kerava best thai

Italialainen Kerava — ravintolat: Japanilainen Kerava — ravintolat: Pizza Kerava — ravintolat: Kaikki tallentamasi paikat löytyvät täältä Omat matkat -osiosta. Kirjaudu sisään , niin saat matkapäivityksiä ja voit lähettää viestejä muille matkailijoille. Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Olet loitontanut liian kauas, jotta voisit nähdä sijaintimerkinnät.

Haussa löytyi mahtavia tuloksia, mutta osa niistä on kohteen Kerava ulkopuolella. Näytetään tuloksia 40 kilometrin säteellä kohteesta Kerava. Ravintola Krapihovi Tuusula 4. Opéra Opetus Ravintola Keuda. Kin Sushi Järvenpää 8. Ravintola Mankeli Tuusula 4. Ravintola Kerho Tuusula 5.

Kioski Kahvila Ursula Vantaa 5. Tamarin ravintolat järjestävät kesällä Facebook arvontoja, joissa voit voittaa thaimaalaishenkisiä kesäjuhlia ystävillesi.

Facebook ei ole mukana arvonnoissa ja kaikkiin arvontoihin voi osallistua myös lähettämällä sähköpostiviestiä osoitteeseen info tamarin. Hyvää kesää ja tervetuloa nauttimaan! Late lunch 10 euroa ja Viikonlopun buffet 13,50 euroa. Tarjoukset ovat voimassa vain Tamarin Porissa. Olemme taas auki myös Tikkurilassa.

Avajaistarjouksena kaikki kana- ja tofuannokset 10 euroa 8. Uusi ravintolamme avataan tänään Jumboon. Alkuviikon ajan kaksi lounasta yhden hinnalla. Tamarinhetki -kilpailu on päättynyt ja matkalle Bangkokiin yhdessä ystävänsä kanssa lähtee Veera Turusta. Thaimaalainen ravintola Tamarin Thaimaalainen ravintola Tamarin — Aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä!

Tamarin on toisen polven perheyritys Haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ravintolakokemuksen ja vertaansa vailla olevia makuelämyksiä. Tamarinin somessa arvotaan festarilippuja Järjestämme kesällä Facebook ja Instagram-sivuillamme arvontoja, joissa voit voittaa lippuja mm.

Tamarin Tikkurila menee kiinni Tamarin Punavuori on suljettu Kiitos kaikille asiakkaille kuluneista vuosista! Tamarin Tikkurila avautuu ke Juhannuksen aukioloajat Iso Omena: Kiitos kaikille asiakkaille kuluneista vuosista. Roban ja Forumin pääsiäisen aukioloajat Roban ja Forumin Tamarinit palvelevat pääsiäisenä seuraavien aukioloaikojen mukaisesti: Joulun ja uuden vuoden aukioloajat Marraskuu 15, Tamarin Tikkurila on huomenna Maaliskuu 15, Tamarin ravintolat järjestävät kesällä Facebook arvontoja, joissa voit voittaa thaimaalaishenkisiä kesäjuhlia ystävillesi.

kerava best thai

Ravintola Krapihovi Tuusula 4. Opéra Opetus Ravintola Keuda. Kin Sushi Järvenpää 8. Ravintola Mankeli Tuusula 4. Ravintola Kerho Tuusula 5. Kioski Kahvila Ursula Vantaa 5. Ravintola Huvila Järvenpää 8. Siam Bangkok Ravintola Tuusula 6. Nurkka 10 Tuusula 5. Ravintola My Seven Vantaa 5.

Vanhankylä Manor Vanhankylän kartano Järvenpää 6. Ravintola Korson Aada Vantaa 6. Cafe Aulis Järvenpää 6. Vellikello Kahvila Järvenpää 6. Edellinen Seuraava 1 2 3. Siunaamme thaimaalaisen ja buddhalaisen kulttuurin perinteitä kunnioittaen ravintola Tamarin Tikkurilan Ja tämähän vain tarkoittaa, että tulette saamaan entistä parempaa ruokaa ja palvelua meiltä.

Toivottavasti ette pahastu ja tulette heti keskiviikkona Roban ja Forumin Tamarinit palvelevat pääsiäisenä seuraavien aukioloaikojen mukaisesti: Tamarin Tikkurila on huomenna Tikkurilan aukiolot ovat taas normaalit heti ylihuomenna Tervetuloa nauttimaan thaimaalaisista elämyksistä sillä välin Jumbon ja Myyrmannin ravintoloihimme Vantaan alueella!

Tamarin ravintolat järjestävät kesällä Facebook arvontoja, joissa voit voittaa thaimaalaishenkisiä kesäjuhlia ystävillesi. Facebook ei ole mukana arvonnoissa ja kaikkiin arvontoihin voi osallistua myös lähettämällä sähköpostiviestiä osoitteeseen info tamarin. Hyvää kesää ja tervetuloa nauttimaan! Late lunch 10 euroa ja Viikonlopun buffet 13,50 euroa. Tarjoukset ovat voimassa vain Tamarin Porissa. Olemme taas auki myös Tikkurilassa.

Avajaistarjouksena kaikki kana- ja tofuannokset 10 euroa 8. Uusi ravintolamme avataan tänään Jumboon. Alkuviikon ajan kaksi lounasta yhden hinnalla. Tamarinhetki -kilpailu on päättynyt ja matkalle Bangkokiin yhdessä ystävänsä kanssa lähtee Veera Turusta. Thaimaalainen ravintola Tamarin Thaimaalainen ravintola Tamarin — Aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä! Tamarin on toisen polven perheyritys Haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ravintolakokemuksen ja vertaansa vailla olevia makuelämyksiä.

Tamarinin somessa arvotaan festarilippuja Järjestämme kesällä Facebook ja Instagram-sivuillamme arvontoja, joissa voit voittaa lippuja mm. Tamarin Tikkurila menee kiinni Tamarin Punavuori on suljettu Kiitos kaikille asiakkaille kuluneista vuosista!

2 thoughts on “Kerava best thai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *