Vanhasta piiasta voi kuoriutua supersinkku ja peräkammarin pojasta unelmien poikamies. Johanna Tukiainen Mirja Pyykön haastattelussa Ilkka Kanervan tekstiviestikohu nosti tanssija Johanna Tukiaisen julkisuuteen vuonna Mirja Pyykkö haastatteli Tukiaista neljä vuotta aiemmin. Facebook planerar starta en dejtingfunktion, meddelade grundaren Mark Zuckerberg på tisdagen på Facebooks utvecklarkonferens.

Enligt Zuckerberg finns det miljoner singlar på Facebook, så här finns något att göra, menar han. Om man gjort slut med en kille och är kär i en annan När är det okej att bli ihop med den då? Om den tycker om en tillbaka. Jag är 20 år gammal.

Det måste låta konstigt, men jag har verkligen aldrig varit kär eller förälskad i någon, varken tjej eller kille. Aldrig känt en minsta attraktion till någon. Är detta vanligt eller är det nåt fel på mig? Det känns jobbigt att höra vänner tala om hur förälskade de är i nån, och om deras pojk- och flickvänner när man själv inte vet hur det känns.

Jag är en årig tjej som vill ha sex med en kille, men har ingen kille. Och ingen vill vara ihop med mig.

Har varit singel hela livet. Tee huumoritesti ja jaa koko maailmalle kuinka paljon tiedät. Kuka on se artisti ja mitä se maksaa? Mitä oli kauhea katsoa? Luuletko tietäväsi kaiken suomalaisesta tv-huumorista? Testaa taitosi huumoritestissä ja jaa onnistumisesi koko maailmalle! Kun puhutaan suomalaisesta tv-huumorista, on vaikea ohittaa sellaisia sarjoja kuin Tankki täyteen, Velipuolikuu, Hymyhuulet ja Mutapainin ystävät.

Niitä on kaivattu ja toivottu uudelleennähtäväksi. Siksi nämä sarjat ovat nyt kaiken kansan katsottavana Areenassa. Velipuolikuun — menestyksen myötä joulukuussa Yleisradio alkoi esittää Mutapainin ystävät -sketsisarjaa, jonka teossa olivat mukana tutut nimet muun muassa Pirkka-Pekka Petelius, Ilkka ja Kari Heiskanen, Kati Bergman ja Eeva Litmanen.

Velipuolikuu tuuletti suomalaisen sketsiviihteen perinteitä. Vuosina ja nähty Velipuolikuu tuuletti suomalaisen sketsiviihteen perinteitä ja onnistui lopulta hurmaamaan yleisön.

Parhaimmillaan sarja keräsi kahden miljoonan katsojaluvut. Pontsan perhe, Balle Ramstedt, pääsiäishanukas, Raivolan rysäpöksyt ja moni muu sketsi on jäänyt kummittelemaan suomalaisten muistoihin. Koko sarja pysyvästi katsottavana Elävässä arkistossa. Vuonna aloittanut Tankki täyteen oli suomalaisen tilannekomedian pioneeri. Se nousi katsojien kestosuosikiksi, vaikka TV2: Sarjan jaksot ovat pysyvästi katsottavina Elävässä arkistossa ja Areenassa.

Tämä kooste tarjoaa niiden lisäksi myös tausta-aineistoa tv-klassikon tekemisestä. Lintulan nunnaluostari Heinävedellä Etelä-Savossa on hiljaisuuden tyyssija. Sen asukkaat elävät hiljaista, joskin työntäyteistä arkeaan, jota rytmittävät pyhät toimitukset. Pohjantähden alla -ohjelmassa vieraillaan Pohjoismaiden ainoassa ortodoksisessa naisluostarissa vuonna Lähi-idän kriisin vaiheita ja käsittelyä Ulkolinjassa.

Vuonna aloittanut Ulkolinja-dokumenttisarja on seurannut Lähi-idän tapahtumia alkuvuosistaan lähtien. Ulkolinjan toimittaja Vesa Toijonen kertaa artikkelissa Lähi-idän kriisin vaiheita. Koosteen alkupisteenä on Kuuden päivän sota vuonna , jolloin Israel iski Egyptin lentotukikohtiin. Sodan jäljistä kertoi Ylen reportaasi, kymmenen vuotta myöhemmin kriisiä alkoi seurata uusi Ulkolinja-ohjelmasarja. Musiikkiohjelmasarjan kaikki jaksot keväältä Hector tähditti Mikko Kuustosen musiikkiohjelmasarjan päätösjaksoa keväällä Jakson erikoisvieraaksi saapui Anki Lindqvist.

Ars on esitellyt kansainvälistä nykytaidetta vuodesta Kansainvälistä nykytaidetta esitteleviä Ars-näyttelyitä on järjestetty Suomessa vuodesta lähtien.

Näyttelyt ovat sekä kohahduttaneet että totuttaneet katsomaan uutta taidetta. Elävän arkiston koosteeseen on kerätty aineistoa kaikista kahdeksasta aikaisemmasta Ars-näyttelystä.

Reijo Nikkilän vuonna ohjaama kaksiosainen dokumentti esitti ensimmäisen kerran kokonaiskuvan viime sodissamme puolin ja toisin otettujen vankien kohtaloista. Ensimmäisessä osassa Suomalaiset sotavankileirien saaristossa suomalaisvangit kertovat ankarista oloistaan neuvostoleireillä. Ohjelman toisessa osassa Ryssä perkele — sotavankina Suomessa venäläisvangit muistelevat aikaansa Suomessa ja syitä eloonjäämiseensä.

Joka kolmas jatkosodassa vangittu mies kuoli vieraassa maassa. Uutta ja vanhaa draamaa, tunnettuja tekijöitä, rakastettuja näyttelijöitä, palkittuja teoksia. Keräsimme laajan kattauksen, mihin kaikkeen radiodraama taipuu. Iltatähdet — julki Areenassa ja Elävässä arkistossa. Musaohjelmien klassikko Iltatähti pyöri ruudussa yhteensä kymmenen vuotta.

Sen jaksot koko tältä ajalta ovat viimein nähtävinä Elävässä arkistossa ja Areenassa. Tv-klassikko palasi luvulla kotvaksi aikaa ruutuun. Kevyen musiikin ohjelmaklassikko Iltatähti palasi pitkän tauon jälkeen ruutuun vuoden lopussa. Viimeisinä vuosinaan se tarjosi raskasta rockia, syntikkapoppia, suomidiskoa, ihonmyötäisiä trikoita, säihkyvää tyylikkyyttä ja paljon kaikkea muuta. Vuosien — herkkuja ovat mm. Reportterit tunkeutuivat Berryn asuntovaunuun Ruisrockissa. Ylen sinnikkäät rockreportterit tunkeutuivat rock and rollin kuninkaan tarkasti vartioituun asuntovaunuun Ruisrockissa vuonna Lyhyt haastattelu esitettiin radiossa, mutta sen jälkeen tallenne katosi.

Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Poikamiespankin Sumiaisten kunta perusti lieventämään maaseudun miesten yksinäisyyttä. Susanna Kokkola Sumiaisten poikamiespankki perustettiin vuonna Katso myös Sinkkuelämää Karkauspäivänä nainenkin saa kosia.

Keski-Suomea ja keskisuomalaisia Mikko Niskanen: Pienviljelijöitä Junnupesistä Jyväskylässä Ratsia: Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää. Ihmisten lauluja — kooste Samuli Putron urasta vuosien varrelta Samuli Putro on tunnettu Zen Cafén lisäksi soolourastaan. Sen sijaan kartta-animaatioista valtaosa kuulu laajaan Sääplus-palveluun. Siihen kuuluvat paikallissään ruiskutussää touko—syyskuussa, uusi tilasto-osio sekä kartta-animaatiot lämpötiloista, pilvialueista, kasvukauden lämpösummasta, hallaennusteesta, sadesummasta ja lumen syvyydestä.

Päätoimittaja Jouni Kemppainen on odottavainen uuden sääpalvelun vastaanoton suhteen. Tavoitteenamme on tarjota omalle yleisöllemme maan paras sääpalvelu. Se on räätälöity juuri lukijoidemme tarpeisiin", Kemppainen sanoo. Uudistuksen keskeinen tarkoitus on muuttaa sääpalvelu mobiililaitteisiin sopivaksi.

Tämä ominaisuus toteutuu lähiaikoina, kun koko MT: Silloin uusi sääpalvelukin skaalautuu, mikä sujuvoittaa sen käyttöä älypuhelimella ja tabletilla. Sääpalvelu julkaistaan ennen muun sivuston uudistumista, jotta uuteen sääpalveluun siirtyminen ei sattuisi kesken kiireisimpien kevättöiden.

Uuden sääpalvelun kehittämiseen osallistui Viestilehtien asiakaspaneelin jäseniä, joista osa on MT: Uuden palvelun teknisestä toteutuksesta ja säätuotteista vastaa Ilmatieteen laitos. Metsäpalovaroitus on tällä hetkellä voimassa lähes koko maassa Lapin pohjoisimpia kuntia lukuun ottamatta. Torstaina viilenee ja alkaa sataa ja ukkostaa. Luo tunnukset Kirjaudu Kirjaudu ulos Omat tiedot. Sateet saavuttavat juhannuksen menoliikenteen iltapäivällä Ympäristö Sää viilenee ja sateitakin tiedossa — juhannukseksi sadetta ja tuulenpuuskia Ympäristö Torstain vastaisena yönä voi tulla hallaa — poutainen sää jatkuu koko maassa Ympäristö

Ihmiset pakottaman mitä moninaisimpiin ns. Oli hyvää aikaa, kun ei edes opintolainaa tarvinnut nostaa pankista. Toukokuun hellepäivien ennätys rikki, sää viilenee, mutta sateista ei juuri toivoa — metsäpalojen syttymisvaara poikkeuksellisen suuri Ympäristö Sex fast man inte har en kille? Tankki täyteen — menestyskomedia, jossa ei viljelty vitsejä Koko sarja pysyvästi katsottavana Elävässä arkistossa. Kun aurinko porottaa niin, ettei kirjan sivuista selvää saa, voi hyvän kirjan parissa rentoutua myös kuuntelemalla sitä. Äänestä suosikkiseikkailusi katsottavaksi Areenaan!

Det känns jobbigt att höra vänner tala om hur förälskade de är i nån, och om deras pojk- och flickvänner när man själv inte vet hur det känns. Jag är en årig tjej som vill ha sex med en kille, men har ingen kille.

Och ingen vill vara ihop med mig. Har varit singel hela livet. Pentti Haanpää tunnetaan pohjoisen maaseudun kuvaajana ja sotaan kriittisesti suhtautuneena kirjailijana. Haanpään tekstejä on dramatisoitu näyttämöille ja televisioon. Romaanista Yhdeksän miehen saappaat tehtiin televisioon yhdeksänosainen sarjanäytelmä vuonna Kriitikoiden ja katsojien kiittämä sarja on uhmannut aikaa.

Keväällä ensiesitetty kymmenosainen draamasarja Mustat ja punaiset vuodet on kunnianhimoinen ja ehyt suurtyö, joka on jäänyt katsojien kestosuosikiksi. Vuosiin — ajoittuva, Tampereelle sijoittuva ja metallimies Jokisen perheen ympärille kiertyvä tarina kertoo hämmästyttävän luontevin vedoin sen, miten Suomi tuona aikana muuttui. Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan julkaistuissa elokuvissa ja sarjoissa.

Katsottavana ovat tv-elokuvat Manillaköysi , Kirje isältä , Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet sekä Vääpeli Sadon tapaus. Itsenäistä identiteettiä etsivää Suomea halkovat draamasarjat Sodan ja rauhan miehet , Yhdeksän miehen saappaat , Mustat ja punaiset vuodet Tampereella, Kukkivat roudan maat Ylä-Savossa sekä Isännät ja isäntien varjot Pohjois-Pohjanmaalla. Sodan ja rauhan vuodet -draamapaketti Yle Areenassa. Dokumenttidraama talvisotaa edeltävistä neuvotteluista. Matti Tapion kirjoittama ja ohjaama kymmenosainen Sodan ja rauhan miehet on vahvaan dokumenttipohjaan perustuva näytelmäsarja talvisotaa edeltävistä neuvotteluista, niiden kariutumisesta ja lopulta Suomen joutumisesta sotaan Neuvostoliiton kanssa.

Sarja seuraa myös sodan kulkua ja Suomen yrityksiä päästä rauhaan, lopullisia rauhanneuvotteluita, välirauhan aikaa ja tietä uuteen sotaan. Sarjan ensimmäinen osa nähtiin joulukuussa Sarja on katsottavissa Yle Areenassa.

Kuukauden suositut -ohjelmassa esitettiin luvun koti- ja ulkomaiset menestyskappaleet pieninä lavastettuina musiikkikuvaelmina. Ohjelmien vakiotähti oli laulaja Laila Kinnunen. Jokelassa marraskuussa vuonna lukiolaisnuorukainen surmasi kahdeksan ihmistä ja lopulta myös itsensä.

Veritekojen sanottiin horjuttaneen peruuttamattomasti suomalaisten turvallisuudentunnetta. Surmien jälkeen alkoi keskustelu tekojen syistä. Vuonna esitetty Q-klubi oli laulaja Mikko Kuustosen ensimmäinen pitkäaikaisempi juontopesti Ylen ohjelmasarjoissa.

Yleisradion live-rocktaltioiden perinnettä jatkanut sarja kuvattiin Tampereen Tullikamarin klubilla. Vieraina ohjelmissa nähtiin Suomen tunnetuimpia rokkareita Juice Leskisestä Sielun Veljiin sekä ulkomaalaisia muusikkohuippuja. Vakiobändinä toimi Kuustosen Q.

Dracula, Frankenstein ja toivottuja scifikuunnelmia. Tieteiskertomuksissa matkustetaan esihistoriaan ampumaan dinosauruksia ja herätellään henkiin horroksessa virunut tieteilijä. Vieraalla planeetalla kasveillakin on tietoisuus ja kyky hallita vieraiden mieliä. Poikien viljelyharrastus uhkaa avata ovet ulkoavaruuden valloittajille. Dracula nousee maihin Lontoossa ja tohtori Frankensteinin luoma hirviö etsii rakkautta ja hyväksyntää syrjäisellä saarella. Eeva Mäkimaan äiti ilmestyi Kotikadulle neljännellä kaudella.

Kotikadun neljäs kausi alkaa, kun Mäkimaiden ovelle ilmestyy yllättäen Eevan äiti Kaisa mukanaan huonoja uutisia. Kaisan tarina vie läpi koko kauden, mutta myös muille kotikatulaisille tapahtuu.

Alunperin vuosina — lähetetty neljäs kausi on katsottavissa Areenassa Tiedätkö, mitä sarjassa oikein on tapahtunut? Tee testi ja selvitä todellinen Kotikatu-tietotasosi. Musiikista löytyi turvapaikka, salainen maailma, joka kannatteli yli synkkien virtojen. Edelmannin sävellykset ovat soineet konserttisalien lisäksi lukuisissa elokuvissa, tv-ohjelmissa, kuunnelmissa ja näytelmissä.

Kauko Helovirta pestautui Karhumäen tivoliin lokakuussa Kauko Helovirta työskenteli jatkosodan aikana saapastehtaalla, kun huomasi lehdessä ilmoituksen, jossa haettiin nuorta miesnäyttelijää puolustusvoimain viihdytyskiertueelle. Kyseessä oli Karhumäen tivolin huvinäyttämö.

Helovirta kutsuttiin koe-esiintymiseen, jota valvoivat tytär Ailakki Sariola ja itse johtaja J. Matti Ahde nousi valtakunnalliseksi vaikuttajaksi vuonna , kun hänet valittiin kansanedustajaksi. Urheiluvaikuttajanakin tunnettu Ahde eteni nopeasti puolueensa eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi ja kahden eri salkun ministeriksi sekä eduskunnan puhemieheksi.

Yksi hänen uransa käännekohdista oli tutustuminen presidentti Urho Kekkoseen. Kirjailija Pentti Holappa kertoo Punainen lanka -ohjelmassa elämästään, näkemyksistään sanataiteesta ja miesten välisestä rakkaudesta ilman häpeää. Pentti Holappa — on suomalainen kirjailija, jonka tuotanto sisältää romaaneja, runokokoelmia, esseitä ja novelleja. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Poikamiespankin Sumiaisten kunta perusti lieventämään maaseudun miesten yksinäisyyttä.

Susanna Kokkola Sumiaisten poikamiespankki perustettiin vuonna Katso myös Sinkkuelämää Karkauspäivänä nainenkin saa kosia. Keski-Suomea ja keskisuomalaisia Hirvimetsällä ja -peijaisissa Tommi Soidinmäki: Laulu joutsenien Rikostarinoita Suomesta: Kumilenkkejä lainaamassa Sauli Lehtonen: Niin kauas sun luotasi Viestejä Rajan Takaa.

Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää. Ihmisten lauluja — kooste Samuli Putron urasta vuosien varrelta Samuli Putro on tunnettu Zen Cafén lisäksi soolourastaan. Sulje silmät ja sukella Kapteeni Nemon kyydissä vedenalaiselle maailmanympärysmatkalle Yrjö Kostermaa loihti Vernen romaanista kuunnelman A Finnish take on "Y. Suomen ensimmäinen musikaali Ruma Elsa filmatisoitiin musiikkielokuvaksi Ruma Elsa tallentui filmille toistamiseen Lapsijärjestöt vastustivat Sex Pistolsia Tammikuussa nousi kohu punkyhtyeen maahantulosta.

Naistoimittaja houkutuslintuna Helsingin yössä Uutistoimitus tutki naisten sukupuolista häirintää. Kirjakuunnelmia kesän korvalle Klassikkoteoksia kuunnelmasovituksina. Muistatko Hui hai hiisin, Temppuradan ja muut lasten seikkailuohjelmat? Videotreffeillä ei ollut häviäjiä Videotreffit-ohjelmassa haettiin seuraa sinkuille. Sinkkuelämää Yksin elämisen tilalle on tullut ilmiö nimeltä sinkkuus Negatiiviselta kalskahtavan yksinelämisen tilalle on tullut ilmiö nimeltä sinkkuus.

Facebook planerar dejtingtjänst och möjlighet att radera surfhistorik Tinders ägares aktier rasade på börsen. När är det okej att bli tillsammans med någon annan? Kan man bli tillsammans med någon för snabbt? Aldrig varit kär - är det konstigt? Underligt om jag aldrig varit kär? Vill ha sex - men med vem?

Uusimmat ensin Uusimmat ensin Vanhimmat ensin. Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Hamilton rekisteröitynyt käyttäjä He heh heh heh heh heh Tämäkin ongelma jo jalkautunut ouluun. Helsingissä näitä on tapahtunut useampia.

Historiaa ja kai tänäänkin Rakkaalla lapsella on monta nimeä Maailman vanhimman ammatin harjoittajalla Mutta aika vanha ammatti se ryöstäjän tai rosvonkin ammatti on liekö jopa maailman toiseksi vanhin ammatti.

Pöyristyttävää, ei mitään yrittäjänsuojaa. Kuka ajeli mönkijällä Ivalon hautausmaalla? Suo­si­tuim­mat 1 Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat törkyviesteillä uhria — Eduskunnan turvallisuusjohtaja: Täysin poikkeuksellista 2 Auto ja skootteri törmäsivät Oulussa — skootterikuskille vakavia vammoja 3 Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon 4 Susi hyökkäsi jälleen Pelson vankilan lampaiden kimppuun Vaalassa — arvokkaita siitospässejä menehtyi 5 Alkot sulkevat ovensa ja joukkoliikenne hiljenee — katso juhannuksen aikataulut ja aukioloajat 6 Lauri Salovaara halusi miljonääriksi ennen kuin täyttäisi 40, ja näin hän neuvoo: Kom­men­toi­duim­mat 46 Avohakkuut halutaan pois vain valtion metsistä — "Ei ajatellakaan, että se tapahtuisi yhtäkkiä", Luonnonsuojeluliitosta sanotaan 29 Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat törkyviesteillä uhria — Eduskunnan turvallisuusjohtaja: Täysin poikkeuksellista 28 Myös Sipilä lähtee Junckerin maahanmuuttopalaveriin 25 Susi hyökkäsi jälleen Pelson vankilan lampaiden kimppuun Vaalassa — arvokkaita siitospässejä menehtyi 21 Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon 19 Auto ja skootteri törmäsivät Oulussa — skootterikuskille vakavia vammoja 14 Vuotuinen Yöpyöräily houkutteli Oulussa runsaasti osallistujia kilometrin lenkille.

Etusivulla nyt Valmenna työtön, tienaa tonni — Oulussa keksittiin uusi keino saada työttömille töitä. Tilaajille Lauri Salovaara halusi miljonääriksi ennen kuin täyttäisi 40, ja näin hän neuvoo: Omakotitalossa syttyi kytöpalo Suomussalmella — seinän sisällä kytenyt palo sai alkunsa pistorasiasta. Juhannusaatosta on tulossa viileä ja sateinen — tuuli saattaa voimistua puuskissa myrskylukemiin.

Lukijoiden tunnelmakuvia juhannuksesta Kuvagalleria. Ilma mustanaan hyönteisistä Viikon katsotuimmat videot. Helsingistä Tukholmaan puolessa tunnissa?

Musiikin suo­ra­tois­to­pal­ve­lut toivat lisäpotkua hifikauppaan Audiokauppa. Juhannuksen ruokahitti on helppo rieskakakku - Varaa vain ainekset, kokoa ja nauti Pulla-Pirtti, Kasvishovi, Viskaalin. Kan­sal­lis­puis­to­jen elämysten kokeminen ei edellytä ret­kei­ly­tai­to­ja Ruka-Kuusamo. Kattoalan edelläkävijät tarjoavat yllätyksiä ja uutisia Vesivek. Autokauppaa isältä pojalle Aine Oy. Uusia asuinkohteita Oulun alueella Uudiskohteet Oulu. Arktinen on tylyä konkretiaa Kalevan uutta toimistotaloa koristaa anodisoitu jul­ki­si­vu­pel­ti Syy suomalaisten heikkenevään luku- ja kir­joi­tus­tai­toon on asenteissa Suosituimmat Tänään Tänään 1.

Kommentoiduimmat Tänään Tänään Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon. Päivän tykätyin viesti Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon. Noh, noh eipäs nyt tukehduta pullaan siellä seurakuntatalolla Kerrot aika varmana tietona että suomalaiset eivät ole Jari ja sarjakuvat Jari Uutiset osastoittain Oulu Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon.

Pompejin seinillä herjattiin säälittä ja rakastettiin ahnaasti 7: Vaarallisten siirtolaisnuorten pidätyskeskuksia syytetään epäinhimillisistä oloista USA: Kreikka pärjää nyt omillaan 0: Viikonlopun menovinkit Oulun alueelle: Juhannustansseja, tunnelmointia ja jamittelua Aleksanterin teatteri menee myyntiin - valtiolla ei ole varaa korjauksiin Suomen metallipääkaupunki on valittu — kisan voittajaksi selviytyi itäsuomalainen yllättäjä.

Marvelin supersankariuniversumi laajenee — Vuoden katsotuimpien elokuvien kärki täyttyy meilläkin Marvelista Ville Haapasalo reissaa vaihteeksi maakunnissa perisuomalaisuuden jäljillä — vähän väliä päästään testaamaan myös saunoja Uudet nuoret murhajärvellä — kotimainen kauhujännäri Bodom on kelpo onnistuminen, vaikka juoni yskähtelee

0 thoughts on “Seuralaispalvelut maaseudun sää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *