vapaita naisia seuraa porista

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Seksin hinta on euroa. Tapasin yhden turussa asuvan maksullisen n kuukausi sitten kaksi kertaa kun raumalta ei löydy. Oli todella nätti nainen ja hintansa arvoinen. Ihmettelen jopa että miksi ne ei pyydä enempää. Ei Raumalla tarvitse seksistä maksaa, hoitele homma hyvin saattaapi olla, että saat jopa tippiä. Mulla on aina sama homma kun menen Raumalla huoriin. Ne antaa aina rahat takaisin ja vähä vielä ylimääräistäkin kun teen niin hyvän työn.

Johtuu siitä kun lampaat ja lehmät eivät ymmärrä rahasta mitään. Missä tavataan ja milloin? Monessa tapauksessa seurustelet naisen kanssa ja naine pihta joten et saa seksiä lainkaan. Maksat silti vuokraa ja laskuja ja naisen kännykkälaskut mutta et saa edes halata sitä. Huora tulee aina halvemmaksi pitemmässä juoksussa. Oleks ikän pysähtyn miättimä mikses sää saa silt muijaltas??!!

Tai no, huoran kanssa ei tarvi nähdä vaivaa, minkään eteen. Jollet edes jaksa naistasi kunnioittaa, niin täällä on turha parkua.. Raahen ja Turun välillä ei kyllä tarvitse maksaa pillusta mitään. Aina saa naista ilmaiseksi.

Oulussa tilanne jo toinen. Yllätyin itsekin tarjonnasta kun olen täältä Itä-Suomesta. Sillä saan sitten viikon kaljat. Eikö kukaan anna ilmaiseksi ihan antamisen iloksi? Nuorelle neidille joulu iloa, suihin ottamalla Sinä v neito ilmottaudu tänne Jos sää maksat kaljat nii mää kyll hoira kaiken muun. Älkää pitäkö meitä sinkkumiehiä puutteessa.

Toi on niin läpinäkyvää, noi sun tekstisi. AP kirjottaa omaan ketjuunsa eri nimimerkeillä mielisairasta paskaa. Hommaa itelles elämä ja vähennä dokaamista, v Tarkotin tota Alkon ketjua siis, mutta sama pelle eksynyt jo tähänkin ketjuun.

Raumalta on vaikea löytää vapaita sinkkunaisia. Eivät oikein tahdo edes nähdä miestä ellei mies ole joku tom cruisen näköinen. En ymmärrä tollasta pillun puutetta. Mä ainakin täällä porissa annan pillua koska on niin kova kullinhimo ettei muuta voi. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Raumlaise naiset liian lihavii. Ahter o ko seittämä leivä uun. Ei sydämellään tarvitse maksaa. Pysy melko selvänä mutta varmista ettei nainen ole liian selvä. Näillä neuvoilla on aamulla vielä varma uusinta edessä halusit tai et. Tänne kans naiset lakkasivat antamasta joten hupakot yhteys vain pultsari luukku.

Samppusis olis kans papermies ilman pilluu ja papermies maksaa ain paperirahal eikä kolikoil niinku köyhät metallimiehet Ihan hyvä olis tietää et löytyykös? Nainen kuitenkin vakuutti aviomiehensä olevan matkoilla, ja Keijo uskaltautui sisälle. Kun äijä avasi makuuhuoneen oven, juoksin vastapallona eteiseen ja ulko-ovesta ulos. Onnistuin vielä nappaamaan takkini ja kenkäni mukaan", Keijo kertaa tapahtumia.

Jarno Kujansuu, 25, on kuullut juttuja Punaisen Kukon hurjista puumanaisista, mutta hänen omat kokemuksensa rajoittuvat vanhempien naisten tanssittamiseen. Jarnon mukaan ravintolassa on aina hyvä tunnelma, ja ihmiset ovat paikalla omana itsenään. Ei ne kasseihin tartu", Kujansuu naureskelee.

Mutta vastaavatko hurjat tarinat todellisuutta? Vierailin Punaisessa Kukossa eräänä maaliskuisena lauantai-iltana saadakseni asiaan selvyyden.

En nähnyt ainuttakaan puumanaista nuoremman miehen kimpussa. Baari osoittautui leppoisaksi aikuisten kohtaamispaikaksi, josta ei ainakaan yhden illan perusteella saisi hävyttömiä tarinoita aikaiseksi. Vierailin mielestäni hyvin siveässä yökerhossa. Fyysinen koskemattomuuteni säilyi, varttuneet villieläimet eivät hyökänneet, enkä nähnyt edes tanssilattialla tai ravintolan hämyisimmissä nurkissa sukupolvien roihuavaa kohtaamista.

Rakenteensa puolesta soidinmenot vaikuttivat vanhanaikaisilta. Naiset odottivat miehen tekevän aloitteen. Se että mies hakemalla hakee sitä sopivaa ja vapaata on turhauttavaa. Joten tee selväksi kun olet valmis lähtöön ja näin yleensä myös käy. No, jos olisin ylipäätään tilanteessa jossa voisin touhuta kenen tahansa kanssa niin tuon kuvan "puuman" kanssa minäkin voisin touhuta.

Jos nyt kuitenkin ollaan ihan rehellisiä niin aika harva noista kypsemmistä naisista on enää siinä kunnossa että niitä viitsii katsella alasti ilman muita jo valmiiksi pohjalla olevia sitoomuksia. Naiset ovat silminnähden otettuja, kun nuori mies tulee juttelemaan, kertoo Keijo.

Vapaita naisia seuraa porista -

Yllätyin itsekin tarjonnasta kun olen täältä Itä-Suomesta. Jarnon mukaan ravintolassa on aina hyvä tunnelma, ja ihmiset ovat paikalla omana itsenään. Seksin hinta on euroa. Ne antaa aina rahat takaisin ja vähä vielä ylimääräistäkin kun teen niin hyvän työn. Näytä tiedot      Sulje. Hommaa itelles elämä ja vähennä dokaamista, v Raumalla vihdoinkin sataa Vihdoinkin sataa. Oulussa tilanne jo toinen. Ahter o ko seittämä leivä uun. Olen Tanja Tampereelta ja muutan Raumalle. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

1 thoughts on “Vapaita naisia seuraa porista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *