkin, olit jo suudellus ja huohotellut, todennäköisesti oli siinä vähän hiplailuakin ja käsikopeloa, että vähintään hyväksikäyttö jo siinä. Se meni jo aivan oikein. Ensi kosketus, selvitys ja pano, sekä no har feelings after, ennen kaikkea tylsyys on vittumaista! Totaalinen kännitila on huono asia, myönnettäköön, mutta baarista puolen yön jälkeen lähteminen on käsittääkseni vain sopimuskysymys.

Olen kokenut, että se on yleensä naisista johtuvaa. Minä ainakin toivoisin lähteväni siinä vaiheessa kun alkaa tekemään mieli ja kun paineet on purettu niin jos siltä tuntuu, niin baariin voi palata tai jäädä panemaan uudestaan Seksikumppanien spottaamisessa voisin antaa nopeuttavan vinkin: Jos naama miellyttää, mene juttelemaan ja jos vartin keskustelun jälkeen tuntuu fiksulta niin pyydä lähtemään mukaan.

Bileristeilyt ovat ehdottomasti niitä parhaita paikkoja satunnaisen panoseuran hakemiseen. Ongelma on, kuten kirjoittaja itse toteaa "Itselläni ainakin kestää melko kauan spotata ne ihmiset, jotka vaikuttavat sopivilta seksikumppaneilta tai muuten vaan kiinnostavilta ihmisiltä.

Bileristeilyillä meininki on varsin reipasta jo terminaalissa, joten on aivan selvää, että klo 16 aloitetun pämppäämisen seurauksena kaikki ovat puolen yön jälkeen aivan naamat. Sopivan seuran bongaminen pitää aloittaa riittävän ajoissa. Aika nopeasti näkee, onko toinen mukana vai ei ja suorittaa tarvittavat peliliikkeet.

Laivalla kun on se etu, että kämpille hyttiin on niin lyhyt matka, että siellä voi illan aikana pistäytyä niin usein kuin haluaa. Kerran on tullut alkuillasta bongattua kumppani, käyty nusauttamassa, palattu baariin ja loppuillasta haettu vielä toinen. Kommentoisin jotain jos olisin ollut bileristeilyllä tällä vuosituhannella. Mut noin ihan yökerhoistakin voi sanoa samaa.

Jos menee ennen paljon puolta yötä siellä ei ole ketään ja heti puolen yön jälkeen ennen savun ja nykyään lähinnä vanhan viinan haju alkaa olla sitä luokkaa että parhaat viehätysvoimat ilmenevät henkilökunnan suuntaan. Lupasin mennä reilun viikon päästä nauttimaan ilmaisen alkoholittoman drinkin. Mieluummin toki ottaisin sen tekijän. Kylläpäs on negatiivista kommenttia! Käsittääkseni Melissa on absolutisti, joten ei liene mitenkään ihmeellistä jos ei liian känninen seura sytytä.

Siitä tulee helposti vähän sellainen hyväksikäytön maku, ja toisaalta kun ei itse ole humalassa, se humalainen käytös ja viinanhaju ei välttämättä kauheasti sytytä. Itse en havainnut, että tässä jutussa mitenkään liiaksi oltaisiin seksiä, tunteita ja keskustelua sekoittamassa. Jonkin verranhan ne nyt väkisinkin sekoittuu, sillä monesti siihen seksiin vaadiaan edes jonkinlaisia himokkaita tunteita partneria kohtaan. En mää itte ainakaan pysty selvin päin kiihottumaan mistään konttaavasta ja oksentelevasta puliveivarista ja aattelemaan, että "se on vaan seksiä, yökötyksen tunteesta viis": D Tietty hieno homma jos joku oikeasti voi tyydyttää himonsa ihan minkänäköisen ja kuntoisen kaverin kanssa.

Näyttää siltä, että se absolutismi olisi syytä katkaista tai sitten keksiä joku muu laillinen tapa ottaa rennosti ihan hengen tasolla. Nuo avautumiset alkavat olemaan hiukan toistoa siitä miten kaikki on perseestä ja vika jossain muualla kuin itsessä tai "kärsivässä" ryhmässä kun hän ei saa kaikkea mitä haluaa.

Nytkin vika oli muissa, ei esimerkiksi omissa odotuksissa tai vaatimuksissa. Samaa settiä kuin niillä CoDia 8h päivässä vääntävillä mutsinsa kellarissa asuvilla työttömillä kolmekymppisillä jätkillä.

Missä on heidän henkilökohtainen vastuunotto omista valinnoista ja teoista? Mitä tunnepuoleen tulee, täysin ilman mitään tunnelataustahan homma ei etene, mutta se, että odotetaan tilanteessa olevan muutakin kuin silkkaa mäntäleikin kaipuuta on se ansa johon niiin moni astuu että se on jo vähän surullista. Se halus panna ja tottakai kohta riisuttiin hytissä. Noh, ei menny kun hetki ja mies nukahti.

Seuraavalla oli runkkaus ongelmia ja runkkas koko ajan hytissäni. Sillä oli luultavasti jonkin sortin satiaisia. Kollmas riisui vain housut ja tein samoin. Siitä alkoi ihmeellinen seksi. Mies hieroi penistään alapäähäni ja otti käsistäni kiinni ja runkkasi käsilläni! Kommentoi jos haluat panna naisen kanssa! Miksi täällä ihmetellään sitä että tapaus no 2: Melissahan on avoimesti bi ja näinollen tapaus no 2 oli nainen Ja onhan se ymmärrettävää ettei liian humalaista viitsi raahata sänkyynsä. Öööh, bileristeilyllä on selviä ihmisiä?

Toi on vähän sama, kuin menis kirkkoon pokaa porukkaa ja alkais vinkuu et siellä on liikaa uskovaisia ihmisiä. Siis viagra,taikka sen korvaava poskeen parit joraukset ja sen jälkeen vaakamamboa hytissä. Toimii juubassakin ilman ongelmia Moneskohan kertaa tää nyt oli, kun hakkasit päätäsi seinään menemällä selvinpäin hakemaan seksiseuraa ympäristöstä, jossa suurin osa on liian kännissä?

Itsekin olen kyllä absolutisti ja olen ollut sitä jo vuodesta Viimeksi olen ollut laivaristeilyllä abi-risteilylläni vuonna , joten minulla ei ole oikein kokemusta, että miten kännistä se meininki noilla risteilyillä nykyään on. No, okei, vuonna tms. Mutta jokatapauksessa, ihan täällä kuivalla maallakin yökerhoissa pokaillessa kyllä toisinaan jurppii, kun ne naiset, joita lähestyn, sattuvat olemaan niin kännisiä, että niistä tulee esim.

Kieltämättä tälleen miesnäkökulmasta katsoen näyttää siltä, että naisten on helpompaa saada seksiä miehiltä kuin miesten saada seksiä naisilta ja naisia lähestyy miehet useinkin mutta naiset lähestyvät miehiä tosi harvoin.

Mutta eipä se tarjonnan suurikaan määrä paljoo lohduta, jos sen tarjonnan laatu on huonoa esim.

Seksiä ruotsinlaivalla panna porno -

Tarja menee varaamaan pöytää ja minä tiskille. Se ei ole uusi mutta ei kovin vanhakaan. Riisutaan sutkin Jukka auttaa mut seisomaan ja nostaa samalla tunikan pois, katsoo hetken rintaliivejä ja sitten avaa ne samalla kehuen niitä ja minua. Entäpä jos olisi yrittänyt hakea seuraa ihan vaan baarin ulkopuolelta? Laivalla kun on se etu, että kämpille hyttiin on niin lyhyt matka, että siellä voi illan aikana pistäytyä niin usein kuin haluaa. Noilla bileristeilyillä on suurimmalla osalla kuitenkin vaakamambo mielessä, ja ne perseet vedetään vaan, koska ei muuten uskalleta lähestyä vastakkaista sukupuolta. Ei liene mikään suuri yllätys, että laivan yökerho on täynnä umpikännisiä juntteja Nyt on asiallinen kirjoitus. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Jukka sanoo että kyllä se ohi menee kunhan hetken istun. Mies nauraa ja sanoo että mitäs hän sanoi, rahan haaskuuta koko homma, kalliiksi tulee viinan juominen. Ynisen voimakkaasti naimisen tahdissa samalla kun kuulen matalia murahduksia Jukalta. Sinne päästyään hän liuttaa sormet pikkarisaumojen alle ja hivuttaa niitä suomalaista seksiä seksikamera, itse samalla nostan hiukan peppua ylös ja kangas liukuu alas.

Jukka tuo meille Mojitot, joihin olen tykästynyt. Maistan omaani ja se maistuu erilaiselle kuin edelliset, ehkä täällä karaoke baarissa on eri aineet, vaikka ihan suun mukaista se vielä on tämäkin.

Juttelemme kaikenlaista vanhoista ajoista, vertaamme tietoja vanhan kotipaikkamme asukeista. Vaikka ei se Jukalle vanha ole, selviää että hän asuu edelleen kotitilalla, vanhalle parille on rakennettu uusi hirsitalo sivummalle.

Olet vieläkin ýhtä kaunis kuin silloin No äläs nyt, en kyl oo No totta… et ookaan, oot kauniimpi Jukan sanat on mukavia vaikka tiedän ne vain sanoiksi ja jopa flirtiksi. Sellainen se on aina ollut, ei se naistenmiehen maine tyhjästä tullut. Jukka hakee toisen mojiton minulle ja itselleen ottaa lonkeron. Epäilen ääneen baarimikon taitoja tai aineita, tämä on edellistäkin heikompi suoritus, kitkerä ja kuivan makuinen.

Jukka sanoo sen varmasti johtuvan siitä että kunnon mojitossa on lime ja tässä sitruunaa mukana ja asia tuntuu minusta aika loogiselta. Mun pitää mennä puuteroimaan nenääni Tuun sun kans, munkin pitää mennä Menemme etsimään vessoja mutta naisten vessassa on jotain remonttimiehiä, vain miesten wc on käytössä ja sinne on jono ulos saakka.

Oi perhana, miks juuri nyt Voitais mennä mun hyttiin Jukan ehdotus sisältää ilmeen joka on tulkittavissa monin tavoin mutta ainakin siinä on taka-ajatusta mukana.

Mun hytti on tässä ihan lähellä, voidaan sinne vessaan Sanon tämän koska jostain syystä oma hytti tuntuu turvallisemmalta kuin vieraan miehen hytti, ainakin se on sovinnaisempi, miltä se nyt näyttäisi jos tulisin vieraan miehen hytistä. Horjahdan käytävällä ja epäilen merenkäyntiä. Jukka nauraa että meri on ihan tyyni, taitaa olla jostain muusta nyt kyse. Tarkista lipusta hytin numeron varmistaakseni sen ennen kuin yritän avata lukon. Ovi aukeaa ja heitän käsilaukun sängylle ja meen vessaan. Tulen ulos ja Jukka istuu sängyllä, hän on siirtänyt Tarjan matkalaukun lattialle.

Tuu istuun mun viereen Ei…ei kun mennään vaikka takasin Tuu ensin tähän vähän Jukka taputtaa sänkyä. Mietin, hiukan heikottaa ja silmissä pyörii joten ehkä voisin istahtaa hetkeksi. Jukka taputtaa taas ja tällä kertaa istun hänen viereensä. Jotenkin meni päähän kun tultiin tänne hyttiin, oisko täällä huonompi ilmanvaihto tai jotain Se voi olla, paljon mahdollista, sun kannattais juoda vaikka vettä Mietin että olisi pitänyt mennä taxfreehen ja ostaa muutama pullo vettä, olihan siitäkin juttua.

Jukka sanoo että kyllä se ohi menee kunhan hetken istun. Myönnän asian ja ihan hyvä että hiukan huokaisee välillä, kellohan on vasta puoliyö. Jukka juttelee koko ajan jotain ja vastailen vain lyhyesti. Jutut menevät laidasta laitaan, mutta kun Jukka kertoo siitä miten hän joskus vakoili minua ja Pasia kun olimme sängyssä, alan kuuntelemaan tarkemmin. Hän kertoo että oven raosta useinkin katseli kun naimme Pasin kanssa. Kuulemma oli hiukan säälinyt minua kun olin joutunut tyytymään Pasiin.

Ihmettelen että miten niin tyytymään, johon Jukka sanoi että hänellä olisi ollut paljon parempaa annettavaa. Naurahdan asialle ja sanon että tyypillistä miesten juttua. Jukka sanoo että varmaankin on sitä mutta hän on tosissaan.

Ei se pikkuveljen touhu mitään kehuttavan näköistä ollut, sanotaanko näin että sun kaltainen rotunainen olisi kaivannut oikean miehen käsittelyä jo silloin Muistelen asiaa ja kieltämättä, olihan Pasin otteet haparoivat koko aikana kun seurustelimme ja kokokaan ei ollut mitenkään mainittava, mutta ei ole miehellänikään keskivertoa kummempi. Ajattelin sen menevät nuoruuden kokemattomuuteen jo silloin ja ne nopeat laukeamiset jännityksen piikkiin.

Sanon Jukalle että kukaan ei ole seppä syntyessään. Jukka myöntää asian mutta kertoo että se onkin sitten eri asia miten sepän hommissa kehittyy ja joillakin sepillä on vielä työkalukin sen verran iso että vaikka nuijisi hiukan huonomminkin niin silti tulee jälkeä.

Jukka nauraa jutulleen ja vastaan siihen että enemmän se taidosta on kiinni. Uskallatko todistaa sen Ai minkä? Jukka kertoo että jos hän näyttää oman sepän työkalun niin olisinko edelleen sitä mieltä.

Sanon että antaa olla työkalut pakissa vaan. Jukka katsoo mua ja nousee seisomaan. Avaan farkkujen vyön ja napin. Hei kuules nyt, eiköhän tää riitä No pistän piiloon jos et tykkää Katson miten Jukan siniset farkut putoaa nilkkoihin. Harmaat boxerit jäävät kauluspaidan helman alle. Tuijotan hiljaa mitä tulee tapahtumaan. Jukka laskee boxerit alas polviin ja paidan helma peitää paljon edelleen. Pian helma nouse kuin itsestään ja karvaiset kivespussit vilahtavat reisien välistä.

Helma nousee edelleen ja pian niin paljon että iso paljas terska siirtää kankaan pois tieltä kunnen helma jakaantuu kuin tarkoituksella nappien kohtaa peniksen molemmin puolin. Kokoa todellakin on, paksuutta ja pituutta. Erektio on voimakas, suonet rikkovat muuten sileän pinnan kuin pulleina matoina. Koske sitä Etu ja keskisormeni koittavat terskaa ja koko kalu nytkähtää.

Tunnustelen reunoilta ja päästä, kova ja sileä. Jukka huokaisee matalasti ja jatkan samalla tavalla. Terskan kärki reiän kohtaa alkaa kostua, otan sitä hiukan sormiini ja nyt ne liukuvat liukkaasti iholla. Oot ihana, arvasin sen Otan peukalon mukaan ja samalla kun etu ja keskisormi on päällä, peukaloni tarttuu alapuolelta.

Nyt tajuan miten paksu se on, en muistanutkaan miten erilaiselta iso kalu tuntuu kädessä. Menen alemmas käden kanssa, suonikas varsi puristuu käteeni. Puristan sitä voimakkaasti mutta hellästi, heilutan sitä hiukan. Useimmilla miehillä on esinahka tallella joiden kanssa olen ollut, ympärileikattu tuntuu siksi jotenkin oudolta. Nuorempana turkinlomalla sain kokea ensi kerran ympärileikatun. Äkkiä tajuan mitä teen, tähän asti olen ollut jotenkin kuin transsissa.

Irrotan käteni ja vaistomaisesti pyyhin sen sänkyyn. Jukka istuu äkkiä viereeni, iso penis kovana koko ajan. No mikäs sulle tuli, olisit jatkanut teki niin hyvää Hei oikeesti, oon naimisissa En kerro kellään, jos et säkään Katson Jukkaa, tummat viikset lähestyvät kohti minua.

Suljen silmät ja antaudun suudelmalle joka pian muuttuu kiihkeäksi kielisuuteluksi. Jukka taitaa minua makuulle ja tunnen miten penis painaa reittäni sekä kylkeä vasten.

Jukka tunnustelee rintojani ja vatsaani joka paikasta. Jokin sisälläni sanoo että pitäis lopettaa ja huutaa sitä että minun pitäisi hävetä itseäni, niin käytökselläni kuin jukan tunnustelusta vartalollani.

Mutta silti se mikä huutaa kovempaa saa minut nauttimaan tilanteesta. Reiteni alkavat hieromaan yhteen hiljaa ja vahingossa käteni osuu Jukan penikseen. Ekalla kerralla en tee mitään mutta toisella tartun siitä kiinni ja puristan sitä pumppaillen.

Jukka nousee ja riisuu kokonaan itsensä. Jäntevä ja karvainen vartalo alasti minun edessä. Riisutaan sutkin Jukka auttaa mut seisomaan ja nostaa samalla tunikan pois, katsoo hetken rintaliivejä ja sitten avaa ne samalla kehuen niitä ja minua. Halusin sua jo silloin, oi että olisimme nauttineet jos silloin Jukka imee nänniä ja puristaa toista kädellään. Kumarrun hiukan ja riisun legginsit nilkkoihin. En saa niitä potkittua pois ja Jukka tajuaa sen. Hän taittaa minut takaisin makuulle ja hellästi ottaa housut pois, jalka kerrallaan pujottaen.

Katson miten isolta hänen kalunsa seisoo suoraan kohdevalon alla. Jukka suukottaa pohkeita ja nostaa jalat yhdessä suorana kattoon päin, samalla suukotellen alemmas polviin ja reisiin. Sinne päästyään hän liuttaa sormet pikkarisaumojen alle ja hivuttaa niitä pois, itse samalla nostan hiukan peppua ylös ja kangas liukuu alas. Sitä myöden kun pikkarit nousee jalkoja pitkin ylös niin Jukka suutelee ihoa jonka kangas ohitti.

Nilkoissa hän tarttuu pikkareihin hampaillaan ja suullaan ottaa ne lopulta pois, pudottaen ne lattialle, mutta sen sijaan ne putoaa Jukan kalun päälle. Jukka avaa minut jalka kerrallaan, kunnes makaan sängyllä alasti pillu auki ja kosteana. Hän kumartuu suutelemaan minua sieltä, ja se tuntuu jotenkin erityisen taivaalliselta. En osaa kuvailla sitä mutta tunsin miten hän jostain syystä osasi löytää juuri oikeat paikat. Suljen silmät ja nautin. Saan orgasmin pian Jukan suuta vasten ja työnnän Jukan kasvoja hiukan pois, jotta saan huokaista.

Hymyilen, ihana tunne kropassa, kun äkkiä tunnen paksun terskan liukuvan sisään. Se työntyy pikku hiljaa kokonaan sisääni ja se löytää tiensä pohjaan asti.

Hetken olemme paikallaan kunnes jukka alkaa hiljaa pyörittämään lannettaan, liike koko ajan laajenee ja voimistuu.

Suutelemme herkästi samalla ja tuntuu että koko maailma on tässä sängyssä tai ainakin tässä hytissä. Rakastelemme näin jonkin aikaa kunnes Jukka nousee pystympään ja tarttuu nilkoistani. Hänen katse on pistävä ja tuijottaa koko ajan silmiini. Kerta kerran jälkeen hänen liikkeensä on voimakkaammat ja pidemmät, kunnes lopulta hän nai minua niin että terska käy melkein ulkona ja painuu taas kokokaan pohjaan asti. Ynisen voimakkaasti naimisen tahdissa samalla kun kuulen matalia murahduksia Jukalta.

Saan taas orgasmin ja tuntuu että Jukka vain kovenee koko ajan. Jukka kääntää minut vatsalleni ja komentaa minua pyllistämään. Nostan pepun ylös ja kuulen miten jukka kehui minua samalla pakaroita puristellen. Varoittamatta hän työntyy sisääni ja alkaa saman naimisen takaapäin. En kestä ja saan taas orgasmin. Jukka puristaa pakaroita ja karjaisee kun samalla hän laukeaa sisääni, monta ruiskausta tuntuu sisälläni. Romahdan vatsalleni ja Jukka kellahtaa viereeni.

Hän suutelee selkääni ja tunnen miten hiukan pehmennyt penis lepää pepun päälläni. Jukka kehuu minua parhaaksi koskaan ja vaikka tiedän että puhuu vain lämpimikseen niin ne tuntuvat hyvältä.

Makaamme siinä ja nukahdamme. Näen kuinka ovi avautuu ja Tarja seisoo siinä hämmästynyt ilme kasvoillaan. Tuijotan vain Tarjaa ja yritän olla irvistelemättä. Jukka nai minua takaapäin niin että kasvoni on ovelle päin, emme juuri ole nukkuneet koko yönä, vaikka ekan kerran jälkeen nukahdimmekin. Ei mennyt kauaa kun jukka suuteli minua joka paiaksta.

Toin kännykän vain lataukseen, meen aamupalalle Tarja sanoo tämän samalla kun laittaa kännykän johdon päähän. Huomaan miten hän kurkistaa taakseni ja katsoo miten siellä menee. Hän sanoo vielä että ei kiirettä, kaikessa rauhassa. Tämä ei ole eka kerta kun Tarja näkee minut touhussa. Jukka pukee sukkia jalkaansa kun tuun suihkusta.

Menen makaamaan sängylle ja huokaisen. Tilanne on hiukan vaivaantunut mutta ei mitenkään mahdoton. Tavataanko vielä En tiedä, en halua miettiä koko asiaa, ei tää on mun tapasta Minusta meillä synkkas niin hyvin että voisit vaikka tulla joskus moikkaan mua, jos ajelet kotiseudullas Ehkä Otan pyyhkeen ja kuivaan hiuksia, pörrötän niitä ja kysybn Jukalta että onko meikkiä jäänyt silmien ympärille. Jukka suutelee minua ja kiittää seurasta, kehuu vielä että olin muistiinpainuva.

Hän nousee ylös ja tarkistaa oman kännykkänsä Saanko ottaa susta kuvan Miksi? Muistoksi En halua että joku tunnistaa mut En kuvaa kasvojasi Mietin sekunnin osan ja avaan reiteni. Jukka kuvaa muutaman kuvan ja pyytää että pyllistän. Käännyn ja levitän pakaraa kädellä, jukka kuvaa koko ajan. Sitten sujahdan peiton alle, totean että eiköhän ne riitä. Jukka hymyilee ja lähettää lentosuukon, kunnes ovi kolahtaa kiinni. Mieheni viittoilee terminaalissa kun laskeudumme alas liukuportaita.

Jukkaa ei näy missään mutta Tarjan Niko on vähän matkaa takanamme. He ovat kuin eivät tuntisi, vaikka vielä jokin aika sitten he olivat hyvinkin tuttavallisia.

Jos siis haluaa nauttia mekaanisen seksin mielihyvästä, niin oma ja toisen persoona pitää sulkea mielestään - siis olla ajattelematta yhtä kaikkein tärkeimmistä puolistaan vähän kuin menisi sirkukseen ja yrittäisi olla ajattelematta klovneja. Siihen vielä tosiasia, että intiimi kanssakäyminen liittyy erottamattomalla tavalla yhteen kaikkein persoonallisimpaan ja tärkeimpään yhdessäolon muotoon eli parisuhteeseen HUOM: Ja tällöin kyse on ystävyydestä eikä parisuhteesta.

Voimme nauttia tästä niin kauan kuin molemmat haluamme, mikä tosin vaatii sekä halun että mielenkiinnon ylläpitoa - eli ulkonäöstään huolehtimista sekä persoonaa, jossa on syvyyttä, ja joka syvenee. Tosin meillä ei ole mitään kiirettä seksiin siinä määrin, kun koemme toisemme mielenkiintoisina. Juuri tästä syystä emme tarvitse alkoholia ja haluamme nostaa jännitteen ja loppuhuipennuksen mahdollisimman korkealle ensimmäisellä kerralla ja kerta toisensa jälkeen.

Myönnän, että viereisen kommenttini jälkikirjoituksessa mainittu "rumba" on hauskaa ensisijaisesti minulle. Jos kuitenkin nostatte sen tykkäämisillä näkyville eli etusivun "suosituimmat kommentit" listalle, niin Melissan on vaikeampi olla vastaamatta haasteeseen - ja tästä väittelystä liikenee hupia ja mielenkiintoa kaikille kiinnostaville ihmisille Kyllä Baareistakin saa jos haluaa, hyvää seksi seuraa.

Itse joskus haen seksiä baarista, en sillain välitä onko toinen kuin kännissä. Ainakin estotonta, ja jos nainen on kännissä niin on usein todella estoton. Paljon estottomampi kuin kuvitellaan. Perusongelma tässä on ilmeisesti se, että kirjoittaja on poikkeuksellisen seksikeskeinen ihminen ja ihmettelee sitten, miten muiden ihmisten toiminta, halut ja niitä täyttävät palvelut eivät olekaan rakennettu vain hänen tarpeitaan täyttäviksi.

Jotkut ihmiset haluavat juhlia, juoda juomia ja tavata muita ihmisiä. Ei koko yhteiskuntaa ole suunniteltu seksiseuranetsimistarkoituksiin.. Nyt on asiallinen kirjoitus. Pitäisi olla sivistyneitä paikkoja, joissa juodaan korkeintaan viiniä, mutta selkeän iskupaikan statuksella. Kännipanot on niin turhia kuin vaan olla voi On niitäkin naisia, jotka eivät tarvitse Kuningas Alkoholia ollakseen 'estottomia'.

Noilla bileristeilyillä on suurimmalla osalla kuitenkin vaakamambo mielessä, ja ne perseet vedetään vaan, koska ei muuten uskalleta lähestyä vastakkaista sukupuolta. Kannattaa siis jo hyvissä ajoin vaan valita kohde ja mennä suoraan kysymään, kuka siitä nyt kieltäytyy: Tuohon viimeiseen kysymykseesi, siitä huomaa ettet osaa samaistua miehen osaan millään edes kuvitteellisella tasolla. Ihmettelin kovasti, mikä draivi sulla oli päällä tuol laivalla..

Anna asioiden tapahtua muuten pelkkää selittelemistä siinä jääkin.. Olipa huono ja sekava kirjoitus.. Edesvastuutonta ja järjestöntä lähteä tuntemattoman kanssa kännissä "panemaan"..

Itse en juo seuraa hakiessani kaatokännejä, vain pientä "rohkaisua" tulee otettua, mutta ei siis hiprakkaa pahempaa. Eikä tarvitse katua kenen vierestä aamulla sattuu heräämään ;. Tuossa tekstissä luki että "Tarkoituksena oli siis hankkia seuraa ja joidenkin lähteiden mukaan naisille sen pitäisikin olla erityisen helppoa. Kirjoituksesta ainakin oppii sen, että on se todellakin helppoa naisille saada halutessa vaakamamboa koska kaikki kolme "ehdokasta" olivat valmiita hommaan, jonka lisäksi oli vielä kaikki ne miehet jotka tekivät aloitteita ja saivat kylmää kättä.

Vähän eri juttu keskivertomiehellä joka pääsee ehkä panemaan kerran hyvänä vuonna vaikka hengailisi baareissa joka viikonloppu, kännissä tai ei. Mutta ainahan löytyy jotakin mistä voi valittaa En ole pannut moneen vuoteen, kärsin korkeanpaikan kammosta.

Huipulla tulee on tapana sanoa. Olen jo miehen isässä, mutta tarina on pitkä ja opettavainen. Olin Omaishoitaja isolla O: Pesin ja suihkutin munat sekä takapuolen, monta kertaa! Ajattelin käydä kirkossa, etsiä seuraa ja kosia naista, mennä naimisiin ja harrastaa seksiä parisuhteessa, rakastella tyttöystävää, mutta en vain käy enää baareissa enkä risteilyillä. Olen väsynyt tähän yhteiskuntaa, en katso televisiota, kuuntelen vähän radiota, luen harvoin lehtiä, suffailen netissä deittipalstoilla joskus ja etsin seuraa, mutta en sitä saa, sitä naista jonka halua.

Entäpä jos olisi yrittänyt hakea seuraa ihan vaan baarin ulkopuolelta? Ei liene mikään suuri yllätys, että laivan yökerho on täynnä umpikännisiä juntteja Monia kohtia jäi häiritsemään tässä kertomuksessasi! Ensinnäkin se, että kerrot kuinka 'joiden lähteiden mukaan seuranhaun pitäisi olla naisille helppoa! Et ehkä huomaa, mutta kyllä lähipiirissäsi olevat miehet ovat sinua piirittäneet, minä piirittäisin ainakin.

Sanot, että risteily-yökerhomaisema ja baarit eivät ole sitä parhainta seuranhakupalstaa Ja miten niin ei siis naisille? Käytännössä katsoen jos lähestyt miestä ja sanot hälle haluavasi häntä ja pyydät mukaasi, niin todennäköisesti lähtee. En tässä yritä sanoa, että jokainen mies, mutta suurinpiirtein jokainen, joka pitää sinua vähänkin haluttavana ja on vapaa lähtemään.

Yleistyksiä, mutta kuitenkin viite antaa myöten tulkinnalle iän tuomista heikkouksista miehisyyteen. Minä, tai kukaan kavereistani, emme ole kokeneet erektio-ongelmia alkoholin takia. Varsinkaan niin useasti elämämme aikana, että voisimme ruveta vetämään johtopäätöksiä humalatilamme johdosta. Kielisuudelmat ja huokaukset ja korkokengät? Miten korkokengät liittyy juomiseen ja raiskaukseen?

Vai onko tässä jäänyt lauseita kirjoittamatta ja jonkinlaisia metaforeja ymmärtämättä? Plus kuitenkin, olit jo suudellus ja huohotellut, todennäköisesti oli siinä vähän hiplailuakin ja käsikopeloa, että vähintään hyväksikäyttö jo siinä.

Se meni jo aivan oikein. Ensi kosketus, selvitys ja pano, sekä no har feelings after, ennen kaikkea tylsyys on vittumaista! Totaalinen kännitila on huono asia, myönnettäköön, mutta baarista puolen yön jälkeen lähteminen on käsittääkseni vain sopimuskysymys. Olen kokenut, että se on yleensä naisista johtuvaa. Minä ainakin toivoisin lähteväni siinä vaiheessa kun alkaa tekemään mieli ja kun paineet on purettu niin jos siltä tuntuu, niin baariin voi palata tai jäädä panemaan uudestaan Seksikumppanien spottaamisessa voisin antaa nopeuttavan vinkin: Jos naama miellyttää, mene juttelemaan ja jos vartin keskustelun jälkeen tuntuu fiksulta niin pyydä lähtemään mukaan.

Bileristeilyt ovat ehdottomasti niitä parhaita paikkoja satunnaisen panoseuran hakemiseen. Ongelma on, kuten kirjoittaja itse toteaa "Itselläni ainakin kestää melko kauan spotata ne ihmiset, jotka vaikuttavat sopivilta seksikumppaneilta tai muuten vaan kiinnostavilta ihmisiltä. Bileristeilyillä meininki on varsin reipasta jo terminaalissa, joten on aivan selvää, että klo 16 aloitetun pämppäämisen seurauksena kaikki ovat puolen yön jälkeen aivan naamat.

Sopivan seuran bongaminen pitää aloittaa riittävän ajoissa. Aika nopeasti näkee, onko toinen mukana vai ei ja suorittaa tarvittavat peliliikkeet. Laivalla kun on se etu, että kämpille hyttiin on niin lyhyt matka, että siellä voi illan aikana pistäytyä niin usein kuin haluaa. Kerran on tullut alkuillasta bongattua kumppani, käyty nusauttamassa, palattu baariin ja loppuillasta haettu vielä toinen. Kommentoisin jotain jos olisin ollut bileristeilyllä tällä vuosituhannella.

Mut noin ihan yökerhoistakin voi sanoa samaa. Jos menee ennen paljon puolta yötä siellä ei ole ketään ja heti puolen yön jälkeen ennen savun ja nykyään lähinnä vanhan viinan haju alkaa olla sitä luokkaa että parhaat viehätysvoimat ilmenevät henkilökunnan suuntaan. Lupasin mennä reilun viikon päästä nauttimaan ilmaisen alkoholittoman drinkin. Mieluummin toki ottaisin sen tekijän. Kylläpäs on negatiivista kommenttia! Käsittääkseni Melissa on absolutisti, joten ei liene mitenkään ihmeellistä jos ei liian känninen seura sytytä.

Siitä tulee helposti vähän sellainen hyväksikäytön maku, ja toisaalta kun ei itse ole humalassa, se humalainen käytös ja viinanhaju ei välttämättä kauheasti sytytä. Itse en havainnut, että tässä jutussa mitenkään liiaksi oltaisiin seksiä, tunteita ja keskustelua sekoittamassa.

Jonkin verranhan ne nyt väkisinkin sekoittuu, sillä monesti siihen seksiin vaadiaan edes jonkinlaisia himokkaita tunteita partneria kohtaan. En mää itte ainakaan pysty selvin päin kiihottumaan mistään konttaavasta ja oksentelevasta puliveivarista ja aattelemaan, että "se on vaan seksiä, yökötyksen tunteesta viis":

3 thoughts on “Seksiä ruotsinlaivalla panna porno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *