suomi treffit kirjaudu venäläinen nainen sängyssä

: Suomi treffit kirjaudu venäläinen nainen sängyssä

KIELIKORU NAISSEURAA 363
Suomi treffit kirjaudu venäläinen nainen sängyssä Kaipa hänkin jollain tasolla piti minua itsestäänselvyytenä sillä perusteella, että olin ensin kiinnostunut hänestä ja tein aloitteen. Mä oon tehnyt aloitteita, kun mielestäni tasa-arvon nimissä nainenkin voi niin tehdä. Ai niin, en vastannut kyseisen neidon viestiin, koska hän edusti profiilitekstin perusteella ihan erilaisia arvoja ja elämäntapoja, kuin minä. Todennäköisesti laadullisesti ja ajankäytöllisesti naiselle optimi olisi kirjoittaa yhtä paljon aloitteita kuin vastauksiakin ja lisäksi vielä kiinnittämättä liikaa huomiota vaatimuksiin ja rajoituksiin. Suomalaiset naiset eivät tee aloitteita, se kun on suomalaisen nolla-kulttuurin tapa.
Suomi treffit kirjaudu venäläinen nainen sängyssä 545
SUOMALAINEN SEKSI CHAT SENSUAL MASSAGE MILF Asiattomuuksia en kenellekään koskaan edes kirjoittele. Niille miehille, jotka eivät saa viestejä vinkkaisin, että kannattaa tarkistaa ne omat kriteerit. Toivoisin naisilta enempi aloitetta, niinhän pääsisi valkkaamaan itse. Minulla oli kuvaton profiili s24 treffeillä muutaman kuukauden, olen kaiketi karusti sanottuna "spekseiltäni" aika laadukas tapaus, löytyy pituutta, liikunnallisuutta, tutkintoja ja työtäkin. Oletko varma, että haluat jatkaa? Profiilini on ollut pystyssä nyt varmaan vuoden päivät.

Suomi treffit kirjaudu venäläinen nainen sängyssä -

Kyseisen naisen äiti muuten on jo kuollut. Miehille on ilmeisesti hyvin vaikea kiittää viestistä ja toivottaa hyviä jatkoja, jos nainen ei miellytä. Melko pinnalliselta meiningiltä vaikuttaa siis. Tietty poikkeuksia tähänkin nyrkkisääntöön on. Etenkin pääkaupunkiseudulla on jo nyt sen verran ulkomaalaistaustaisia naisia, kauniita ja mukavia sellaisia joiden kanssa tutustuminen käy luontevammin. Tähän asti olen ollut passiivinen aloitteentekijä, mutta kerrankin vierailijoissa oli mun makuinen mies! Mutta sen jälkeen kun palvelu uudistui yhtäkään aloitus viestiäkään ei ole tullut, eikä liiemmin ole ollut vierailijoitakaan Tuo naishenkilö kertoi ohimennen, että hänellä on ilmoitus SuomiTreffeillä. Olen toivonut yläikärajakseni ihannekumppanille 40 vuotta. Itselläni jotain 70 vierailijaa profiilissa 2kk sitten rekistöröity ja ainoastaan koko aikana yksi nainen on laittanut minulle viestiä ensin. Syyt käyvät ilmi tästäkin viestiketjusta. Ja tiedän että väärällä kuvalla ei tulisi samalla tavalla. Panostin myös profiilitekstiinikin ja sen oikeinkirjoitukseen varmasti keskimääräistä huomattavasti enemmän ja sainkin naisilta varmaan parikymmentä aloitusviestiä. Kertokaa paljonko tulee yhteydenottoja, esim. suomi treffit kirjaudu venäläinen nainen sängyssä

3 thoughts on “Suomi treffit kirjaudu venäläinen nainen sängyssä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *