Hän nousi ylpeästi pystyyn ja otti ensimmäisen askeleen. Kylkeen sattui mutta se vaan auttoi häntä pysymään vahvana. Vieras mies otti häntä niskasta kiinni ja alkoi ohjata eteenpäin. Narttu joutui kävellä nopeasti Hän alkoi kuulla musiikkia ja ihmisten ääniä Ovi aukesi ja ihana lämpö hiveli nartun kylmettynyttä vartaloa.

Narttu halusi kiihkeästi sisälle eikä hän edes miettinyt ketä siellä olisi. Narttu tärisi kun pääsi sisään Vieras mies seisoi hänen takanansa ja sanoi muille "Tämä pikkuhuora tuli vähän viihdyttämään meidän bileitä, hän on täysin käytössämme koko illan". Narttu kuuli hyväksyviä huudahduksia ja erotti sieltä myös naisen äänen. Seuraavaksi narttu tunsi kuinka joku alkoi kiskoa hänen korsettinsa naruja auki Samantien hän sai rangaistukseksi lyönnin kasvoilleen ja putosi polvilleen.

Narttu vääntelehti maassa kunnes hänet saatiin riisutuksi. Tämä kommentti sattui narttuun enemmän kuin yksikään lyönti. Hän ei saisi nolata Herraansa. Narttu alkoi heti käyttäytyä. Sitten hänet nostettiin ylös kainaloista. Hän tunsi nojaavansa mieheen joka tuoksui alkoholille ja tupakalle.

Toinen mies läimäisi narttua takamukselle ja totesi että nyt täytyy vähän kouluttaa narttua. Nartun ruumis oli jo vähän lämmennyt. Hänen kätensä vapautettiin ja samantien hänet tönäistiin rajusti ulos.

Voi luoja, narttu ajattelee, hän ei näe mitään, paikka on aivan vieras ja lunta sataa edelleen. Nartulla oli enää korkokengät ja stay-upit jalassa Nyt oli pakko lähteä liikkeelle, narttu nousi varovasti ylös ja alkoi kädellä hapuilla ympäristöään. Hän asteli eteenpäin ja tunnusteli Hän jatkoi kuitenkin eteenpäin ja sai vihdoin käsiinsä jonkin puun.

Kyyneleet valuivat nartun poskilla kun hän epätoivoisesti etsi oksaa. Hän löysi jonkinlaisen jonka sai katkaistua Hän konttasi kohti taloa, ja kuuli äänet. Hän pääse ovelle asti ja yritti koputtaa jäisillä sormillaan.

Ovi onneksi avattiin samantien ja narttu pääsi sisään. Narttu ei voinut olla varma Narttu havahtui seuraavaksi siihen kun hänet käännettiin vatsalleen. Samantien isku tuli hänen pakaroilleen. Muutaman lyönnin jälkeen hän tunsi että joku tuli hänen eteensä ja työnsi kovan kalun nartun huulia vasten.

Narttu alkoi tottelevaisesti imeä samalla kun piiskaaminen jatkui. Hetken kuluttua mies hänen suussaan vaihtui, tämä tarttui häntä tukasta ja alkoi naida häntä suuhun rajusti Hän tunsi että joku miehistä hieroi liukastetta hänen pilluunsa ja työntyi sisään suoraan pohjaan asti Narttu oli jo lähellä laukeamista kun mies hänen pillussaan vaihtui, nyt narttu painettiin takaisin alas ja ihanat kädet ja kieli hänen nänneiltään katosivat.

Hänen kasvonsa painettiin myös alas ja narttu kuuli käskyn "ala huora nuolla". Narttu oli ihmeissään mutta huomasi sitten että aivan hänen suunsa alapuolella oli nainen ja nartun piti nuolla hänen pilluaan. Narttu alkoi nuolla innoissaan, koska tajusi että tämä nainen oli juuri äsken antanut hänelle suurta nautintoa omalla kielellään.

Narttu hyväili kielellään naisen klitorista ensin pitkin ja hitain vedoin Mies nartun pillussa alkoi naida kovempaa ja nartun kielikin alkoi liikkua nopeammin.

Nainen hänen allaan sai orgasmin ja nartun suu sai heti uuden tyydytettävän eteensä Narttu imi häntä taidokkaasti ja sai pian spermaa suuhunsa. Nainen tuli takaisin hänen luokseen ja hyväili taas nartun rintoja ja nuoli hänen huuliltaan spermaa Narttu kaadettiin selälleen ja nainen alkoi nuolla hänen pilluaan Edelleenkään hänen ei annettu saada Vihdoinkin kaikki miehet oli tyydytetty..

Narttu oli aivan uupunut. Hänelle tuotiin juotavaa koiranvesikipossa Hän jäi makaamaan patjalleen ja kuunteli miesten ryyppäämistä. Jossain vaiheessa narttu nukahti paikat särkevinä Joku miehistä huomasi nartun liikkuvan ja he muistivat taas nartun olemassaolon.

Narttu laitettiin konttaamaan keskelle huonetta. Miehet nostivat hänet pöydälle selälleen ja sitoivat kiinni käsistä ja jaloista. Humalaiset miehet alkoivat piiskata hänen rintojaan, se sattui todella paljon koska he eivät humalansa takia säästelleet voimiaan. Narttu kiljahteli kivusta ja yksi miehistä löi häntä aina kun narttu avasi suunsa. Sitten hänen kipeään pilluunsa alkoi ensimmäinen kalu työntyä Narttu itki hiljaa mutta päätti kestää Herransa takia Miehet naivat häntä vuorotellen kunnes kyllästyivät ja viina alkoi kiinnostaa enemmän.

Narttu unohdettiin pöydälle makaamaan. Jossain vaiheessa yötä miehet alkoivat pikkuhiljaa sammua Narttu oli täysin hereillä ja odotti. Hän oli ylpeä itsestään kun oli kestänyt kaiken Jossain vaiheessa nartun kärsivällisyys palkittiin ja hän tunsi että Herra oli tullut hänen vierelleen. Herra irroitti hänet kahleistaan ja nosti nartun runnellun vartalon syliinsä ja kantoi toiseen huoneeseen. Narttu tunsi lämpimän veden ihollaan kun Herra alkoi pestä narttua muiden miesten spermasta. Sitten narttu pääsi sänkyyn ja side hänen silmiltään poistettiin.

Herra kertoi nartulleen olevansa oikein tyytyväinen nartun suoritukseen Kotona kuitenkin yllätyin huomaamaan poikani ja jonkun tytön vähän harvassa vaatetuksessa. Harvemmin sitä yllättää jonkun itse teosta, itsekään en siitä ylpeä ole.

No kuitenkin asia puhuttiin samana iltana pikaisesti läpi. Nykyään hän on kuin onkin kyseisen tytön kanssa kihloissa. Poikani tuli kotiin tytön kanssa ja he menivät huoneeseensa. Menin ottamaan päiväunia, mutta heräsin kummalliseen kolinaan. Puhuin pojan kanssa siitä illemmalla kun tyttö oli lähtenyt, mutta poika oli kovin vaikean oloinen.

Kyseinen tyttö on ruvennut olemaan useammin kylässä ja kolinaa on ollut enemmän kuin aiemmin. Olemme puhuneet perheen kanssa seksistä, mutta poika ei tykkää puhua aiheesta vanhempien kesken.

Meillä poika 16 v. Onhan se tietyllä tavalla yhden aikakauden loppu ja toisen alku, kun tietää lapsensa harrastavan seksiä. Minun tarina on ollut minulle traumaattinen, mutta nyt kun tyttöni on jo äiti ja lapsenlapset kohta teinejä niin voin jo nauraa koko asialle.

Tyttöni oli just tättänyt 18 ja oli treffeillä yhden vähän vanhemman pojan kanssa. Meillä oli aika tiukat säännöt niinkauan kun hän asui minun katon alla. Yksi niistä oli että yötä ei vietetä poikien luonna, ja jos joku poika haluaa viettää yötä meillä niin minä halusin tutustua häneen ensin. Luulin suojelevani tytärtäni näin. Olin nukahtanut sohvalle siinä kun odotin hänet kotiin. Heräsin ja huomasin että tyttäreni auto oli pihatiellä, lumen peitossa mutta vilkku päällä.

Luulin että auto on tyhjä koska se oli niin lumen peitossa. Päätin mennä tarkistamaan tilannetta. Avasin auton ovea ja siinä oli minun pikku prinsessa harrastamassa suuseksiä tämän treffiseuralaisen kanssa.

Poika tuli, hyppäs autosta ulos ja lähti juoksemaan. Vein tytärtäni sisään ja seisoin vieressä ja itkin samalla kun hän pesi kasvonsa ja raivosi mulle.

Se oli kyllä paha tapa saada selville että omasta tytöstä oli tulossa nainen. Onneksi en muista minkä näköinen tämä poika oli, koska vaikka voin nauraa tilanteelle nyt, niin en olisi niin varma että nauraisin jos häntä näkisin. Viimeistään sen jälkeen, kun tytär täytti 16, en ole ollut kiinnostunut, vaan ajatellut, että se on hänen oma asiansa. Eipä näistä asioista ole juuri tarvinnut kotona puhua. Muuten on käynyt selväksi, että koulu on hoitanut sukupuolivalistuksen hyvin.

Siitä kannattaa edelleenkin pitää kiinni. Itse kerroin ihan rehellisesti äidilleni ollesani vuotias, että olin silloisen poikaystäväni kanssa harrastellut. Äiti oli toki hieman pettynyt, sillä hän olisi halunnut, että olisin odottanut, muttei mitenkään suuttunut. Äiti on aina pitänyt huolen siitä, että tiedän kaiken ehkäisystä ja osaan sitä käyttää. Kun rupesin lukion ekalla seurustelemaan nykyisen poikaystäväni kanssa, päätin, että helpoin tapa hankkia ne e-pillerit olisi kysyä äidiltä, voiko hän varata minulle ajan terveyskeskuksesta.

Hetken hän minua katsoi ja sitten hymyili, "kyllähän se käy". Hän sitten vähän enemmän hämmentyi, kun ensimmäisen kerran pyysin tarvittavia rahoja. Myöhemmin isä totesi, että hyvä kun käytät pillereitä, ei hän ihan vielä halua isoisäksi. En ole vanhempi, olen "lapsi". Silloin olin 15, kun äiti löysi kondomipaketin roskiksestani. Piti hän siinä pienen puhuttelun ja saarnasi, kuinka tämän ikäisenä ei pitäisi vielä harrastaa seksiä, mutta "puhuttelu" loppui lyhyeen, kun ilmaisin kantani asiaan:

Kun eka paketin esikoiselle vein, hän ilmotti, ettei ole ajankohtaista siinä seurustelusuhteessa. Hyvässä hengessä on menty. Kun viisitoistavuotias poikani kertoi alkaneensa seurustelemaan pari vuotta vanhemman tytön kanssa, ymmärsin heti, että silloin ei pidetä pelkästään kädestä kiinni. Marssin pojan huoneeseen ja kysyin suoraan, että oletkos miettinyt ehkäisyä.

Silmääkään räpäyttämättä katsoi minuun ja otti esiin kondomipakkauksen, näillä ja pillereillä mennään, pitäis riittää Hei, lapseni rupesi viettämään enemmän aikaa ulkona. Hän toi tytön kotiin ja vietti enemmän aikaa hänen kuin muiden kaveriensa kanssa. Kun siivosin hänen roskakoriaan, löysin käytetyn kondomin. Hän kertoi että hänellä oli tyttöystävä. Juttelimme asiasta perheen kesken jolloin kysyin käytetystä kondomista, hän kertoi harrastaneensa seksiä tyttöystävänsä kanssa.

He ovat nyt seurustelleet 4 kuukautta ja tyttö käy usein yökylässä. Eräänä iltana, kun tulimme mieheni kanssa kotiin yllätimme vuotiaan poikamme huoneestaan tositoimissa tuntemattoman tytön kanssa. Pahoittelimme tilannetta ja suljimme oven välittömästi.

Tytön lähdettyä oli pojan kohdattava meidät ja kävimmekin pitkän keskustelun siitä itsestään. Tunnelman keventämiseksi mieheni ehdotti makukondomeja. Yllätin kerran poikani jonkun tytön kanssa kotoa. Työt olivat valmiit siltä päivältä ja pääsin erittäin aikaisin jo kotiin. Kotona kuitenkin yllätyin huomaamaan poikani ja jonkun tytön vähän harvassa vaatetuksessa. Harvemmin sitä yllättää jonkun itse teosta, itsekään en siitä ylpeä ole. No kuitenkin asia puhuttiin samana iltana pikaisesti läpi.

Nykyään hän on kuin onkin kyseisen tytön kanssa kihloissa. Poikani tuli kotiin tytön kanssa ja he menivät huoneeseensa.

Menin ottamaan päiväunia, mutta heräsin kummalliseen kolinaan. Puhuin pojan kanssa siitä illemmalla kun tyttö oli lähtenyt, mutta poika oli kovin vaikean oloinen. Kyseinen tyttö on ruvennut olemaan useammin kylässä ja kolinaa on ollut enemmän kuin aiemmin.

Olemme puhuneet perheen kanssa seksistä, mutta poika ei tykkää puhua aiheesta vanhempien kesken. Hyvät tarinat saa aina housuni kiristämään.

Edellenkin tämä on hyvä tarina. Saisimpa asettua tuohon rooliin. Katos tajusin vasta lopuksi, että oli fantasia Pitäis kirjoittaa joskus toinen, kun vaan ehtisi. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi.

Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Narttu joutui kävellä nopeasti Hän alkoi kuulla musiikkia ja ihmisten ääniä Ovi aukesi ja ihana lämpö hiveli nartun kylmettynyttä vartaloa.

Narttu halusi kiihkeästi sisälle eikä hän edes miettinyt ketä siellä olisi. Narttu tärisi kun pääsi sisään Vieras mies seisoi hänen takanansa ja sanoi muille "Tämä pikkuhuora tuli vähän viihdyttämään meidän bileitä, hän on täysin käytössämme koko illan".

Narttu kuuli hyväksyviä huudahduksia ja erotti sieltä myös naisen äänen. Seuraavaksi narttu tunsi kuinka joku alkoi kiskoa hänen korsettinsa naruja auki Samantien hän sai rangaistukseksi lyönnin kasvoilleen ja putosi polvilleen. Narttu vääntelehti maassa kunnes hänet saatiin riisutuksi. Tämä kommentti sattui narttuun enemmän kuin yksikään lyönti. Hän ei saisi nolata Herraansa. Narttu alkoi heti käyttäytyä.

Sitten hänet nostettiin ylös kainaloista. Hän tunsi nojaavansa mieheen joka tuoksui alkoholille ja tupakalle. Toinen mies läimäisi narttua takamukselle ja totesi että nyt täytyy vähän kouluttaa narttua. Nartun ruumis oli jo vähän lämmennyt. Hänen kätensä vapautettiin ja samantien hänet tönäistiin rajusti ulos. Voi luoja, narttu ajattelee, hän ei näe mitään, paikka on aivan vieras ja lunta sataa edelleen. Nartulla oli enää korkokengät ja stay-upit jalassa Nyt oli pakko lähteä liikkeelle, narttu nousi varovasti ylös ja alkoi kädellä hapuilla ympäristöään.

Hän asteli eteenpäin ja tunnusteli Hän jatkoi kuitenkin eteenpäin ja sai vihdoin käsiinsä jonkin puun. Kyyneleet valuivat nartun poskilla kun hän epätoivoisesti etsi oksaa. Hän löysi jonkinlaisen jonka sai katkaistua Hän konttasi kohti taloa, ja kuuli äänet. Hän pääse ovelle asti ja yritti koputtaa jäisillä sormillaan. Ovi onneksi avattiin samantien ja narttu pääsi sisään. Narttu ei voinut olla varma Narttu havahtui seuraavaksi siihen kun hänet käännettiin vatsalleen.

Samantien isku tuli hänen pakaroilleen. Muutaman lyönnin jälkeen hän tunsi että joku tuli hänen eteensä ja työnsi kovan kalun nartun huulia vasten.

Narttu alkoi tottelevaisesti imeä samalla kun piiskaaminen jatkui. Hetken kuluttua mies hänen suussaan vaihtui, tämä tarttui häntä tukasta ja alkoi naida häntä suuhun rajusti Hän tunsi että joku miehistä hieroi liukastetta hänen pilluunsa ja työntyi sisään suoraan pohjaan asti Narttu oli jo lähellä laukeamista kun mies hänen pillussaan vaihtui, nyt narttu painettiin takaisin alas ja ihanat kädet ja kieli hänen nänneiltään katosivat.

Hänen kasvonsa painettiin myös alas ja narttu kuuli käskyn "ala huora nuolla". Narttu oli ihmeissään mutta huomasi sitten että aivan hänen suunsa alapuolella oli nainen ja nartun piti nuolla hänen pilluaan.

Narttu alkoi nuolla innoissaan, koska tajusi että tämä nainen oli juuri äsken antanut hänelle suurta nautintoa omalla kielellään. Narttu hyväili kielellään naisen klitorista ensin pitkin ja hitain vedoin Mies nartun pillussa alkoi naida kovempaa ja nartun kielikin alkoi liikkua nopeammin.

Nainen hänen allaan sai orgasmin ja nartun suu sai heti uuden tyydytettävän eteensä Narttu imi häntä taidokkaasti ja sai pian spermaa suuhunsa. Nainen tuli takaisin hänen luokseen ja hyväili taas nartun rintoja ja nuoli hänen huuliltaan spermaa Narttu kaadettiin selälleen ja nainen alkoi nuolla hänen pilluaan Edelleenkään hänen ei annettu saada Vihdoinkin kaikki miehet oli tyydytetty..

Seksifantasia tarinat seksi testi -

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Hyvät tarinat saa aina housuni kiristämään. Vein tytärtäni sisään ja seisoin vieressä ja itkin samalla kun hän pesi kasvonsa ja raivosi mulle.

: Seksifantasia tarinat seksi testi

Seksifantasia tarinat seksi testi Suurimmat rinnat uhkea nainen
Petite ilmainen porno chat Thai huorat ilmaisia kotiseksivideot
KOSTEAA PILLUA ISOTISSINEN HUORA 874
BB SEX TUBE ESCORT PIETARI 311
Poika tuli, hyppäs autosta ulos ja lähti juoksemaan. Herra päästi nartun autoon. Terveys Seksuaalisuus ja suhteet. Piti hän siinä pienen puhuttelun ja saarnasi, kuinka tämän ikäisenä ei pitäisi vielä harrastaa seksiä, mutta "puhuttelu" loppui lyhyeen, kun ilmaisin kantani asiaan: Täydellinen stoori ja vielä mahdollinen toteuttaa, vau! Usein seksin harrastaminen valkenee kuitenkin muita kautta. Silmääkään räpäyttämättä katsoi minuun ja otti esiin kondomipakkauksen, näillä ja pillereillä mennään, pitäis riittää

3 thoughts on “Seksifantasia tarinat seksi testi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *