Äitini ja 11—vuotias pikkusiskoni olivat menossa ensimmäisenä saunaan. He riisuivat pukuhuoneessa vaatteet ja heittivät ne pyykkikoriin. Itselläni oli paha tapa mennä haistelemaan äitini pikkareita pyykkikorista samalla, kun äitini ja pikkusiskoni olivat saunomassa. Kun kuuntelin, että kiuas alkoi kihahdella, kipitin nopeasti kohti pyykkikoria, …. Olin menossa opettajani kotiin.

Sovittiin tapaamisajasta ja nyt seisoin hänen omakotitalonsa ulko-ovella. Hetken päästä lehtorini avaa oven ja hymyillen kutsuu minut sisään.

Riisun lenkkarini eteisessä ja mies ohjaa minut suureen olohuoneeseen. Mies halaa ja suukottelee minua ja vie minut istumaan isolle sohvalle. Hän tarjoaa kokista ja itse siemaisee valkoviiniä. Ihana kun tulit, mies sanoi ja …. Mietin pääni puhki, miten voisin juhlistaa vuotispäivääni ja naiseksitulon vuosipäivää.

Sen jälkeen, kun sukulaismies Jorma oli korkannut minut rantasaunan pukuhuoneessa, olivat samassa pihapiirissä asuvat kaverini Sepi ja Pena saaneet työnnettyä kikkelinsä sisääni useiden tuloksettomien yritystensä jälkeen. Sen he halusivat tehdä minulle vähintään kaksi kertaa viikossa lähimetsään rakentamansa majan lattialle levitettyjen pahvien päällä.

Eräänä päivänä heidän mukanaan tuli joku …. Novellini on täysin fiktiivinen, ei perustu mihinkään ja yksikään henkilö tai paikka ei ole olemassa! Novelli saataa loppua kohden pelästyttää jonkun, joten - merkistä suosittelen heikkohermoisinpia lopettamaan lukemisen.

Kävelen toukokuun lämpimiä katuja ystäväni luokse. Itse asun kymmenen kilometrin päässä, mutta aamulla saamani tekstiviestin johdosta saavutan …. Syntymäpäivän tehtävä kesäkuu 9, Alaikäiset , Alistus 5 57, Hän … Lue lisää ». Hieroin pillua etusormella painaen sormea yhä syvemmälle sisälle. Välillä otin sormen ulos ja painoin takaisin. Sitten Saija otti kädestäni kiinni ja toisen etusormeni hänen suuhunsa imien sitä kuin niin että kullia konsanaan. Sitten hän ohjasi sormen mun suuhun.

Otin sen suuhun ja tein kuten Saijakin oli tehnyt. Katsoin Saijaa silmiin samalla kun imin sitä. Saija meni hiukan kauemmas niin että sai levitettyä jalkansa levälle.

Asetuin polville ja työnsin esiin kielenkärkeni, aloin pyöritellä sitä hitaasti Saijan klitoriksessa. Oooh, vai et ole koskaan nuollut naisen pillua. Tuntuu ihanalta, nuole, nuole. Työnsin kieleni niin ulos kun sain ja pitkin vedoin nuolin koko pillun matkalta. Saija vaikersi ja komensi: Peukalolla painoin klitorista samalla kun työnsin kieltä niin pitkälle pilluun kun pystyin.

Vedin kielen ulos ja nuolin koko kielen leveydellä pillua. Samassa kuului saunan ovelta koputus ja Jarin ääni: Saija vastasi että pian.. Sillä kertaa meidän oli pakko lopettaa kesken. Mutta ei se ainoaksi kerraksi jäänyt, meillä oli tuon jälkeen vielä paljon yhteistä kivaa kaikkien kesken mutta ne ovatkin sitten omia tarinoitaan. This entry was posted on sunnuntaina You can follow any responses to this entry through the RSS 2. You can leave a response , or trackback from your own site.

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Ilmoita uusista kommenteista sähköpostilla. Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.

Tunnustuksia ja kertomuksia K Henkilökohtaisia pohdintoja sekä tunnustuksia seksistä ja pornosta. Naiset saunassa Olimme Maken kanssa kauan sitten kyläilemässä erään tuttava pariskunnan luona. One Response to Seksitarina: Naiset saunassa Mariaaahhh sanoo: Olen 17 vuotias poika ja asun äitini ja siskoni kanssa samassa talossa.

Elämäni on täysin normaalia, kavereiden kanssa koulussa, tietokone pelejä kotona.. Kunnes eilen illalla, kun olin käymässä nukkumaan, outo pieni lentävä olio ilmestyi tyhjästä.

Olio kertoi olevansa demoni, joka tuli rangaisemaan minua, koska elämässäni ei ole tapahtunut mitään erikoista. En ymmärrä miksi siintä pitäisi rangaista.. Mä olen teidän kaikkien huora tänään: Osa 1 Ovikellon soidessa toistamiseen tarkistin vielä asuni moitteettomuuden eteisen peilistä.

Suoristin hieman kravattiani, ja vilkaisin olohuoneeseen. Antin ja Pekan verkkainen keskustelu oli katkennut kellon ensimmäiseen sointiin. He katsoivat minuun nojatuoleistaan ja nousivat. Oranssihousuinen paidaton mies nosti kieltotikkarin eteen.

Minä näin jyrän, asvalttikoneen ja tulikuumana höyryävän pien, kun vaimoni Pia näki ilmeisesti vain hikeä tirisevän, lihaksikkaan ylävartalon. Tietyöt olivat kesän ihania yllätysvieraita hyttysten ja ukkossateiden ohella. Novan liikenneradio alkoi sopivasti soittaa Kesäkatua. Tämä tarina sisältää perheenjäsenten välistä seksiä eli jos et sellaisesta pidä, niin älä lue pidemmälle, vaan poistu tältä sivulta.

Äitini on paras pano ikinä: Tämä tapahtui äitini ollessa hieman yli Itse taisin olla jossain välillä. Isäni oli myyntitöissä ja sen johdosta paljon matkoilla. Olimme siis melko paljon keskenämme äitini ja minua pari vuotta nuoremman sisareni kanssa. Tädin kanssa — Eka kerta:

Sitten hän vaihto nänniä edelleen imien ja suukotelleen sitä. Samalla käsi oli hakeutunut jalkojeni väliin. Käden etusormi painautui klitorista kohti. Puristus nännissä tuli vanhemmaksi samalla kun käsi hieroi jalkojeni väliä. Olin aivan märkä, mikä Saija varmasti tunsi kädessään. Saija siirtyi alemmas ja levitti jalkani.

Tuntui kuin jalkani olisivat tärisseet sen verran jännittävää tämä oli. Saija asettui jalkojeni väliin. Kevyt kosketus huulilla märkään pilluuni tuntui hyvältä. Käsillä hiukan levittäen Saija asetti kielenpäänsä aivan klitoriksen kohdalle. Levitin jalkojani lisää niin että varmasti Saijalla oli hyvä tila nuolla pilluani. Klitoriksesta hän laskeutui alemmaksi niin että sai vedettyä kielellä pitkiä vetoja pitkin pillua. Voi miten se tuntui hyvältä. Saunan kuumuus alkoi hiukan tuntua ahdistavalta.

Saija nousi ja avasin Saunan oven. Kun hän palasi niin hän ohjasi suuni toisen rinnan nännin kohdalle. Otin nännin suuhuni ja imin sitä. Uh, ime kovemmin sanoi Saija.

Seuraavaksi Saija otti kädestäni kiinni ja vei sen jalkojensa väliin. Myös tämä pillu oli aivan märkä. Hieroin pillua etusormella painaen sormea yhä syvemmälle sisälle. Välillä otin sormen ulos ja painoin takaisin.

Sitten Saija otti kädestäni kiinni ja toisen etusormeni hänen suuhunsa imien sitä kuin niin että kullia konsanaan. Sitten hän ohjasi sormen mun suuhun. Otin sen suuhun ja tein kuten Saijakin oli tehnyt. Katsoin Saijaa silmiin samalla kun imin sitä.

Saija meni hiukan kauemmas niin että sai levitettyä jalkansa levälle. Asetuin polville ja työnsin esiin kielenkärkeni, aloin pyöritellä sitä hitaasti Saijan klitoriksessa. Oooh, vai et ole koskaan nuollut naisen pillua. Pomoni ei suinkaan ollut mies vaan noin vuotias erittäin hyvin säilynyt …. Tänään olisi edessä vielä seksipitoisempi päivä: Sinjan parfymoiminen spermalla, kaksosten Riinan ….

Aloitin syksyllä opiskelemaan tarjoilijaksi. Astuessani ensimmäisen kerran luokkaan minua pelotti ja jännitti hirveästi ja huomasin kuinka kaikki tuijottaa minua ihmeissään.

Oloni on hiukan kiusaantunut ja istun luokan perälle, jolloin opettaja pyysi minua esittäytymään luokalle. Nousin vaivautuneena ylös ja tervehdin kaikkia ja esittäydyin: Jaana asui koulun pihalla olevissa asuntoloissa kuten myös minä. Jaana meni edeltä asuntolaan ja minä perässä olevinaan omaani.

Kun pääsin Jaanan kämpille juttelimme hetken siitä kuinka hän oli minun ensimmäisenä koulupäivänä jo katsonut minun perääni. Ihmettelinkin aina sitä että missä tahansa olin niin Jaana tuli aina juttelemaan ja kyselemään jotain.

Sekin selveni, koska hän kertoi olleensa …. Suutele minua huora Minut oli sidottu sänkyyn sekä käsistä että jaloista. Side oli silmilläni, mutta vaikka suuni oli avoin, ei kukaan olisi kuullut huutoani. Kuuntelin, kun minut siepannut tumma nainen riisui vaatteitani saksien avulla, sekä omiaan. Vääntelehdin, olin kokonaan alasti. Tumma nainen laskeutui hitaasti päälleni, ja rintamme koskettivat toisiaan. Nainen painoi myös pillunsa omaani vasten ja suuteli niskaani.

Olin ensimmäistä päivää uudessa työpaikassa. Olin päässyt harjoittelijaksi pieneen IT-taloon ja olin nyt istumassa uudessa toimistossa koneen ääressä.

Toimisto oli siisti ja olin saanut käyttöön jopa oman työhuoneen. Työnantaja oli antanut tehtäväksi tutustua aiempien projektien papereihin ja varsinainen työ alkaisi vasta seuraavalla viikolla.

Olin lukenut läpi jo kaikki pomon lähettämät dokumentit ja alkuiltapäivä menikin mukavasti …. Eräretkellä osat — Kiimainen gaynovelli: Toisetkin heräsivät kamiinan luukun kolahteluun. Jaakko nosti päätään ja katsoi kamiinan ääressä alasti kyyköttävää Akia. Kaunis näky, hän mietti. Mitään kriittistä ei näkynyt, paljas selkä, takamuksen kaarre, koukussa olevat jalat. Aki sai tulen syttymään ja nousi ylös.

Hän huomasi Jaakon katselevan …. Ihana mökkireissu kesäkuu 9, Ryhmäseksiä 0 42, Katri ja Pena … Lue lisää ». Hän … Lue lisää ». Okei, … Lue lisää ». Yleensä … Lue lisää ». Juuri ostamani räikeän punainen toppi oli avara V-aukkoinen ja sopivan … Lue lisää ». Tyttö oli tervehtinyt iloisesti ja antanut minulle … Lue lisää ». Olin lukenut läpi jo kaikki pomon lähettämät dokumentit ja alkuiltapäivä menikin mukavasti … Lue lisää ». Hän huomasi Jaakon katselevan … Lue lisää ».

Seksikertomus pillun nuoleminen -

Tiesin jo, … Lue lisää ». Tumma nainen laskeutui hitaasti päälleni, ja rintamme koskettivat toisiaan. Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Olin pakottanut saamaan heidät mukaan, kun olisi tullut tylsää ilman seuraa. Katsahdin toimiston pitkään peiliin. Työnantaja oli antanut tehtäväksi tutustua aiempien projektien papereihin ja varsinainen työ alkaisi vasta seuraavalla viikolla. Tädin kanssa — Eka kerta: Nyt sinä saat jotain hyvää, sanoi isä ja istutti Sennin sohvalle. Saija nosti käden rinnalleni. Ilmeisesti anaalihurjastelu oli vienyt kaikki voimani edellisenä iltana. Käden etusormi painautui klitorista kohti. Olin päässyt harjoittelijaksi pieneen IT-taloon ja olin nyt istumassa uudessa toimistossa koneen ääressä. Takana oli normaali lauantai-ilta:

0 thoughts on “Seksikertomus pillun nuoleminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *